*VAB*

Det var meningen att jag skulle ha Vård Av Barn halv dag idag.. alltså jobba mellan 14-17 och sedan åka hem för att hämta barnen på fritids/dagis eftersom att Martin åkt ner med Mathilda till Uppsala för en efterkontroll.. men nu har det visat sig att Annabel och Saga inte är 100% krya så min ½ dag har blivit en hel VAB dag!! Jag får så otroligt dåligt samvete av att vara hemma från jobbet, jag har alltid varit sådan.. det är därför jag gått till jobbet i vått och torrt även om jag själv varit sjuk med högfeber osv.. jag måste typ vara döendes innan jag ringer in sjuk! Men när det gäller barnen så måste jag ju vara hemma.. kan ju inte tvinga dem att gå till skolan/dagis när dom är sjuk bara för att jag får dåligt samvete för att jag är hemma från jobbet med dem. Sedan så är ju sjuka barn ett giltigt själ att vara hemma jue.. det är ju inte som att jag skolkar från jobbet heller.. även fast jag får lika dåligt samvete som om jag hade skolkat!! Menmen.. jag är ju inte riktigt som alla andra jag inte.. det konstaterades för länge sedan!! ;-)

Gick förövrigt bra att övningsköra i nya bilen igår.. lite ovant var det dock.. med växel spaken och så.. växlarna ligger ju så tätt så ibland tror man att man lagt i ettan men det isjälva värket är trean och sedan får man "kärring stopp"!! Det var väl det tror jag som var det svåraste att lära sig.. Har inte hunnit ta bilder ännu, men det kommer. Dock inte idag för sambon tog den nya bilen till Uppsala.. för vi upptäckte att kullagret på Galanten är utslitet och en mekaniker vi känner sa att det inte skulle hålla att köra 60 mil på en dag.. utan behövdes bytas omgående.. suck dessa bilar som ständigt behöver omvårdnad!! :/

*Lexus*

Jag har varit ute och övningskört lexusen nu i eftermiddag.. lite ovant måste jag säga, men det blir väl så när man kör en bil man aldrig kört förr.. men det blir väl så.. man är van att köra en kombi (familje bil) och helt plötsligt kör man en sport sedan.. fin är den, men den mellan landar bara hos oss för vi skall sälja den och köpa en minibuss.. Dodgen var ju så svår såld och vi gick med på att byta den mot denna bil.. vi tänkte redan då att vi kunde sälja den och köpa en buss.. en lexus är ju mer lätt såld än en dodge durango.. finns även dvd spelare i nya bilen!!=O

Nu sover alla förrutom jag.. måste röja upp lite innan jag kan gå och knyta mig!

*Nya Bilen i Eftermiddag*

Så var dagen kommen då vi skall byta bil.. smällen sker nu i efter middag. Martin skall städa ur Durangon och köra den klar för dom nya ägarna. Dom skall åka och mötas efter vägen.. så att dom får köra halva vägen var.. typ. Men jag kan ju ladda upp lite bilder sedan när vi fått hem lexusen.

I övrigt så är det sjukligt här.. sambon är nu sjuk och jag är sjuk igen.. utan att förra förkylningen gått över.. nu har jag helt plötsligt ont i halsen, mer hosta och feber igen.. otroligt ovanligt eftersom jag har mycket bra immunförsvar och bara sjuk typ en gång vart 4-5:e år.. men nu har jag fått två förkylningar derekt efter varandra!!=O Kanske är svin influensan!! Heheee....

KRAM

*Studiedag*

Det är studiedag för lärarna på skolan idag så Annabel och Lisa-Marie är lediga från skolan.. men inte från fritids. Jag skall lämna dem där vid kl 11 när jag lämnar Mathilda och Saga på dagis och sedan åker jag iväg till jobbet.

Durangon är på besiktning precis i denna stund som jag skriver detta inlägg.. vi vet dock att den inte kommer att gå igenom eftersom en lambrasond (?) är trasig.. vi var dock tvungna att besikta den ändå för annars blir det körförbud från imorrn ooch det går ju inte för sig när vi skall byta bort den mot lexusen. Den nya lambrasonden är beställd men kommer inte förrän tisdag nästa vecka.. ägaren till lexusen sa att det inte gjorde något han kunde byta lambrasonden om vi skickade ner den till honom och sedan ombesikta den själv.. om den nu inte går igenom.. vilket jag inte tror den gör, men man vet ju inte Galanten gick ju igenom ivåras fast stötdämparna var helt slut och bakändan på bilen hängde nere på backen typ.. men det är ju så olika det där på vem det är som utför besiktningen.

Här regnar det förövrigt idag.. pissigt också!!=/ Nepp nu skall jag åka iväg till dagis/fritids.

På återseende!

*Söndag igen då*

Snart var helgen över för denna gången då.. städar och håller på för fullt idag. Jag skall också laga chili con carne inför morgon dagen.. tar rätt lång tid att göra min chili så jag tror inte jag hinner det imorgon förmiddag.

Här är det rätt varmt och soligt idag.. känns nästan som en sådan där härlig och varm vår dag.. typ.. fast det är höst!:)

Nepp nu är det bara att fortsätta med sysslorna då!!

