Vill Ha!!!

Denna skönhet vill jag ha!! Varför? Jo.. min favvo färg är blå!! Sedan har jag ingen aning om Sony Vaio är en bra dator i sig.. men den är ju Blå! ;-)

//TheresaAmerican pancakes with mapel syrupIgår till middag åt vi amerikanska pannkakor med lönnsirap till middag, det var annorlunda men rätt gått faktiskt. Det är Coop i Ljusdal som har blivit lite internationella och har sådana varor som lönnsirap och amerikanska pannkaks mix. Lisa-Marie var dock inte så förtjust i den maträtten.. men det var kul att få prova iallafall!=)

/TheresaSöndagNu är det en arbetsvecka kvar till semester.. wohoo!=) Vi åker upp nästa söndag.. planeras för fullt i och med att vi kommer ha med oss fyra katter och en kanin. Vi har fått tag på en utebur till totte i från en snickare i sidensjö.. Stickan var och hämtade den igår.. så när vi kommer upp måste vi först lasta ur all packning i stugan och sedan åka upp och hämta buren i Norrböle. under veckan som kommer måste vi inhandla en del grejer också.. som transport burar.. vi har bara en.

Idag så tvättas och städas det.. vanligt söndags göra alltså. Annabel och Lisa-Marie är dock hos Tintin, en kompis. Solen har tittat fram lite idag, och det är rätt varmt men nu börjar det mulna på.. bara det inte böjar regna för jag har hängt ut tvätt! =O

Nepp nu måste här fortsättas!!

/TheresaHemma igenJa nu är jag hemma igen. Och vad säger man konserten i Helsingfors var helt Otrolig trots ösregn!

Dagen den 17/6-11 började med att jag tog mig till Olympia Stadion, inte så långt från hotellet. Där jag jag fram till Rebekka som hade hand om kölistan och visade upp mitt Fan club medlemsskap och bekräftelsen på att jag köpt min biljett genom fanklubben. Och sedan fick jag skriva mitt namn på listan för Diamond Cirkle och fick ett nummer på min hand, nummer 55! Sedan satt vi där på backen tillsammans och köade, lite nu och då tillkom det fans i kön som också köpt biljetter via fanclubben och dom fick ett nummer och satte sig på sin plats i kön. varje gång det tillkom fans så gjordes ett nummer upprop för att kontrollera att alla var där.. dom gick också rnt ock kontrollerade att ingen med ett höre nummer att hoppat fram i kön. doch var det en ung tjej med nummer 70 eller nått sådant alltid "råkade" hamna långt fram i kön, som dom sedan kickade längst bak i kön på 115 personer! Dom sa redan innan att bråkar man för mycket eller försöker fuska så kommer dom att åka längstbak, och denna person var den enda som bråkade, eller så vart hon bestraffade för att hon hade en Justin Bieber t-shirt på sig! ;D

Men iallafall så satt vi där och köade i gassande sol, jag är glad att jag hade en långärmad på mig.. skulle dock haft en keps också för jag har blivit solbränd uppe i hårbotten och aniktet.. även smalbenen för jag hade sådana där caåri tights på mig.

Vid 13.00 tiden kom fan klubben dit och satte upp tältet och vid 14.00 fick vi köa upp för att få våra biljetter. Sedan lijnade vi upp oss igen.. och köa några timmar till. Under nästan hela köandet hörde vi Bon Jovis sound check.. vilket var ganska coolt!;)

