Snart måndagJa då var det söndag kväll... snart måndag och ny jobb vecka. I helgen har inte gjorts så mycket. Igår var vi till Ljusdal och handlade och åt tacos till middag. Idag har vi tvättat lite.. och mest bara 'varit'.

Det har varit en vemodig helg.. en konstig helg. En tjej som heter Annette.. som har en son som är lika gammal som Mathilda och Alva.. blev änka i torsdags. Per for ut och åkte skidor kring 12 tiden i torsdags vid 17 tiden var han inte tillbaka och då for hans bror ut och letade efter honom och hittade han död i skid spåret. Per var den ambulans förare som kom till våran räddning när Saga skollade sig på kaffet. Tycker så synd om Anette och hnnes fyra barn! Man inser att livet är alldeles för kort när sånt händer. man vet aldrig riktigt när det är ens tur att vandra vidare!!

Live when you're alive and sleep when you're dead!!

R.I.P Per!!

Dags för korv stroganoff!!

/TheresaTandläkarenIdag skall jag till tandläkaren. Som jag tidigare berättat så skll jag ju ditt varje torsdag fram till 18 mars. Lite nervöst är det, men jag hoppas det bara är rotfyllningen idag och inte dragning av tanden. Jag har ju en trasig tand.. det är väl bara roten kvar upp i tandköttet.. den har dom funderat på att rotfylla och göra en stift tand i, men nu har roten blivit infekterad så den måste dras, så dom skall göra en brygga istället så jag slipper gluggen!

Annars är allt bara bra här, vi jobbar och står i.. och lilla Saga har haft ögonfluss men hon är bättre nu bara lite små röd i ögat och inget som stoppar henne från att vara på dagis!!

//TheresaSnart fredagsmys!!Äntligen fredag, jag är så trött nuförtiden så jag har verkligen sett fram emot helgen. Jag hade tänkt åka till Hudik i morrn och köpa lite födelsedags pressenter åt Bella, men jag tror ja gör det nästa hel istället.

Idag kommer sotaren hit-- dags igen. Här sotas det minst två ggr per år!! Min svärfar kommer ner idag också. Det är väl tur att M kommer vara hemma idag också då kan han städa lite inför besöket.

Nepp nu är det dags för lite mer kaffe sedan är det 'off to work', jag siktar på minst 95 samtal idag,jag tog 91 samtal igår och tänkte slå det. Siktar på månads bonusen som man får om man har i snitt 65 samtal! Bord inte vara nå problem när jag aldrig liger under 75 samtal/dag.

Hade gött!!

/TheresaMagsjuka- uppdat.Lisa-Marie kom ner vid midnatt och hade spytt hon med.. inte nog med att hon spytt ner sin egen säng så hade hon varit in till Bella och spytt i hennes säng också!! :-O Så jag är hemma och VABAR idag, Martin är inte i tillstånd att ta hand om sjuka barn. Kräkandet har dock upphört från allahåll och Milla verkar jätte pigg.. dock så sover M och Lisa.

Nepp dax att fortsätta tvätta!!

/ TheresaMagsjukaBella hade spysjukan mellan lördag och söndag. När vi kom hem ifrån jobbet idag så började Martin spy som faan.. ligger fortfarande och spyr. Sedan började Mathilda!! Hon ville inte sova utan bara skrek och skrek, när jag väl.. efter mkt "bråk" fick henne att sova så vaknade hon efter 45 min utav att hon spytt ner hela sängen!! Stackars liten!! :( Som tur är så är jag immun mot magsjuka så jag slipper spy, dessvärre måste jag ta hand om alla andra som spyr!! :S Dessutom råkade jag smälla upp toa dörren rakt i ansiktet på Mathilda.. så nu har hon världens fläsk läpp också.. sån bra morsa är jag!! Har så dåligt samvete.. nu gjorde jag det ju inte på flit, hon var utanför toan utan att jag visste om det och jag öppnade dörren när små sprang ut för att inte missa början på CSI NY och hon hade smitit upp och stod och väntade på mig utanför.. och "smack" så knockade jag henne med dörren!! Så typiskt!! Hoppas lill stackarn kryar på sig snart!!

