Bra start på helgen.. not!



Helgen började bra.. men slutade i katastrof. Tjejerna sov hos en kompis mellan fredag och lördag. Och igår bestämde vi oss för att ta dom små ut i det fina vädret och åka pulka eftersom Bella och Lisa inte var hemma. Vi hade en helmysig dag ute i solen. När vi kom hem så drack vi varmchoklad och macka och dom små fick sedan gå och sova middag... jag lade mig på soffan för att invänta dom stora tjejerna och skulle då börja med middagen. Det var då jag fick känningar av ryggvärk, men just då var det inte så farlig att jag tänkte så mycket på det. Men etermddagen vart det värre och värre. Tillslut kunde jag inte stå sitta eller ligga utan att göra det värre. Jag prövade ALLT, tigerbalsam voltaren gel, ipren.. men inget hjälpte inte ens ett varmt bad!

När jag låg i sängen och grinade och hets andades och halv skrek så fick Martin nog och ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte jag skulle åka till akuten.. så dit for vi. Doktorn undersöke mig och konstaterade att jag hade muskel kramper i muskeln som håller upp över kroppen.. och jag fick en sprurta med smärtstillande medel rätt in i muskeln så att smärtan skulle släppa.. sedan fick vi fara hem.. men doktorn sa att jag borde beställa tid hos min husläkare och få en grundlig undersökning så att en behandlings plan kan upprättas för att få bukt på mina ryggproblem.. vi kom hem kl 03.00 inatt!

Hoppas söndagen blir bättre.. tvivlar dock starkt på det eftersom vi måste städa huset idag men jag fick några starka värktabletter av doktorn som jag kan ta om värken kom tillbaks!

// Theresa



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0