Ages ago




Det blir inte att jag skriver så regelbundet längre, tiden räcker inte till numera.. lixom!! Här jobbas det som vanligt och vardagen är nästan tbx till det vanliga. Tjejerna (Annabel och Lisa- Marie) är nu hemma från sin semester uppe i Ö-viks/Nordingrå trakten där dom varit och hälsat på moster Kattis och mormor. Nu är dom på fritids och nästa vecka den 23:e så örjar skolorna igen och då är allt precis som vanligt.

Inga stora förändringar här inte, förrutom att Jocke, Lisa oc deras dotter Alva nu har flyttat och bor nmera i småland någonstans.

Jag trivs dock skit bra med mitt jobb och det är första gången någonsin som jag inte har ångest av att åka på jobbet!!

I helgen trodde jag dock det var kört för Totte (vår kanin). Jag skulle titta till honom på söndag morgon, men då var ena bur dörren öppen och han var puts väck borta.. jag ropade på honom men ingen Totte dök upp. Annabek vart lit smått hysterisk och sprang ut och letade och hon hittade honom bland maskrosbladen på gården bredvid.. så han kom tillbaka hel och välbhållen. Jag var doch rädd att vår katt ätit upp honom, för hon är ju ute om näterna och jagar och var fortfarande ute på morgonen då jag upptäkte att Tottis var borta!!

Nepp dax att åka och jobba.. jobbar 9-18 idag.. igår också men då gick hela telias fasta nät ner i Härjedalen så vi kunde varken ta emot eller ringa samtal från kl 14.00 igår.. snacka om att det vart en LÅÅÅÅÅNG dag!! :)

~Theresa




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0