*Färila*

Idag skall vi åka till Färila för barnen skall sjunga där med kören. Annabel och Lisa-Marie åker med bussen från Loos Kyrka redan 9.15 med resten av barnkören. Föräldrar får också åka med bussen men eftersom jag har Saga så åker jag bil. Dom sjunger kl.11 så jag behöver inte åka exakt när dom far eftersom dom skall öva lite före. Efter dom sjungit så blir det våfflor i Klockaregården för alla föräldrar och kören.. Lite tokigt för vi åt våfflor till middag igår!=O

Jag fick dock ett abrubt uppvaknande nu på morgonen, Annabel kom in springande i sovrummet och ropade - Mamma klockan är halv nio!! Upp flög jag och på med kläderna och när jag själv kom in springande i köket kastade jag en blick på klockan och inte var hon halv nio inte.. klockan var bara 5.45.. Annabels klocka uppe hade stannat!! Hehehe.. och här trodde jag att vi försovit oss även fast jag ställt klockan på 6.00.. det förklarar ju varför jag inte hörde den ringa!! =)

Kaffe dax!

*Marie Louise*

Ja så heter Balthis nya matte i Norrköping. Hon ringde igår för att berätta att resan hem gick bra och att Balthazar mår finfint och han kommer mycket bra överens med hennes andra djur. Marie Louise har ju en leonberger tik sen förrut och även en mini gris. Balthis blev lite förbryllad först när han såg mini grisen, han visste inte riktigt om han skulle lägga sig ner eller sitta!=) Nya matte var också imponerad på att Balthis var så himmla snäll och lydig, hon hade gått en promenad i skogen med båda hundarna lös i 3 timmar och Balthis hade sprungit bredvid henne hela tiden.. när han gick lite före så sprang han aldrig så långt att hon tappade honom ur sikte och han kom varenda gång hon kallade på honom. Duktig vovve! *Stolt Fd. matte* =) Hon har ju honom på prov i 4v. men som det verkar redan nu så lär han bli kvar där nere!=) Här är det tomt utan honom... hoppas man vänjer sig!*SUCK*

*Balthazar*

Nu har Balthazar åkt till sitt nya hem i Norrköping. Marie-Louise som nya matte heter vill ha en prövo tid på 4v. för o se så att han trivs osv. Men hon verkar vara en gullig dam så det skall no inte vara nå problem. Men det känns tungt att vi varit tvungna att omplacera honom. Och nu när han åkt så har det blivit mer verkligt.. och några tårar har jag allt fällt nu på morgonen.

Jag kommer sakna min bebis!

*Tjillevippen*

Vi har otroligt fint väder här idag. Solen skiner och det är plus grader.. våren kanske är på väg ändå! =) Annabel och Lisa-Marie är ute, Saga och Mathilda sover och Martin har åkt till Ljusdal för att handla.. så just nu är det rätt lugnt och tyst för min del.. sitter här i min egen värld och bloggar! =) Ehhhh.. nja alltså nu vakna Saga så det lugna vart det ett snabbt slut på!!

Ha det!

*Smurf!*

Hihihi.. jag körde fast på parkeringen imorse när jag lämnade flickorna på skolan, så jag fick gå hem!=D Det komiska i det hela är att parkeringen är helt plan.. hur pinsamt är det på en skala!! =O Jag ville inte "flagga" ner en passerande bil om det skulle vara en karl som tänkt "dumma kvinna".. men det är en liten by så vare sig det varit en man eller kvinna så skulle hela byn vetat om det före lunch och alla skulle fått sig ett gott skratt på min bekostnad!! Martin gick ner dit för ett tag sedan och lyckades få lös bilen efter en stund med hjälp av lite sand osv. Jag hade tydligen lyckas parkera framhjulena i en grop eller nått.. men sånt händer. Slutet gott allting gott! =)

*Jag ser det snöar*

Snö och snö så långt ögat ser!! Vi är helt insnöade här i Loos jue!! *SUCK*

Nepp ville bara önska min bror lycka till i budgivningen som började nu 16.30. Hoppas du "vinner" ditt nya hem! =)

Fortfarande bara jag och Saga hemma = ensamt!