Annars har dagen varit OK, jag har varit floorwalker idag.. som det kallas. Jag har inte tagit samtal utan varit till hands och hjälpt dom som behövt hjälp med boknngar osv.

Nu åter till TV soffan med lite kaffe!

//Theresa20110116Jag var hos tandläkaren igår, men lyckligtvis slapp jag dra tanden, han skall försöka rotfylla den istället. Vi skall skynda oss och fixa dom dyra grejerna först och främst eftersom jag får 85% rabatt fram till mars!=) Så jag har tid hos tandläkaren varje torsdag fram till 18 mars!=O

Igår började vi plocka bort julen också.. kändes jätte tråkigt!! Nu är det bara julgardinerna på nedervåningen kvar och ett par enstaka ljusstakar och julstjärnor på över våningen kvar!!

Saga och Millas stjärnor får vara kvar tills jag köpt fönster lampor åt dem!

Bella har föresten magsjuka.. hon spydde för fulla muggar inatt. Stackarn!!!

Nepp städ dax!

//TheresaTandisJag har varit hos tandläkaren idag, så jag har varit ledig hela dagen. Jag fick laga en tand.. och dom tittade på min rotfyllda tand som förra tandläkaren gjorde ett dåligt jobb på, den har nämligen börjat rammla sönder så där skall jag ev. få en krona.. och jag fick reda på att en tand måste dras.. what? Hur kunde förra tandläkaren missa det? Inte undra på att hon fått sluta.. efter att ha gått hos henne så har mina tänder snarare blivit sämre. Men denna tandläkare verkar bra! En positiv sak är att sedan mars 2010 har jag spenderat så mkt hos tandläkaren att från nu till mars i år får jag 85% rabatt så en lagning kostar tex. 199:- inkl. röntgen bilderna och undersökning!!! Så nu skall vi köra järnet fram till mars!! Skall dit på lördag och dra tanden!=(

Nepp dax för TV soffan!!

//TheresaDränkt kattBadade Esther igår, i handfatet inne på toa.. och det var inte populärt kan jag meddela. Hon såg så liten och bedrövlig ut. Men efterråt svepte jag in henne i en handduk och hade henne i knät och torkade henne och borstade henne och då spann hon som aldrig förr. Och nu är hon fin fluffig och ren igen.. ser ut som en helt ny katt.. hennes tassar var ju vita och inte svarta! ;P

Jag gick isäng rätt tidigt igår, för jag var skit trött.. höll tup på att somna bakom ratten x-antal ggr på vägen hem.. turligt nog lyckades jag hålla mig vaken.

Nepp dax att väcka barnen och göra dem iordning för dagis/fritids!

// TheresaEn ny veckaMåndag igen då och jag skall strax åka till jobbet. Martin blir hemma för både dagis och fritids är stängda för planering idag så vi har ingen barnpassning! Vi valde att jag skulle jobba eftersom jag har goda chanser att nå upp till en bonus denna månad.. Har dock tandvärk.. bet av en tand igår.. SUCK!! Jag borde inskaffa löständer!!

Ha en bra måndag allesammans!!

//TheresaSöndagNu är vi äntligen ensamma igen, besöket for kl.19.00 igår kväll. Efter det så gick Milla och Saga och sov och Lisa-marie, Bella, jag och Martin spelade super mario bros till kl.21.00 då dom stora tjejerna gick i säng sedan fortsatte jag och Martin att spela fram tills midnatt ungifär. En rätt så mysig kväll.

Däremot kunde jag inte sova alls. För strax efter jag lagt mig så började min hemska ryggvärk som dyker upp då och då.. mest efter jag ansträngt mig som nu att vara värdinna i tvådagar.. Men tacka vetja Tiger Balsams is da shit!! Tackvare min  TB så kunde jag somna vid 4.00 tiden på morgonen! Ett minus är ju då att nu stinker jag och sängkläderna starkt av barr menthol!! :O Mina fötter är dock fortfarande uppsvällda!

