Hanna Montana

Nu undrar ni säkert varför jag tänker skriva om Hanna Montana, jo det är så att det är tjejernas (Annabel o Lisa-Marie) favorit serie som visas på Disney Channel. Handlingen lite kort fattat här nedan (Utdrag från Wikipedia):

'På dagen är hon Miley Stewart och på natten är hon popsensationen Hannah Montana. Mileys mamma dog när hon var tio år gammal, och Miley skrev en gång en låt om hur mycket hon saknar sin mamma, "I Miss You". Miley bor tillsammans med sin äldre bror, Jackson Stewart, och sin pappa, Robby Ray Stewart i Malibu. Skådespelarna är även far och dotter privat. Hennes pappa kallar henne ”Bud” och hennes bror kallar henne "Miles". Miley går på Seaview Middle School, där hennes bästa vänner är Lilly Truscott och Oliver Oaken även går. Hennes ärkefiender är Amber (Shanica Knowles) och Ashley (Anna Maria Perez de Tagle), två tjejer som gör allt för att göra livet surt för Miley och hennes vänner. Miley blir förälskad i Jake Ryan (Cody Linley), en TV- och filmstjärna som också går på hennes skola. Jake och Miley kysser varandra i avsnittet ”People who use people”. Jake känner också till Mileys hemlighet och i ett av avsnitten försöker han göra som Miley fast tvärtom, han vill vara vanlig för en gångs skull'.

 

Nu till poängen med detta inlägg Miley Stewart/Hanna Montana spelas av skådespelerskan/artisten Miley Cyrus, hennes pappa i serien Robby Ray Stewart är också hennes pappa i verkligheten och heter Billy Ray Cyrus, det namnet kanske ni känner igen? han var ju en stor country stjärna för en sådär 15 år sedan! Men iallafall så hade Annabel och Lisa-Marie svårt att tro det så jag blev tvungen att visa dem nå klipp från youtube.. för dom vart det en sensation för oss från den tidsepoken är det väl mer en 'trip down memory lane'! Klippen följer här nedan!

 

 



Den första 'Achy Breaky Heart' är väl en klassiker som alla av oss hört.. som är typ i min ålder. Dom andra är väl klassiker också tror jag.. dock den sista 'some gave all' är ganska gripande, till o med för tjejerna som inte ens förstår engelska.. dom började gråta. Det beror nog kanske på dom gripande bilderna till den sorgliga musiken... ehmm vissa saker kanske man inte skall visa för sina barn!:0

~Theresa

Kommentarer
Postat av: Kattis

Aaaah, ljuva Billy Ray... fast nog hade han skönare stil och snyggare frill förr!? :-)



Berättade du för Bella och Lisa att han var moster Kattis idol? Jäpp, har fortfarande kvar kasettbandet som de här tre låtarna kommer från. :-)



Kram syster!

2010-02-06 @ 21:42:11
URL: http://www.ghedoes.com
Postat av: Kattis igen

"Could've been me" är en riktigt goding-låt också. ;-)

2010-02-06 @ 21:44:26
Postat av: Theresa

Nepp det nämde jag inte men jag kan göra det få se vad dom säger.. ja could've been me var en bra låt det med.. tjejerna har diggat den på youtube åsså!;P

2010-02-07 @ 15:04:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0