Grattis Bellabrud!



Idag fyller min stora tjej hela 10 år.. en stor sak att fylla två siffrigt har jag fått höra! Hon har fått pressenterna redan innan hon gick till skolan. men största pressenten är nog att Mormor moster Kattis, Erik och hundarna kommer ner på besök. dom är på väg nu och är här någon gång under eftermiddagen, vilket dom minsta också ser fram emot, det enda jag hört sedan igår kväll är 'momo komma hit snart'!

Jag är också hemma från jobbet idag för vård av barn, i onsdags ringde dom ifrån dagis och sa att det rann ur Millas öra men hon hade inte ont och ingen feber så vi behövde nog inte åka hem. Vi tog dock VAB igår också och for till BVC där doktorn konstaterade att hon haft en öron infektion och trumhinnan hade spruckit.. hon måste ha haft ont, men hon har inte klagat alls! Vi fick iallafall penicillin (kåvepenin) för att hjälpa det läka fortare.. men hon blir tydligen illa mående av den och hon hade spytt ner hela sängen inatt.. och soffan i TV rummet.. sedan lagt sig att sova på den kräkfria sidan av soffan och det var där jag hittade henne imorse. Så därför är jag hemma idag!

Jag var också till tandis igår och rotfyllde min tand.. nu börjar vi snart bli klar med min mun.. hade tre gånger kvar.. men då insåg tandläkaren igår att den 10 mars är han inte här.. och det är viktigt att vi blir färdig före 18mars då karensen hos försäkringskassan går ut.. just nu får jag ju 80% rabatt eftersom jag spenderade typ 15000:- där under 2010. Därför så bokade han en heldag med mig den 3 mars. Han och en till tandläkare kommer jobba med mig.. bland annat skall en tand dras och en del tänder slipas till för att få plats med en brygga.. och jag skall få två kronor insatta!! Kommer ta några timmar. Tur är väl att jag tagit ledigt hela den dagen!!

Nepp nu måste jag fortsätta städa!

Kramen

/Theresa



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0