*090218*

Jag har just insett att vi glömt bort att vi skulle varit till Hudiksvalls sjukhus med Mathilda igår, det var ett återbesök till läkaren som hade hand om oss när vi (Mathilda o jag) blev inlagd i Hudik för sondmatning när hon var några veckor gammal.. hon kunde ju inte amma, hon sög fel så hon fick inte isig någon modersmjölk. Den här läkaren är en av dom som missat Mathildas höftledsluxation. Vi hade ändå inte kunnat åka dit med Mathilda i hennes tillstånd med gippset och allt.. lite svårt för läkaren att undersöka henne.. men jag hade tänkt ringa och boka om besöket, men det glömde jag ju naturligtvis!=O Jag tror också jag hade tid hos tandläkaren igår, men är inte helt säker på det!!

Sen så får jag en massa påminnelser från skolbiblioteket om böcker som Annabel och Lisa-Marie lånat.. böcker som jag svär på att jag lämnat tillbaka och vi hittar dom ingenstans i huset.. men jag får typ 2 påminnelser iveckan om samma böcker och jag har ingen aning om vart dom kan ha tagit vägen.. men jag får söka lite till...

Jag har inga stora planer för dagen.. det är kallt här som vanligt. Tjejerna slutar 12.20 idag (normalt 13.50 på onsdagar).. så det får jag inte glömma.. det har hänt ett par gånger att jag glömt bort att dom slutat tidigt och inte hämtat dem.. men vi bor inte så långt från skolan så dom har börjat gå hem själv!

Sedan så har jag en glad nyhet.. igår började en ny sesong av Navy CIS!! Jag bara älskar den serien. Jag älskar också CSI, CSI Miami och CSI NY! Jag är en kriminal serie människa! ;-)

Nepp nu skall jag väcka sambon och be han se efter småttingarna så att jag kan gå ut med hunden som verkar i desperat behov att lätta på trycket!! ;-)

Här är en bild på min lille vovve Balthazar.. rasen Leonberger! =)

Kommentarer
Postat av: Kattis

Åh! NAVE CIS är min absoluta favvo serie ju! :-) inte visste jag att du oxå ser den... När jag blir stor ska jag gifta mig med Gibbs... ha ha, och så kan vi adoptera Erik som vår son eller så. Ha ha ha ha ha! Tokas bara såklart... ;-)

2009-02-20 @ 15:27:22
URL: http://www.geocities.com/kattis_ghetto

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0