HalloweenJa då var det spök kvällen igen... men som vanligt vet ingen när man i Sverige skall gå bus eller godis.. idag, imorron eller nästa helg? Så här går barnen dena helg och nästa helg.. jösses så går det när man skall härma andra länders traditioner!!!

Sedan så är Annabel och Lisa-Marie ledig från skolan ästa vecka.. ja det är visst höst lov, jag har inte hålligt mig upp daterad på den fronten.. så dom är på fritids hela nästa vecka.

Idag var vi in till Ljusdal och handlade, jag fick mig en grönsaks strimlare/skivare.. lägger upp ett foto på den lite senare. Nu skall jag slappai soffan innan det är bad dax för kidsen!!

Kramen

~TheresaBon Jovi Oslo 2011Jag har stora funderingar på att se grabbarna i Oslo nästa år också bara för att det är deras sista turné på väldigt länge!! Dom skall nämligen ta ett litet brejk och satsa på solo grejer. Ett välförtjänt brejk dock eftersom dom nästan i princip turnerat sedan början av 2007.. men två världs turneer på raken. Men det blir tråkigt att inte få se shower med dem på ett tag.. om dom ens tar upp turnerandet igen..

Tänkte då ta en enkel flyg biljett från Alanda till Oslo (ARN-OSL).. sedan en enkel biljett från Oslo till Helsingfors (OSL-HEL) och sedan efter den konserten ta en enkel biljett från Helsingfors till Stockholm (HEL-ARN).. och sedan åka med next jet från Stockholm till Sveg (ARN-EVG)... en liten round trip i Norden så att säga.. Men får se vad som händer!!

~TheresaBon Jovi Helsinki 2011
Då var det dax för Bon Jovi live igen då, denna gången blir det Hesingfors för att göra allt lite annorlunda. Nej jag tänker inte bila eller åka färja utan denna gången blir det flyg.. det blir billigare också!;) Can't wait!!

Nu är det ialla fall helg.. jag är dock sjuk, förkyld och har en var infektion i tandköttet och kinden, pga en trasig tand.. ont göt det så jag är inte så himmla kry. Så nån personal fest/middag blir det inte för mig ikväll.. men vi skall ev. åka och kika på en Chevrolet Transporter 7 sits.. idag!!


Kramen!!

~Theresa
MathildaMathilda mår bra och läkaren på akuten sa att det inte var några skellett skador och såret i gommen skulle läka själv.. därimot såg det ut som att en tand var lite intryckt så det är ett fall för tandläkaren.. så dit får vi ta och ringa imorgon.

Pga. att Vad Mathilda gått igenom med höft operation och gippsning så har hon ju en del att ta igen eftersom hon är efter med en massa.. därav är hon lite mer äventyrlig och vill upptäcka en massa och råkar på så vis ut för mer olyckor än andra barn i hennes ålder.. så innan hon börjar skolan lär nog hennes läkar journaler vara en dem tjock!!

Hon har också högre smärt gräns än andra barn också.. det beror också på allt hon varit med om sa en doktor, hon är så van med att stå ut med en massa att hon knappt gråter när hon rammlar osv. att man aldrig vet om hon gjort illa sig alvarligt eller inte.. så när hon väl skriker av smärta då är det ingen tvekan av att man skall till doktorn!!

~TheresaMathilda = Olycksfågel!!!I torsdags precis innan vi hämtade barnen på dagis/fritids så hade Mathilda klättrat på tripp trapp stolen.. rammlat ner och bitit sig i läppen så blodet sprutat åt alla håll.. Annelie, dagis fröken som stängde den dagen hade varit snapp att kyla läppen och tejpat med en speciell sår tejp.. men Mathilda har haft en stor fläsk läpp.. dock var det inte så allvarligt att vi behövde åka till akuten, vi ringde sjukvårds upplysningen och fick råd. Idag har hon gjort det igen.. hon klättrade på en köksstol.. som gav vika. Stolen föll åt ett håll.. Mathilda åt ett annat och slog framtänderna i en annan stol som stod bredvid.. hon slog tänderna så hårt istolen att en flisa på ca två cm lång och en och 1,5 cm bred lossnade från ryggstödet på stolen.. den flisan for upp och spetsade gommen på Mathilda så blodet forsade och hon fick ett stort jack i gommen... vi fick stopp på blod flödet och trodde första allt var lungt, tills hon började kräkas. Så vi fick ringa sjukvårds upplysningen igen, som i sin tur kontaktade akuten i Ljusdal och förberedde dem för att Mathild skulle komma in.. så nu är M på väg in dit. Han måste dock köra Lexusen.. och ALLA vet ju vad jag tycker om Lexusen i vinter före.. ja vi har -10ºC och snö och isiga vägar. Lexusen har dubbfria vinter däck och är bakhjulsdriven!!!

