Måndag



Hello and morning everyone!!;P Måndag wohoooo... not!! Jag börjar kl.13.00 idag eftersom jag tagit ledigt fram tills dess för jag har ett par ärenden inne i Ljusdal.. när jag är färdig där så blire en låååång resa (11.2 mil) till Sveg!

Fick reda på igår att Jocke, Lisa o Alva skall lytta härifrån i juli/augusti! Jag vet att dom haft funderingar på det i några månader, men inget har varit nå fast bestämt.. men nu har dom slagit till och säljer huset och köper nytt o flyttar ända ner till småland.. Jockes hemtrakter. Känns konstigt att dom enda vi umgås med och dom enda som var anledningen till att fi flyttade till Loos från första början skall flytta.. vet inte riktigt vad jag skall känna ännu!!

En hastig tanke for genom mitt huvve igår efter beskedet att då kanske det är lika bra att Martin och jag säljer och flyttar upp till ö-viks trakten igen.. men sedan så slog jag bort den tankn.. för jag har ju precis fått jobb och jobb växer ju inte på trän'.. och att flytta när man har fyra barn och hus är inte 'bara'.. först måste man hitta ett nytt job där uppe inan man säger upp sig på det jobb man har.. sedan måste man hitta en köpare på huset och en ny bostad på det nya stället.. och för att det skall klaffa så måste ju allt ske ugifär samtidigt.. och dessutom har barnen sina kompisar osv. här och Mathilda har sin favorit dagis fröken Vanja.. och det är en anledning till varför vi inte kan flytta. och jag trivs här i mitt hus i Loos också.. så nog klarar jag mig fast jocke o Lisa flyttar... jag är ju van att vara en enstöring!;)

Nepp nu skall jag fixa iordning mig och åka in till Ljusdal!!

Pöss o kram!

~Theresa



Kommentarer
Postat av: Kattis

Jaaaaa, flytta till Ö-vik! Do it! Do it! :)

2010-05-05 @ 06:10:25
URL: http://www.ghedoes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0