KramKram

*Helg*

Ja då har man snart avverkat första dagen på denna helg då, men inget vila har det blivit överhuvud taget. Jag har haft ett berg av tvätt att arbeta mig igenom.. jag har ALDRIG haft så mycket smuts tvätt någon gång.. jag har fyllt maskinen och tvättat 7 omgångar.. maskinen var knök full alla gångerna och då har jag en sju kilos maskin.. alltså den väger inte 7 kilo men den rymmer 7 kilo!:) Har varit så stressigt under förra veckan så jag har inte hunnit tvätta så mycket som jag velat på förmiddagen innan jobbet.. därav det enorma tvätt berget.. men nu så är jag igenom det!! Har dock inte blivit städnng idag men det får jag ta imorgon.

Lite förkyld är man också.. hosta och snuva och under hela förra veckan hade jag feber.. men dum som jag är så var jag på jobbet ändå.. jag får så dåligt samvete av att ringa in sjuk så jag mår sämre då än av att åka till jobbet sjuk med feber.. jag måste näst intill vara döendes för att vara hemma.. =O

Sedan måste jag berätta att jag är totalt impad av Halèns post order.. jag beställde ett par jeans där och man kunde beställa i tre olika längder på benen.. lång 116, normal 108 och kort 102.. jag som bara är 160 cm har alltid problem när jag köper nya byxor..dom är alltid minst en decimeter för långa så man måste hålla på att sy upp dom osv innan man använder dom.. därför tänkte jag att jag skulle testa att beställla jeans från Haléns av modellen kort 102.. men har nu i två veckor gått och oroat mig att jag skulle måsta skicka tbx dom för jag började tycka att 102 lät väldigt kort och tänkte att det kanske räknades som en dvärg storlek eller nått.. men jag fick byxorna i fredags och dom var helt perfekt.. för första gången i mitt liv behöver jag inte lägga upp ett par byxor alls.. dom har precis den rätta längden så man till och med kan ha skor med lite klack på utan att dom ser för kort ut (inte för att jag nånsin har skor med klack.. det tål inte mina stackars fötter).. dom blir heller inte för kort om dom skulle krympa en aning i första tvätten!! Nice Haléns.. ni har nu en ny trogen postorder kund!!=)

*Slappa?*

Tro om man får slappa nu när det äntligen är helg och jag får två hela dagar med mina döttrar? Men nej det får jag inte kan jag säga redan nu, det är så mycket att göra som städa, tvätta och laga fyra maträtter åt sambon och barnen inför nästa vecka, som är enkel att frysa in och värma upp. Allt för att göra det lättare för dem så att middagen inte blir allt för sent när han kommit hem från jobbet och hämtat barnen på dagis/fritids.

Jobbet går bra och jag ligger bra till med mina försäljningssiffror kan jag säga.. ligger över kravet och är den enda nyanställda som gör det just nu.. känns bra!=)

Angående bilspekulanten som var här förra helgen så ville han ha durangon, dock så var den ju avställd och obesiktigad så bytet skedde inte på engång.. utan jag ställde på den i tisdags och besiktningen är på måndag 21/9 och efter det byter vi bil.. han får en durango och vi får en lexus.. som är farlig att köra om man är tng på foten (som jag) kan jag meddela!!

*Spekulant På Durangon*

Vi har en spekulant på våran stora SUV.. det gäller dock ett byte. Han är intresserad av att byta sin lexus mot durangon. Dodge Durango är en extremt svår såld bil så vi får nog nöja oss med byte. Vi ville ju sälja den för att köpa en minibuss.. men det verkar svårt att få den såld så vi tänkte byta in den mot en vanlig bil som är mer lätt såld.. sälja den och köpa en buss.. typ.. om någon förstod vad jag menade!=) Har dock en till intresserad som vill byta en volvo s60 mot durangon. Men vi får se vad han med lexusen säger.. han kommer från Mora idag för att ta sig en titt.. hålla tummarna!!

*Söndag*

Ja nu närman jobbar så tycker man att helgerna är så otroligt korta.. när man alltid går hemma så spelar det ju ingen roll om det är helg eller inte för varje dag är ju typ likadan. Idag tvättar jag och pysslar på iallafall.

Sedan så ryktas det att Bon jovi skall ut på turné igen.. har ju en ny singel ute "We weren't born to follow" - svin bra i might add.. dom släpper en platta i november.. The Circle och efter det far dom på turne i USA under hösten/vintern-09 och sedan europa under vintern/våren 2010... så då är det bara att hålla utkik efter special biljetter i fanclubben då da.. svin dyra men helt klart värt det.. ialla fall för oss fans.. börjar spara redan nu!!=))

*Helg*

Nu är det äntligen helg.. och som jag sa innan jag började jobba så lär jag inte hinna blogga lika ofta som förr och nu har ni bevis! :) Jag jobbar ju 14-21 mån-tors och är inte hemma förrän efter 22.. och på fredagar jobbar jag 9-13 och måste upp tidigt i ottan för att ta mig till Sveg. När jag väl kommer hem är jag för trött för att blogga och vill spendera min tid med mina fyra flickor. Nu är det dock helg och jag får spendera två hela dagar med dem. Jag har dock en massa annat att göra i dag också.. tvätta och städa!:)

Min svärfar har dock varit nere under veckan och hjälpt till med inskolningen av dagis.. han åker nog hem i helgen.

Dax att ta itur med sysslorna..

RSS 2.0