*Uppdatering*

Det  är några dagar sedan jag skrev i min blogg så jag får väl dra en sammanfattning av vad som hänt sen sist.. även om det inte är så jätte mycket! ;-)

I söndags åkte jag upp till mamma för att hämta hem Annabel och Lisa-Marie, det är ca 30 mil enkel väg. Resan upp gick jätte smidigt och bra. Men vi hade hört om att det skulle komma ett snöoväder. Men allt såg jätte klart och fint ut så vi åt middag innan vi skulle bege oss hemöver. fick kött o potatis med rödvinbärs gelé.. mammas köttgryta grej är bara såååå mummsig! =) Vid 15 tiden for vi, tjejerna var lite ledsen som vanligt.. men det kan man ju förstå.. det är ju jätte roligt att vara hos mormor!! Vädret vad klart och fint.. tills det att vi kom någon mil söder om Sundsvall (över 20 mil kvar hem) då började det storma och vräka ner snö och man hade typ noll sikt över huvudtaget.. så man körde typ mellan 60-80km/h på en 100-110km/h väg.. ja alltså E4:an då! =) Vi såg ett antal bilar på motsatt körbana som kört upp i snövallen, det såg nästan ut som dom kört upp och parkerat på rad!! =O Jag satt och längtade tills vi skulle svänga av E4:an i Hudiksvall.. Men när vi svängade av så vart det ju bara värre.. snö yran tilltog.. plus att den lilla vägen var ingen prioritet för plogbilarna.. neejdå.. i 12 mil fick jag köra i 2,5 dm djup snö.. man såg nästan inte vart vägen var utan man körde mitt i vägen och svängde lite åt höger när möte kom!! Men vi kom iallafall hem helskinnad, fast den 30 mil långa resan tog nästan 3 timmar längre än normalt! Vi var hemma runt 23/23.30 och tjejerna kastade sig ur bilen och sprang in och upp på rumen (hade skvallrat lite att vi gjort om där uppe en smula). När jag gick upp för att höra om det var till deras belåtenhet så överföll dom mig med kramar så jag föll omkull och Annabel ropade "Hur har ni kunnat göra så här fint mamma?" Hihihi.. roligt att dom tyckte om det, fast nu ser man dom nästan inte.. dom har bara suttit på rummet dom två senaste dagarna!=O



Idag har Martin åkt till Hudik med Mathilda för att kolla öronen. Hon fick ju rör inopererade för ett år sedan och vi skulle ha blivit kallad i september men dom glömde bort oss!! Allt såg bra ut och rören satt kvar.. men dom vill träffa oss igen i september.

Ja nu vet ni lite mer om dom senaste dagarna! Snöar förresten fortfarande! =/

Kram

Kommentarer
Postat av: Kattis

Nu kan du läsa i vår blogg vad vi hade för oss när tjejjerna var här på besök. Lite bilder finns oxå, som tjejjerna kanske kan tycka vore roligt att kika på. ;-) Kram!

2009-03-10 @ 16:55:13
URL: http://www.geocities.com/kattis_ghetto

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0