!6.00 släppte dom in oss med dimond cirkle biljetter genom säkerhets kontrollen där vi blev visiterade och väskor kollades igenom.. sedan fick vi sitta ner och vänta igen.. och dom gick runt och kollade allas våra nummer så att ingen fuskade. Kl. 16.45 släpptes vi tillslut in i stadion.. före dom med golden cirkle biljetter och före dom med "vanliga" biljetter.. och jag hamnade längst fram igen.. whohoo!!! ;) men sedan vart det till att sitta ner och vänta återigen förr alla andra 40000 skulle j in och ta sina platser och sådant tar ju sin lilla tid. Vid 18.00 kom första förbandet på.. något finskt band jag inte hört talas o. men då hade vi köat en heldag och ingen orkade stå upp och diga utan satt ner och pysslade med annat.. likaså blev det när andra bandet The Breakers kom på scenen. Alla ville spara på krafterna till Bon Jovi. Så vid 19.00 blev det dax..dm bärut Jons mick och vad händer då..jo solen går i moln och det börjar ös regna.. inte så lite heller på nåra minuter var vi genom blöta och alla som sminkat sig såg ut som tvättbjörnar!! Men inte stoppar det bandet utan dom kommer ut och rockar loss ändå.. Dt end Jons säger är "Well, I can't believe I'm having a shower with 40000 of my closest friends". Men så händer det.. en halvtimme in i showen.. till min favvolåt på senaste skivan "Love is The only rule" så halkar Jon till och gör illa sitt vänstra knä. och han skriker till av smärta.. man kan se hur ont han har det.. trots det fortsätter han genom hela låten.. hoppandes på ett ben.. Och han förtsätter och ge oss en tre timmar lång show.. med ett ben och ett mick stativ som krycka.. Det enda han sa halv vägs in i showen var " They use to shoot horses for less than this, can some one please shoot me, I need to be put down.. naah I'm just kidding, I've got another leg so I don't need this one"! What a man!! Hur många artister finns det som skulle genomföra en konsert (med öppet tak) i ösregn.. med ett skadat ben.. och hoppa runt på ett ben i tre timmar och sedan göra den bästa konserten nånsin? Dom flesta ställer in.. men inte Bon Jovi!! Och jag fick allting..hela olyckan på film.. det regnade så mycket så jag fick inte så mycket bra bilder så jag beslutade mig för att filma lite istället!

Nästa gång har jag beslutat mig för att åka och se dom i New York.. om det blir en nästa gång.. för efter denna turné så tar dom en paus i minst 2 år för att hålla på med egna projekt.. men om dom beslutar sig för fler album och mer turneer.. så blir det New York.. men får börja spara redan nu för det kostar nog skjortan.. plus att då får jag inte åka själv utan Martin insisterar på att följa med!! New york är ju en stor och farlig stad!;)

Lägger upp några bilder och filmen senare!!

Pöss!!

/ TheresaOne week to goBara en vecka kvar tills jag ROCKAR med Bon Jovi i Helsinki!! Wohoooo!! Har DC biljett (Dimond Circle). Der är en ny grej för denna turné. Man står i en separat avdelning mitt framför scenen.. inte som Golden circle då det var ett kravall stängsel runt om. Nu kan man typ lägga armarna på scenen och det är en catwalk runt så att Jon kan gå runt oss.. det är som när kontakt av tredje graden!!;) Jag åker på Onsdag efter jobbet, sover på hotell på Arlanda (Connect hotel) till torsdag och sedan flyger jag till Helsingfors på torsdag morgon, bor där på Scandic continental . Konserten är då på fredag och jag åker hem igen på lördag. Jag kommer till Ljusdal med tåg. Next Jet hade tydligen inga flyg till Sveg på lördagar!!

Idag kollade jag på skoj om det gick at få tag på hotell rum i Helsingfors mellan den 17-18 juni. men det finns inte ett enda rum ledigt där nu.. Hela Helsingfors är invaderat av galna Bon Jovi fans då!! And I'm one of 'em!!
---

Jag har också äntligen fått min deklaration godkänd. dock så tog granskningen sån tid att jag inte får mitt slutskatte besked förrän i augusti.. TYYYPISKT!!

Nu skall jag slappa= soffläge= kaffe!!

Ha en bra kväll!!

/Theresa
Tillbaka till VardagenJahopp då var det måndag igen då, fast det är tisdag, men det känns som måndag eftersom vi var lediga igår på nationaldagen. Vi har haft en helt underbar helg, medsol och värme, men gårdagen var nog varmast skulle jag tro. Och just på den dagen bestämde jag mig för att storstäda och skrubba hela huset.. kanske inte det smartaste valet jag gjort nån gång!! Vi satt ute och åt igår också, väldigt sommrigt. Och det fick oss att längta till semestern.. bara fyra veckor kvar!! Men tjejerna har skol avslutning om precis en vecka!!

Nepp nu är det dags att klä sig, tror jag!!

// TheresaRSS 2.0