Bon Jovi Oslo 2011



Jag har stora funderingar på att se grabbarna i Oslo nästa år också bara för att det är deras sista turné på väldigt länge!! Dom skall nämligen ta ett litet brejk och satsa på solo grejer. Ett välförtjänt brejk dock eftersom dom nästan i princip turnerat sedan början av 2007.. men två världs turneer på raken. Men det blir tråkigt att inte få se shower med dem på ett tag.. om dom ens tar upp turnerandet igen..

Tänkte då ta en enkel flyg biljett från Alanda till Oslo (ARN-OSL).. sedan en enkel biljett från Oslo till Helsingfors (OSL-HEL) och sedan efter den konserten ta en enkel biljett från Helsingfors till Stockholm (HEL-ARN).. och sedan åka med next jet från Stockholm till Sveg (ARN-EVG)... en liten round trip i Norden så att säga.. Men får se vad som händer!!

~Theresa



Kommentarer
Postat av: vickan

Jag ska på konserten i Norge nu i sommar... Den 15 juni :) Var på konserten i Paris i somras och de rockade som vanligt :) När såg du dem senast? Älskar Bon Jovi, Men är det sant att de ska ta ett break nu ? Läste det på ett annat ställe jag också, men tvivlade på om det var sant ?

2010-11-04 @ 15:17:27
URL: http://vviicckkaann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0