Kvälls vecka



Jobbar kväll denna vecka, mellan 11-20.. det var evigheter sedan jag jobbade kväll.. dom har alltid bytt mina kvälls veckor mot dagskiftet.. men jag vill inte fråga om det nu eftersom dom varit så snäll att ge mig ledigt över jul.. jag är ledig ända fram tills nyår.. jag jobbar nyårsdagen.. inte nyårsafton.. blir nog inget 12 slag för mig iår.. men det gör inget för jag är ledig HELA jul helgen och ALLA mellan dagar!!=) Så jag tänker inte bråka om mina arbetstider fram tills efter nyår.. dom kanske ångrar att dom gav mig ledigt annars!! Mest spännande blir nog nästa vecka då jag börjar kl 7 på morgonen och har 8 mil att åka!! Jag går upp redan 04.30 nu dom veckor jag börjar kl. 8 och vi åker hemifrån 06.45.. hur blir det då när jag börjar kl. 7.00 och måste åka hemifrån kl 05.45, jag måste ju stiga upp. 03.30.. typ!! Gaaahhh!! Får dock sluta kl.16.00 dom veckorna!!

Igår visste jag inte att jag började kl.11... jag visste dock at jag inte jobbade samma tider som sambon, men trodde jag började kl.9.00.. så vi for i separata bilar.. det var dock lite snopet när jag kom till jobbet 2,5 timmar för tidigt.. så jag gjorde Sveg i två timmar och hittade ett par julklappar och även mini kavlar så vi alla kan baka lussebullar till helgen!!=)

Idag har jag bättre planering så jag är fortfarande hemma och har hunnit med en hel del som att betala räkningar och städat lite!!=)

Nepp nu måste jag fixa iordning mig för avfärd..

// Theresa




Ledig Fredag!!



Idag är jag ledig för jag jobbade förra helgen, så nu håller jag på att städa för vi skall ju advents pynta senare.. 1:a advent på söndag!!=)

Igår fick jag också reda på att jag är ledig hela jul och mellandagarna och nyårsafton.. dock jobbar jag nyårsdagen.. men det skiter jag i för jag är ledig på jul.. wohooooo.. Merry Chrictmas!!

Nu har Saga vaknat!!

Adjööö

/Theresa



Lördag och uppe med tuppen



Är uppe schwain tidigt idag trots att det är lördag för jag skall bege mig till jobbet strax! Jupp ni läste rätt.. dom har infört att vi jobbar var 6v helg och denna helg är det min tur.. några andra kommer jobba också naturligtvis. Kommer jag inte vara ledigt nått undrar ni då.. kanske? Jo jag var ledig i torsdags och kommer vara ledig nästa frdag så jag får en lång helg!!

Dom har dock infört att vi jobbar jul också!! Gaaaahh.. är dom inte kloka?? Det var typ det första jag frågade när dm ringde mig och frågade om jag var intresserad av att börja jobba där på SAS kontot. Domsa att det skulle vara arbetstider mellan 8-20 (som nu ändrat sig till 7-20) och ev. nån helg nån gång ibland.. så jag vart inte förvånad när jag såg schemat att jag skulle jobba denna helg... dock så frågade jag rakt på -Helg? Vanliga eller Storhelger som jul? Svar: Vanliga helger.. på jul är vi stängd! Ok sa jag då är jag intresserad av jobbet.. Tjifick jag.. nu skall vi jobba 8-18 på julafton.. kommer Inte på fråga.. Julen är helig för mig och jag jobbar inte.. och det är inte förhandlingsbart. Jag skall prata med min supervisor på måndag.. han var ledig igår när schemat publicerades så hade ingen möjlighet att prata med honom!!

Nepp måste fixa iordning mig nu!!

Hare gött!!

// Theresa



Snö snö.... och åter snö!!!



Här i Loos snöar det fortfarande... stora lapphadskar faller från himmelen!! Ganska mysigt måste jag säga.. så här i början av vintern fram till strax efter nyårs helgerna så är det jätte mysigt med snö och vinter... man har lixom en sådan härlig julkännsla.. "Jul jul strååålande jul... lalalalalalaaaala". Jag äääääälskar nämligen julen.. och tomtar!=) Men sedan när jul och nyårs helgerna är över och allt firande slut så tycker jag att snö kan försvinna.. lixom.. me det är väl bara jag de som tycker så menar jag. Alla mina fyra flickor älskar dock snön och vara ute och åka pulka och snowracer.. Saga tycker mest om att äta snö!! :-P

Idag skall vi in till Ljusdal och handla mat.. och tanka. Men innan dess måsta jag it ner på affären och köpa kaffe.. vi har nämligen slut på den goda drycken och här vaknar vi Inte utan kaffe!!!

Ha en treevlig söndag/farsdag med snöskottning eller vad ni nu har för er!! ;)

/ Theresa



En snöig lördag



Idag blir det snö skottning som gäller för det har vräkt ner snö i flera dagar.. det var en mycket intressant hemfärd ifrån jobbet igår må jag säga.. man såg ingen väg bara en massa snöflinger som yrde framför bilen!! Men ganska mysigt också.. man får lite julkännsla!=)

Jag skall nog ta och städa lite idag också det behövs..men nån färd in till Ljusdal lär det nog inte bli.

