Helgen



Igår kl. 8.00 ringde Annabels kompis Herman och frågade om hon ville följa med till Svegs badhus och bada. Och det ville hon ju så klart! Lisa-Marie vart lite putt och ville då baka istället så det fick hon.. hon bakade snoddas ala Lisa-Marie style.. lägger upp foton senare!

Vi hade tänkt åka in till Ljusdal och handla men i och med att Martin måste byta till sommar däcken på bussen och även brännsle filtret så dröjde det ett tag innan vi kunde fara. Vi kom inte iväg förrän kl 17.30.. och då var Annabel inte hemma ännu. Jag skrev en lapp vart vi åkt (hade dock förberett henne innan hon for på morgonen att var vi inte hemma så hade vi åkt till Ljusdal och handla, men att vi lämnar en nyckel ute).. skrev även ner våra tel nr på lappen, men jag vet att hon kan mitt mobil nr utan till. Vid 19.00 tiden ringde hon och hade kommit hem.. men frågade om hon fick sova hos Herman. Så jag har typ inte sett henne sedan igår morse! Pga. att allt blev så sent med handling och allt så for vi på Sibylla i Ljusdal och åt en burgare. Vi var hemma igen vid 21.00 tiden och dom små åkte i säng nästan på en gång. Sedan satt vi vid köksbordet och spelade Jakten På Den Försvunna Diamanten med Lisa-Marie fram till 23.00 då var det dags för henne att sova!

Idag skall här städas för vi skall få besök av Lisa och Alva som är här i Loos. Dom kom igår och sover hos Anette i veckan, det är väl påsklov söder ut!

Nepp dax för kaffe!!

/Theresa



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0