M åkte förresten av vägen med den bilen igår när vi skulle in till Ljusdal för att handla. Vart dock inga skador på den. Men jag körde ju av 2ggr med den ifjol.. och då fick jag höra från alla att det inte har med däcken att göra utan föraren, hur man parerar sladdar osv!! Men det har jag aldrig hållit med om, jag har kört framhjuls drivet jämt och är van vid snöiga, isiga och spåriga vägar.. jag bor ju i Loos och har ALDRIG varit nära att köra av vägen förrän vi skaffade lexusen!! Friktions däck är skit likaså bakhjuls drift så det så!!!!  Som tur är skall Martins bror Melker köpa den bilen av oss så att vi kan köpa en familje buss!!

Men ialla fall så uppdaterar jag er om Mathildas tillstånd så fort jag själv vet nått!!

Kramen!

~TheresaAjdå...=SJag har råkat tvätta allas mörka 40º kläder i 60º... It wasn't me.. honest!!! :S Hoppas ialla fall dom klarar sig någorlunda.. allas nya kläder var i den tvätt omgången också.. sabla nya tvättmaskiner.. dom är så moderna att man fattar nada lixom!!!

Nu G-Force.. Löv that movie!!! =)

~TheresaHelg!!Nu är det helg.. äntligen, måste jag säga även fast jag älskar mitt jobb. Men veckan har varit jobbig, speciellt gårdagen, när många var på utbildning och av dom som var kvar var det bara en till förrutom jag som har Eurobonus utbildning, så det blev lite extra mkt samtal för oss. Som tur är har dom inte kopplat in interkont linan till oss än, men ändå var det ettpar styckna som slank igenom och då kunde jag ju inte låta bli att hjälpa dom eftersom jag har ju interkont utbildning.. en av dom ville åka till Ghana!(?) Inte nog med det han ville åka på Eurobonus poäng som att det inte är krångligt nog att boka interkont resor!! Men jag lyckades ialla fall. Sedan ringde en man in och ville åka mellan Buenos Aires och ett annat ställe i Syd Amerika som inte ens fanns med på kartan.. Aguazul.. eller nått liknande. Hittade inget flyg bolag som flög dit.. så jag frågade honom om han inte ville åka till New York istället.. för det vet jag åtminstonde vart det låg! ;P

Min supervisor kom vid 16.00 tiden och skällde lite på mig.. Jag hade nämligen bara två timmar kvar att jobba och hade bara haft rast i 129 sekunder på hela dagen.. vilken han tyckte var på tok för lite.. vi måste ta minst 15 minuter på förmiddagen och eftermiddagen.. jag har lite svårt att rasta mig själv.. hehehe..

Nästa vecka blir det full rulle för då kommer alla nyanställda som gått 7v utbildning att börja ta samtal.. spännande!=)

Ha en fin lördag.. I know I will!!

Kramen..

// Theresa2 ÅrIdag fyller lilla Saga 2 år.. Grattis lill stumpan!!!

Tårta i kväll.. YummY!!!

Off to work.. byeeeeeee!!!!!!

