Hemma



Vi kom hem hel och välbehållna kl.23.00 igår kväll, men alla var vi trötta. Och trots att Mathilda och Saga sov i x antal mil och vaknade först när jag parkerade hemma på gården och började plocka ur dem ur bilen, så somnade dom på en gång efter vi bytt om till pyjamas på dem och lagt dem i sängen.. och sedan var det inte ett ljud ifrån dem på hela natten förrän nu på morgonen.

Dock så har jag inte sovit alls i natt så jag är super trött. Min tandvärk (inte i den tand som håller på att rotbehandlas) satte igång på allvar en stund efter att jag gått i säng.. hela kinden värkte och jag kunde inte ens gapa.. jag har aldrig haft så ont i hela mitt liv, jag grät av smärta.. inte ens fyra ipren hjälpte. Hoppas dom kan fixa den snart.. så jag slipper smärtan!

Men iöverlag var gårdagen bra.. Mathilda och Saga tyckte det var jätte kul att träffa mormor.. dom har ju inte sett henne sedan jul! Dock så var Bella o Lisa inte helt glada över att dom inte fick stanna tills på söndag!

Nepp nu skall jag klä på småttingarna och promenixa till affären och se om dom har starkare värktabletter än Ipren.. som inte är receptbelagda då...

~Theresa



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0