FörnyelseJag känner mig så tråkig och skule vilja ha en förnyelse.. mestadelen gäller då håret.. som jag tyckr bara hänger och liknar ank skit!! Har googlat lite på tuffa frisyrer och har lite förslaag som nedan:Detta är nog min favvo av alla frisyrer som jag hittat.. dock så skall den inte vara blond om den är på mig utan snarare knall röd.. med slingor endera ljsa slingor eller någon enstaka i lila!=)

Vad tycks? Ja Jag vet att nästan alla frisyrer är blonda och några få bruna, men på mig skall det vara rött!=) Hmmm.. undrar om jag kan hitta en frisör som kan förnya mig så här drastiskt? Men jag är såååå less på att se så alldaglig ut!!

Nepp nu skall jag elda lite (Martin ligger och sover för han är sjuk) sedan skall jag ut på promenad.

Kram!!

// TheresaMagsjukaSå var det dags igen då, efter vattkopps epedemin, nu är det dags för magsjukan. Annabel spydde engång inatt.. me då trodde vi hon bara ätit lite för mycket för hon var på kalas igår.. men när jag steg upp nu på morgonen så var Lisa-Marie uppe och hon spydde 4:a gånger.. så nog är det magsjuka alltid. Det blir jag som är hemma eftersom jag är immun mot magsjukan.. så håller förhoppningsvis Martin sig frisk!
Kan ju vara bra att jag är hemma också och vilar eftersom jag haft nackspärr i en vecka nu!!

Nepp dags att ringa till dagis!!

//Theresa
Jobb söndagJag skall jobba idag, 10-19.00, så det bär snart av till Sveg. Tänk att jag iallafall kom ihåg att ställa om klockan!:P Jag har dock inte sovit så bra inatt, somnade ganska snabbt, men vaknade lika snart igen och blödde näsblod.. och har typ blött näsblod sen dess... och blöder fortfarande lite till och från!!=/
--

Annabel och Lisa-Marie är hos en kompis.. dom har sovit där inatt. Vi får hoppas att dom också kommer ihåg att ställa om klockan så att Annabel kommer hem i tid eftersom att hon skall på kalas idag.
--

Nepp dax att göra mig iordning och åka till jobbet..

Hare bra alle samman!=)

/TheresaLördagJag och tjejerna är hemma och jag håller på att små städa. Sambon? Ja han har jag skickat till Bollnäs för att köpa en cykel åt Annabel, såg den på blocket imorse.. hon vet inget ännu men förhoppningsvis blir hon glad!!

Jag skulle dock också vilja ha en cykel.. alla har en utom jag!=/

Ikväll blir det pizza till middag, hem lagad pizza alltså.. det finns nog ingen godare pizza tror jag!=)

Nepp detta var en kort uppdatering om vad som händer här!

/TheresaVattkoppor fortsattMathilda fick vattkoppor i måndags dom ringde från dagis till jobbet vid 12.00, så det var bara att åka hem. Martin har varit hemma med henne hela veckan, men han jobbar idag eftersom att jag är ledig idag då jag jobbar på söndag!!

Förra helgen fyllde Annabel 11 år, den 25/2. Då kom mamma, syrran och Erik ner och hälsade på. Dom hade köpt en keyboard till henne i pressent!! Av mig fick hon en jumpsuit, klocka, örhängen och en barbie docka.

På söndagen for vi till Svegs badhus och badade, det var jätte kul.. men trodde att Mathilda skulle gå förlorad. Alldeles innan vi skulle fara då Martin gått för att leta åt Annabel och Lisa och jag var ensam med Mathilda och Saga så rusade Mathilda iväg fortare än blixten mot de stora vatten rutschkanan. Jag och Saga började sprina efter.. tillslut såg Annabel och Lisa vad som höll på att hända så dom sprang efter. Men då var det typ för sent.. Mathilda hade redan hunnit upp för hela den långa trappen men Annabel var hack i häl. Mathilda trängde sig före i kön och alla barnen i kön skrek "Nej, hon åker i väg.. på magen!!", Och svisch åkte hon i väg på magen i den stora långa vatten rutschkanan.. men Bella var inte långt efter. Mathildas skratt och skrik ekade från rutschkanan.. och jag stod i bassängen i öpppningen där hon skulle komma ut för att ta emot henne. När hon väl kom ner så höll hon på att kikna av skratt. Medans jag och alla andra höll på att få ett hjärtinfarkt!! :O Tokiga unge!!

Och sist men inte minst.. " Happy Birthday Jon Bon Jovi on your 50th birthday!"

Nepp nu skall här tvättas lite kläder!

/TheresaRSS 2.0