Nepp frukost tajm!!

// Theresa



Tisdag kväll



Sitter här och tittar på Iform med Anna Anka.. i väntan på Navy CIS. Sambon har åkt iväg till Färila för att tanka skorven för imorrn blir det jobb för mig igen.. har nämligen varit hemma i ettpar dagar.. Saga är nämligen sjuk.. har haft 40º feber sedan södags natt. Martin är hemma imorgon också, men jag far och jobbar.

Har jag föresten berättat att vi nu är lyckliga (?) ägare till en Chevrolet Transport -00? Äntligen kan hela familjen åka iväg tillsammans i en och samma bil.. och den är så rymmlig. och väldigt bekväma säten!=)

Nepp nu får ni ha en bra tisdag kväl!

// Theresa



EMA 2010



Igår kväll satt jag och tittade på European Music Awards 2010 Live från Madrid på MTV. Bon Jovi var där... wooohooo.. för att få en special utmärkelse "Global Icon Award" det första någonsin.. och det förtjänade dom tyckte jag.. dom vann dock inte "the best live act" som dom var nominerad till.. utan det gjorde Linkn' Park! :( Det var flera hundra år sedan jag sist såg European Music avards, jag mins när jag var yngre och fortfarande bodde hemma hos mamma så brukade jag alltid be pappa spela in det eftersom vi inte hade MTV. Men igår såg jag det igen.. första gången på säkert 15 år.. satt uppe ända till 23.30.. bara för Bon Jovi! ;) Dom uppträdde på slutet också.. superbra som alltid!!

---

Igår var vi även iväg till Gnarp och hämtade Chevrolet Transporten 7sits som Martin var iväg och kikade på i Lördags.. var fin för ett bra pris så vi slog till och tog den.. är dock lite putt att det inte finns CD i den.. bara radio och kassett, så det måste bytas omgående!! Så nu kan hela familjen ta sig runt tillsammans utan att behöva ta två bilar!!

// Theresa



Bon Jovi- Greatest Hits



Jag bara älskar dom nya låtarna, No Apologies, This is Love This is Life, The More Things Change och What Do You Got. Jag börjar dock gå kidsen på nerverna för jag har diggat dom tre låtarna iett kör hela dagen.. tack vare Spotify!!:o)









// Theresa


VAB DAG 2



Blir hemma idag också, men dom stora tjejerna klagar dock inte! Hehehe..konstigt NOT!!!

Igår kväll när alla barnen somnat packade vi upp nintento Wiin som Lisa-Marie skall få den 17/11.. den var JÄTTE fin.. alldeles knall röd. Vi provade ett av spelen som följde med som hette The New Supper Mario Bros wii.. och det var skit kul.. ehhh jag menar det verkade funka helt OK så vi behöver nog inte reklamera, men vi måste nog prova det ikväll för att vara helt säker!!;)

Annabel och Lisa-Marie är gotyfarande vakna men småttingarna dom sover som stockar fortfarande!

Nepp nu är det kaffe dax!

Söt Va?


// Theresa




Propp i avlopp



Det verkar som att det är en probb i slasken i köket.. vattnet rinner inte undan så nu har jag fullt upp med att koka vatten och hälla ner i avloppet, får se om det funkar!!

Det är snart dax att laga middag också, idag blir det pommes frites, stekt grillkorv (hot dogs) m. dallas sallad.. yummy!!;) Till lunch fick ungarna fiskbullar, potatis och rårivna morötter.. och det gick hem också kan jag meddela!=)

Ser dock ut som att jag blir hemma imorrn också.. men vi får se!!

//Theresa



VAB



Hemma med sjuka barn idag, Mathilda kom ner till vårt sovrum inatt och ville sova med oss men hon låg och ojjade sig hela natten och kunde inte ligga still, plus att hon var rätt så varm. Så jag beslutade att vara hemma idag så att hon fåt vila upp sig.. men just nu verkar hon må som vanligt igen.. lika mkt full rulle och bus från henne som alltid.. så det blir nog jobb imorrn som vanligt. Annabel och Lisa-Marie vart dock rätt  glad att jag är hemma eftersom att det är höstlov så nu får dom en heldag hemma också!=)

Nintendo Wii'n som vi beställt till Lisa-Marie som hon skall få när hon fyller år (17 november) har kommit också, fick ett sms att jag kan hämta den på Berglunds, så jag skall försöka smita iväg och hämta den underdagen.. finner jag inget tillfäle så får jag åka iväg till kvällen då M kommer hem från jobbet. Vi måste bara testa den i kväll.. jag menar så att vi verkligen vet att den fungerar som den skall, ifall man måste reklamera den och hinna få en ny innan Lisas födelsedag! ;)

Nepp nu måste jag städa och göra lite nytta, ett måste när jag lix är hemma!!

// Theresa



RSS 2.0