*Akademiska sjukhuset i Uppsala*


Igår åkte Martin och jag med Mathilda till Akademiska sjukhuset i Uppsala för att träffa en specialist ang. Mathildas höftledsluxation. Det var en LÅNG dags utflykt!! Barnens farfar kom ner och var barnvakt till Annabel och Lisa-Marie.

Vi fick lite information om vad vi har att vänta oss en tid fram över.. och det kommer inte bli roligt alls!! V.4 skall Mathilda ner dit för en sträckbehandling i en vecka. Hon kommer ligga i en säng med vänster ben i någon utsräcknings grej för att sträcka ut muskler, senor och blod ådror så att dom kan fixa till benet med en operation.. hon kommer typ ligga till sängs i en helvecka i denna sträck grej. Sedan v. 5 blir det operation och då kommer hon också få detta höft gips som hon skall ha i 4-6 månader. Vilket innebär att hon har benet utåt åt sidan i gips så hon kan inte sitta i en barnstol vid bordet bland annat. Det innebär också att vi måste köpa en ny bilbarnstol för hon komer inte få plats i den vi har, hon får inte heller plats i en enkel barnvagn utan måste ha en syskonvagn helt sjäv vilket inebär att om jag skall ut själv med både Saga och Mathilda så får inte Saga plats i sysknvagnen bredvid Mathilda utan jag måste förmodligen ha henne i en bärsele på magen! =O

Nu är ju frågan hur vi skall göra under den veckan hon har sträck behandling. Om det räcker att bara Martin är nere i Uppsala med henne eller om vi båda skall vara där. Nu är det ju så att bara en förälder får bo på sjukhuset, den andra måste bo på hotell. Sedan så har ju jag annabel och Lisa-Marie som går i skolan, jag har ingen här i Los som kan vara barnvakt, utan mina barnvakter bor 36mil härifrån och det är ju svårt för dom att bara lämna allt för att komma ner hit och vara barnvakt i två veckor. sedan har jag ju Saga också som jag ammar osv. När det är själva operationen v.5 så vill vi ju båda vara där, men måste båda föräldrarna vara där under sträckbehandlingen? Är man en dålig förälder om man inte är där? Suck, vet inte hur vi skall lösa detta, jag vill vara där och kommer få så dålgt samvete om jag inte är där nere med Mathilda och Martin, men jag vet inte om jag kan jag har ju dom tre andra flickorna också!! HJÄLP!!

Jaja, vi kommer nog på nått innan det är dax!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0