~TheresaTorsdag.. en dag närmare helg...Jag börjar klockan 9.00 idag så jag tänkte passa på att blogga lite innan jag åker iväg till jobbet. I Tisdags fick jag min efterlängtade 'Intercont' utbildning.. reser utanför Europa betyder det.. eller till andra kontinenter kan man ju också säga (Intercontinental)!! Utbildningen var skit kul och jag ser fram emot när dom kopplar på den linan så dom samtalen kommer till oss, dock så är det några som har knappat fel i knappvalet då dom har ringt så USA, Syd Afrika reser kommit in och jag har tjuvstartat.. dock ingen bokning ännu. Var dock nära med en Eurobonus resa till Kapstaden igår!=)

Umorgon fyller lilla Saga 2 år så jag har en del presenter att slå in ikväll. Igår beställde vi också en pressent till Lisa-Marie som fylle 8 år den 17 november. En Nintendo Wii som hon tjatat efter sedan dom släpptes!! Vi beställde en Röd Nintendo Wii.. en extremt Limited Edition och det var först till kvarn som gällde. Dom var röd för att fira Super Mario som tydligen fyller X antal år i år.. och då firar 'dom' honom genom att göra några Wiis i Marios röda färg!=) Nu blir Lisa nog glad, fast vi har talat om för henne att skulle hon få en Wii så är det det enda hon får.. plus några spel eftersom en Wii är rätt dyr. Men det var helt OK för Wii är allt hon vill ha!! Hehehe.... =)

Nepp dax att fixa iordning mig!!

Kramen

~TheresaSöndagIdag är det städning som gäller.. både uppe och nere. Skall även montera ner min gamla bokhylla som står i vardags rummet och bära ner den till garaget för dit skall en ny.. bokhylla till TV rummet alltså. Eller ny och ny, vi fickden av Jocke och Lisa när dom flyttade och den har stått i sov rummet sedan dess, men den rymms inte där nu så den får flytta till vardagsrummet nu!=)

Senare i eftermiddag skall Annabel och Lisa-Marie till Färila m. kören och ha genrep med nått dansband.. fråga mig inte vilket.. som dom skall uppträda med på tisdag till veckan.

Nepp nu skall jag knapra lite piller..få se om det hjälper mo den förbaskade tandvärken!!!!

~TheresaLördagSnart är denna lördag över också.Idag har vi inte haft såmycket för oss. Jag har mest drivit omkring för jag har inte sovit alls inatt. Jag harnämligen tandvärk, pga av en inflammation i en tand som dom håller på att rensa för att rotfylla. Men inflammationen blir bara värre och värre och när jag har som ondast håller hela huvudet på att sprängas..om jag trycker med fingret mot pannan ovanför vänster ögonbryn så blir tandvärken värre.. så jag gissar att inflammationen spridits sig runt ansiktet!!

Jag har dock hunnit med att tvätta bort all tvätt och varit bort på berglunds närbutik och hämtat mina postpaket, från ellos,lekmer och shenker! =)

Nepp nu skall jag nog ta och pröva att sova medans värken är lindrad med hjälp av alvedon 665 mg, pronaxen och ipren.. måste ta alla dom i kombo med varandra för att lindra smärtan!!

Ha en fortsatt trevli lördag kväll!!

Najt najt, don't let the bed bugs bajt!! ;P

~Theresa32 år idagEtt år äldre igen då.. usch vad tiden och åren går!! Har dock haft en bra dag idag.. om man bortser ifrån att det är strejk på SAS igen och jag inte fick min Interkont utbildning idag utan var tvungen att svara i telefånen för oroliga resenärer ringde som galningar!! Fick en fin ros av jobbet också.. eftersom det är min födelsedag alltså!! :)

Åt tårta nu ikväll gjorde vi också.. nu sover alla fyra barnen som stockar på övervåningen.. japp Saga också.. hon fick sitt eget rum i helgen som var.. för Stig (svärfar) kom ner med lite möbler som vi fått efter Markus.. M's bror.. det var bla en sängram och ett stort skåp.. bokylla med skåp och tre vitrinskåp så Saga får numer inte plats i vårt sovrum så nu får hon sova uppe i det "gula" rummet som vi kallar det för det har gula tapeter! =P

Nepp nu skall jag se CSI Miami!!

~TheresaRSS 2.0