*Uppdatering*

Det  är några dagar sedan jag skrev i min blogg så jag får väl dra en sammanfattning av vad som hänt sen sist.. även om det inte är så jätte mycket! ;-)

I söndags åkte jag upp till mamma för att hämta hem Annabel och Lisa-Marie, det är ca 30 mil enkel väg. Resan upp gick jätte smidigt och bra. Men vi hade hört om att det skulle komma ett snöoväder. Men allt såg jätte klart och fint ut så vi åt middag innan vi skulle bege oss hemöver. fick kött o potatis med rödvinbärs gelé.. mammas köttgryta grej är bara såååå mummsig! =) Vid 15 tiden for vi, tjejerna var lite ledsen som vanligt.. men det kan man ju förstå.. det är ju jätte roligt att vara hos mormor!! Vädret vad klart och fint.. tills det att vi kom någon mil söder om Sundsvall (över 20 mil kvar hem) då började det storma och vräka ner snö och man hade typ noll sikt över huvudtaget.. så man körde typ mellan 60-80km/h på en 100-110km/h väg.. ja alltså E4:an då! =) Vi såg ett antal bilar på motsatt körbana som kört upp i snövallen, det såg nästan ut som dom kört upp och parkerat på rad!! =O Jag satt och längtade tills vi skulle svänga av E4:an i Hudiksvall.. Men när vi svängade av så vart det ju bara värre.. snö yran tilltog.. plus att den lilla vägen var ingen prioritet för plogbilarna.. neejdå.. i 12 mil fick jag köra i 2,5 dm djup snö.. man såg nästan inte vart vägen var utan man körde mitt i vägen och svängde lite åt höger när möte kom!! Men vi kom iallafall hem helskinnad, fast den 30 mil långa resan tog nästan 3 timmar längre än normalt! Vi var hemma runt 23/23.30 och tjejerna kastade sig ur bilen och sprang in och upp på rumen (hade skvallrat lite att vi gjort om där uppe en smula). När jag gick upp för att höra om det var till deras belåtenhet så överföll dom mig med kramar så jag föll omkull och Annabel ropade "Hur har ni kunnat göra så här fint mamma?" Hihihi.. roligt att dom tyckte om det, fast nu ser man dom nästan inte.. dom har bara suttit på rummet dom två senaste dagarna!=O



Idag har Martin åkt till Hudik med Mathilda för att kolla öronen. Hon fick ju rör inopererade för ett år sedan och vi skulle ha blivit kallad i september men dom glömde bort oss!! Allt såg bra ut och rören satt kvar.. men dom vill träffa oss igen i september.

Ja nu vet ni lite mer om dom senaste dagarna! Snöar förresten fortfarande! =/

Kram

*Hemma*

Heheheee... dom kom hem igår så han hade talat sanning.. den här gången! ;-) Så nu är jag inte gräsänka längre.. det var väl lite nedrigt att dom åkt så långt i onödan, men det är skönt att dom är hemma jag kände mig lite ensam här ett tag! =)

Vi har sett på Young Guns 2 idag..den gick på TV4 Film. Jag bara älskar soundtracket till den filmen (Läs Bon Jovi)!! ;-)

Dags att göra middag!

*Hallå!!?*

Ehmmmm..... jag tror inte det vart nått gips byte idag men är inte säker.. Martin ringde för flera timmar sedan.. ja fler timmar än det tar att köra från Uppsala till Los.. då sa han att det inte vart någonting idag för hon var för förkyld och att han och Mathilda var på väg hem.. dom var alldeles utanför Gävle! Men isåfall borde dom ju nästan vara hemma nu tycker jag.. jag har ringt Martins mobil men den är avstängd.. precis som den brukar vara inne på avdelningen på Akademiska sjukhuset. Det skulle inte förvåna mig om han bara drev med mig.. och glömt tala om sanningen innan vi lagt på luren.. det skulle inte vara första gången isånna fall!! =O

