Helg!!Nu är det helg.. äntligen, måste jag säga även fast jag älskar mitt jobb. Men veckan har varit jobbig, speciellt gårdagen, när många var på utbildning och av dom som var kvar var det bara en till förrutom jag som har Eurobonus utbildning, så det blev lite extra mkt samtal för oss. Som tur är har dom inte kopplat in interkont linan till oss än, men ändå var det ettpar styckna som slank igenom och då kunde jag ju inte låta bli att hjälpa dom eftersom jag har ju interkont utbildning.. en av dom ville åka till Ghana!(?) Inte nog med det han ville åka på Eurobonus poäng som att det inte är krångligt nog att boka interkont resor!! Men jag lyckades ialla fall. Sedan ringde en man in och ville åka mellan Buenos Aires och ett annat ställe i Syd Amerika som inte ens fanns med på kartan.. Aguazul.. eller nått liknande. Hittade inget flyg bolag som flög dit.. så jag frågade honom om han inte ville åka till New York istället.. för det vet jag åtminstonde vart det låg! ;P

Min supervisor kom vid 16.00 tiden och skällde lite på mig.. Jag hade nämligen bara två timmar kvar att jobba och hade bara haft rast i 129 sekunder på hela dagen.. vilken han tyckte var på tok för lite.. vi måste ta minst 15 minuter på förmiddagen och eftermiddagen.. jag har lite svårt att rasta mig själv.. hehehe..

Nästa vecka blir det full rulle för då kommer alla nyanställda som gått 7v utbildning att börja ta samtal.. spännande!=)

Ha en fin lördag.. I know I will!!

Kramen..

// TheresaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0