*Fettisdag o Födelsdags firande*

Har inte blivit så mkt bloggande för min del dom två sista dagarna, jag har haft lite annat för mig. På fettisdagen var jag på Wilmars bagarbod och köpte semlor. Dom var JÄTTE goda.. Mathilda fick också smaka semla och jag kan säga att det vart mer än lovligt kladdigt... jag har tagit lite bilder som jag skall lägga upp här på bloggen lite senare! =)

Igår fyllde Annabel 8 år.. GRATTIS gumman. Hon fick pressenter som hon älskade ( lägger upp bilder på dom senare ) och en prinsess tårta med barbie motiv (bild kommer senare). Jag tror dock att tårtan var lite misslyckad, när man skurit en bit och lagd den på en assiett (stavning?) så sjönk den bara i hop.. sedan så var det ingen sylt i tårtan och det brukar det väl vara.. eller? Alltså tårta bestod då bara av grön marzipan, sockerkaka och emellan sockerkakorna var det grädde som dom smaksatt med banan (vilket dom brukar göra här på bagarboden) och vanlijkräm! Men det brukar väl vara sylt ockå har jag för mig!! Jag vart faktiskt lite besviken dom brukar ju göra så himmla bra och goda tårtor på Wilmars, stora, goda och billiga.. men nu har dom börjat slarva tror jag.. fortsätter det så här åkaer jag nog hellre in till Ljusdal och köper en lite dyrare tårta..

Badade, hunden igår också, eller duschade rättare sagt, han är för tung för att lyftas upp o ner i ett badkar.. skall ju åka till Bjuråker på söndag och hälsa på hos en familj som skulle vilja adoptera honom. Jag önskar jag hade haft möjlighet att ta en bild på hela prossessen.. men jag hade fullt upp med att springa runt och försöka torka upp efter honom.. och torka Balthiz också. Hela badrummet var en röra efter han skakat sig.. vatten överallt och HÅR till förbannelse.. tog typ över 3 timmar att städa badrummet efter honom och nu har jag hela huset kvar att städa.. det var som att all päls lossnade efter hans dusch. Tog ut honom och borstade honom och nu ligger det högar med päls ute så det ser ut som någon flått ett djur eller nått... wasn't me!!! ;-p

Kommentarer
Postat av: Kattis

Åh, jaaaa, jag vill se massor av bilder! :-) (Din blogg är mycket skojjigare än min, jävla skit...) ;-)



Huvva, det var bra gjort att bada Balthiz!! Det är fan inte roligt att bada hundar, när man duschar Tarass så blir det så som med B - blött och äckligt hår ÖVERALLT, och då är ju ändå Tarass mindre än B så jag kan tänka mig hur det såg ut. :-))) Well done!



Kram, kram!

2009-02-26 @ 18:56:30
URL: http://www.geocities.com/kattis_ghetto

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0