*Tandläkaren*

Jag har nu tagit mig i kragen och ring till tandläkaren.. jag har haft så himmla ont i natt att jag inte sovit något överhuvud taget.. Men det har varit så mycket sjukdom bland tandläkare att dom hade brist på tider så den enda tillgängliga tid var 19/3 kl 13!! *Gaaaahhhhh!* Men dom skulle höra av sig om dom fick ett återbud så skulle jag få den tiden istället!!
----
Vart föresten inget gips byte för Mathildas del.. hon var för hostig och snuvig ansåg narkos läkaren och ville inte söva henne. I normala fall är det ju bara vid feber.. oftast ialla fall som dom inte söver patienter, men eftersom Mathilda bara är 18 månader så tyckte dom att dom skulle avvakta så vi skall få en ny kallelse om ca två veckor... så nu har dom alltså åkt upp och ner till Uppsala helt i onödan.. men hade vi varit smart och tänkt till riktigt så hade vi ju själva insett att hon inte var kry nog att sövas.. men gjort är gjort..

Ipren.. here I come!!!!!!!!

*Hur oseriöst som hellst!*

Jag hörde inget igår ifån dom i Hudik området som var intresserad av Balthis, jag försökte därför ringa dem idag och fick inget svar. Då smsade jag och skrev att det kändes som dom inte var jätte intresserad av honom eftersom dom dels var borta när jag skulle hälsa på och att bilen sedan gick sönder 2 timmar hemifrån.. och att dom inte hört av sig till mig som överens kommet. Därför har jag blivit tvungen att kontakta en av dom andra intresserade. Jag fick ett sms tillbaka tänka sig och nu har hela familjen helt plötsligt legat i magsjuka sedan i söndags(?)! Och dom spyr fortfarande tydligen.. jaha dom kunde inte smsa mig igår o tala om det eller? Låter ju som dom är hur oseriös som hellst!

Jag har tappat bort nummret till kvinnan i Norrköping men har e-post adressen till henns granne kvar, så jag har skickat ett mejl nu på morgonen och bett honom be henne ringa mig om hon fortfarande är intresserad av honom...

*Nya sängen*

Jag har nu varit uppe på Lisa-Maries rum och skruvat ihop hennes nya säng hon fått efter Moster Kattis.. blev så fint! Hon fick ett överkast med gepard mönster, kanske lite pojkigt men det får duga tills jag hittat ett annat.. mer flickigt!=) Men hon kommer nog bli Glatt överaskad när hon kommer hem från mormor till helgen. Jag skall även städa upp lite åt dem och sortera ur "skrot" ur deras lådor och leksaks korgar. dom har en liten förmåga att fuskstäda och sammla på sig papperskrot bla. från att ha pysslat med papper.. men dom är ju barn och då får mamma hjälpa till lite ibland så det blir riktigt gjort.. och då passar det ju bra när dom inte är hemma så att dom ser vad jag slänger och inte. Nu slänger jag ju inte deras leksaker eller tekningar o annat dom gjort men tex. gammla trasiga leksaker som dom aldrig leker med och som inte är något att ha kan man ju smyg slänga! *Stygga mamma* ;-)
----
Jag har ännu inte hört från familjen i Bjuråker som var intresserad av Balthazar.. alltså dom jag skulle hälsa på igår. Dom skulle ringa igår kväll eller idag så vi kunde bestämma dag och tid för när dom kunde komma och hälsa på oss och träffa Balthis. Hör jag inget innan senare ikväll så kontaktar jag dem och säger att jag inte kan vänta längre för ajg har andra intresserade och en kvinna väntar just nu i Norrköping på besked.. så är det bara.. Jag kan ju inte dra ut på det i all evighet heller det är onödigt lidande för alla inblandade.. tycker jag!
----
Jag känner mig också rätt ensam.. jag är ju inte van att vara helt ensam med bara Saga.. huset känns så tomt och tyst och jag har ingen att prata med. Kan ju prata med Saga och Balthazar iofs. men då får jag ju inget direkt svar bara ett glatt leende och en vift på svansen (av Balthis alltså).. det är lite svårt att ha en konversation med dom två.. men det är ju bättre än ingenting.. Får iallafall se CSI NY ostört ikväll (om inte TV'n kraschar)!;-)
----
Nu skall jag nog strax gå till affären tror jag, först måste jag elda lite för att hålla huset varmt. Jag gruvar mig dock för att gå ut för här har det börjat snöa och blåsa! *SUCK*

