Haft en busy week




förra södagen for jag upp till Övik med fyra kollegor och min chef Ronnie, ett hastigt beslut som fattades på frdagen innan. Vi skulle på en tre dagars vidare utbilding på SAS kontoret som finns i Ö-vik. Det var en ganska intensiv kurs i Eurobonus och dom fem dom tyckte var mognast fick åka.. och jag var en av dem!! Vi bodde på hotell, Statt närmare bestämt.. Kändes dock konstigt att så hastigt och lustigt åka ifrån familjen.. men vi hade skit kul. Vi kom hem på onsdag kväll.. och på torsdagen var vi tbx på jobbet och vi vart satt på Eurobonus linan.. bara vi fem som varit på utbildning. Kändes rätt nervöst ibörjan att ta dom samtalen.. men det gick bra både på torsdag och fredag.

Nu är denna helgen snart över också.. igår var vi till Ljusdal och handlade och idag har vi städat. Annars har det inte hänt så mycket här på siståne.. mest jobb och sånt, därav att jag inte bloggat på LÄNGE!!!

Jo fick min nya tvättmaskin och torktummlare förra lördagen också!!=)

Nu är det baddax av ungarna!!

Kramen

~Theresa






Kommentarer
Postat av: Kattis

Å inte hörde du av dig när du var i staaaden. :-( Fast å andra sidan kanske ni hade fullt upp hela tiden här i Ö-vik. :-)

2010-09-14 @ 19:34:51
URL: http://www.ghedoes.com
Postat av: Theresa

Jaaa.. ganska fullt upp, utbildning 8-17, sedan middag och sedan säng.. typ!:)

2010-09-18 @ 17:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0