Balthazar


*Ehmmmm*

Satt just och funderade på hur sjuttsingen man lägger upp ett video klipp från Youtube här på bloggen.. det lär säkert vara skit enkelt.. men jag är ju inte känd för att vara ett datasnille precis.. men som tur är så är man ju sambo med en, så jag får ta och fråga honom när han kommer hem från jobbet ikväll! =)

Kom också på att jag inte berättat att vi köpt hus! Jo men det har vi ett stort hus med 6 rum och två kök.. och ett badrum man bara kan drömma om!! =) Nu när familjen snart utökas till 6 personer så börjar denna 4½ bli alldeles för liten.. och det kommer bli härligt att ha ett helt eget ställe så man slipper dela tvättstuga!! På tal om tvätt så har jag hur mycket tvätt som hellst  att tvätta nu efter semestern.. synd bara att det spöregnar idag.. hade varit bra om jag kunnat hänga ut all tvätt på tork, istället för nere i tvättstugan där det inte alls finns speciellt mycket med plats!! *SUCK*

Jag måste också försöka hinna dammsuga och torka golven.. blir så otroligt dammigt och smutsigt fort när man har en leonberger.. som ni snart får se en bild på i nästa inlägg..

~ Theresa

Bed Of Roses


Oslo, Ullevål stadion, 18 Juni 2008
Copy right; Theresa Lundgren


Länge sedan

Nu är det ett tag sedan jag sist skrev i min blogg. Det har hänt en del sedan sist. Mathilda min yngsta dotter har börjat krypa, eller inte riktigt krypa.. hon drar sig fram på golvet! =) Sedan så är jag gravid igen om jag inte redan berättat det.. babyn väntas i mitten på oktober i år..

18 juni 2008 var jag och sambon i Oslo/ Norge på en Bon Jovi konsert. Vi hade köpt Golden Circle biljetter via fanclubben så vi blev insläppta en timme tidigare än alla andra av Matt Bongiovi (Jon Bon Jovis lillebror).. det resulterade att vi hamnade längst fram vid scenen och fick en bra sikt och tog jätte fina foton! =) Det var en helt underbar kväll som jag aldrig kommer glömma.. det var helt värt priset tycker jag.. biljetterna kostade 1500:- /st.. men jag skulle köpa dom igen utan att blinka! Jag skall fördsöka hinna lägga upp bilder från konserten så snart som möjligt.. men tills vidare får ni nöja er med  "The Set List" här nedan! =)

Oslo, Norway - Ullevaal Stadium - 6/18/08


LOST HIGHWAY
BORN TO BE MY BABY
BAD NAME
RAISE YOUR HANDS
RUNAWAY
OLDER
HERE COMES THE SUN
ALWAYS
WHOLE LOT OF LEAVIN'
IN THESE ARMS
SATURDAY NIGHT
CAPT. CRASH
SLEEP
IT'S MY LIFE
KEEP THE FAITH
I'LL BE THERE FOR YOU - RICHIE VOX
BLAZE OF GLORY
HAVE A NICE DAY
WHO SAYS YOU CAN'T GO HOME
PRAYER

ENCORE:
BED OF ROSES
WANTED
BAD MEDICINE w/ Shout
ROCKIN' ALL OVER THE WORLD


Hare bra så länge!!

~ Theresa

RSS 2.0