*Jag kanske måste till tandläkaren!?*

Jag har ju som sagt tandvärk.. en otroligt hemsk tandvärk.. men Ipren (smyg reklam) ger tillfällig lindring. Men nu har jag märkt att kinden är lite svullen... och den känns mjuk.. ja nästan som modellera.. och avdomnad. När jag tar på kinden runt det ömma stället känns det som om jag får en pirrig kännsla i kinden som vid "sockerdricka" i foten eller nått. Och jag har fått ont i käken på den onda sidan också! Det kanske är dags att kontakta min tandläkare!? Hmmmmm......

*SUCK!!*

Nu har Martin och Mathilda åkt ner till Uppsala (for nu på morgonen) dom blir ju borta i några dagar för att Mathilda skall gipsas om. Men jag följde inte med denna gången eftersom att det inte blir sån lång vistelse på Akademiska. Annabel och Lisa-Marie är ju hos mormor på sportlovet så det är en av anledningarna att jag inte följde med. Nån måste ju ta hand om hunden och elda i huset, det är liksom svårt att be någon åka 30 mil bara för att elda och vara hundvakt. Och jag har ju Saga att ta hand om det är därför Martin for till Uppsala istället för mig.. men jag har himmla dåligt samvete att jag inte följde med!! Nästan så att jag vill gråta.. men jag vet ju att det inte hade funkat om jag åkt också.. eller istället för Martin.. men jag har dåligt samvete ändå!! Nej!! Jag måste sluta med detta destruktiva beteende, jag får dåligt samvete för precis allt!

Sedan så har jag fortfarande Balthazar kvar. Jag åkte j iväg igår förmiddag för att hälsa på familjen som var intresserad av honom. Vi hade bara kommit överens om efter lunch för dom skulle vara hemma hela dagen. Men när jag nästan var framme så fick jag ett sms från dem där dom frågade om vilken tid jag skulle kika förbi för dom hade inte stannat hemma som planerat och hade nu hela två timmar hem! Jag smsade tbx och sa att jag typ nästan var där men om dom åkte på en gång så kunde vi träffas hos dem kl 14.. och jag kunde fördriva dom där två timmarna i Hudiksvall på nått café eller Dollarstore eller nått.. Okey fick jag tillbaka. Så jag fortsatte min resa från Delsbo mot Hudiksvall (ca 4 mil).. då fick jag ett till sms att deras bil nu var trasig och dom väntade på en mekaniker som skulle komma och hjälpa dem!! =O Men dom undrade om jag kunde komma kl 16.00 istället! men då fick jag nog! jag kunde ju inte vänta hela dagen i Hudik på att dom skulle komma hem, jag hade ju Saga med mig som snart skulle vakna och behöva ammas.. och sedan var jag ju 12 mil hemifrån och om jag skulle besöka dem kl 16 så blev det ju så sent innan jag var hemma igen. Så jag svarade nej och for hem igen.. köpte pizza i Färila åt sambon o mej så jag skulle slippa laga mat. Men iallafall så har vi nu bestämt att dom skall komma och hälsa på oss nu i veckan istället.. eftersom ajg inte vet om jag har tillgång till bil och till helgen skall jag ev. upp till Ö-vik och hämta hem döttrarna! Men dom kallade det att dom skulle till mig för  dejt 1 och att dejt 2 blir hemma hos dem. Jag undrar just hur många dejter dom hade tänkt ha innan dom beslutar sig för att köpa Balthiz eller inte? Jag har ju fler intresserade som väntar på svar.. men jag får ta upp det med dem när hon ringer ikväll!

Men allt slutatde med att jag körde 24 mil helt i onödan!! *Gaaahhhh*

Nej nu måste jag ner och kolla till pannan!

RSS 2.0