Nepp dax att tvätta mattor i grov tvättmaskinen som nu funkar!=)

//TheresaLördagVi har fortfarande besök.. det är fullt hus.. vi är totalt 9 personer här + två hundar och fyra katter.. hundarna gillar att jaga katter vilket inte uppskattas från katternas sida. Denna lugna helg vart inte så lugn alls!! Jag har fullt upp med att vakta dom små från att vara så "på" hundarna som lätt naffsar när dom får nog och hundägarna själva tycker inte om att små barn stör hundarna. Vart hundägarna är då.. jo i källaren med Martin.. Martin och Marcus håller på att dra in elen och Åsa tittar på och fast är jag här med alla djuren och barnen.. och snart måste jag fixa middag åt allihopa (igen) för dom skall tydligen äta här innan dom far. Fy 17 vad jobbig det är att laga mat och tre extra personer!! Gillar inte alls detta överasknings besök!!

Det roligaste av allt är ju att dom verkar ta sig sina friheter i mitt hus.. den ena hunden en yr schäfer.. helt omöjlig bland barn.. och Mathilda och Saga är livrädd för den.. den släppte dom bara rätt in i huset imorse (hundarna har sovit ibilen i natt i 17 minus grader!).. den kom springande rätt in i Tv rummet och skrämde livet ur katten som i panik attackerade Annabel.. plus att Mathilda vart så rädd att hon skrek i panik som om hon höll på att dö!! Dom vet att Mathilda är extremt rädd för den hunden för den hoppade på henne och Saga i julas så hon och Saga fick riv märken, men trots det gav dom ingen förvarning alls att hundarna skulle in!! Plus att dom låter ena hunden som nu är kvar inne ligga i vår soffa, fast vi alltid haft hundförbud i den, även för vår egen Balthiz!! Suck vad jag blir less!!

Hare!!

//TheresaStädat snabbare än blixtenMartin ringde vid 13 tiden och talade om att hans bror Marcus, hans tjej Åsa och hennes dotter Kim var på väg upp ifrån Gotland och skulle droppa in och slagga hos oss.. jaha när då? Frågade jag.. Ja dom är väl framme kl 15.00. Ja men vlken dag? Frågade jag.. Svar: Idag! Gahhh då måste jag ju städa.. det är ju bara två timmar dit!!! Och handla.. har ingen middag eller frukost så det räcker åt alla.. sen måste jag duscha och vips yrade jag runt som en höna.. på 45 min hade jag städat hela huset.. och duschat.. och nu skall jag ner på affären och handla!! SUCK.. när skall folk förstå att jag vill ha två veckors notis innan jag får besök så jag hinner förbereda mig.. Hallå Asbergers!!! Lika dant jämt!!

Blir pasta gratäng till din dins ialla fall.. inget fancy, men lätt att göra till många!!

Kramen!!

//TheresaFredagÄr ledig idag för jag jobbade förra helgen och igår. Melker for hem idag, vid kl.9.00. Han tog lexusen som han köpt av mig, man är dock lite nervös att han skall köra den ända ner till Halmstad när man vet hur lätt den blir överstyrd på vintern!! Men för hoppningsvis kan han hantera/parera sladdar!!

Denna daen består mest av städning, tvättning och dyligt. Tänkte spela lite spel med Bella och Lisa också.. jakten på den försvunna diamanten som Lisa fick i julklapp!!=) Milla och Saga lägger pussel.. på sina egna lilla vis! ;P

Bella och Lisa fick något som kallas Paint By Numbers i julklapp av moster Kattis.. det är typ numrerade fält på vad som ser ut som kanvass skivor.. sedan medföljde olika små färgburkar med motsvarande nummer och man skall måla med rätt nr färg i motsvarande fält på kanvassen och när man väl är färdig så får man en bild som ser ut som en riktig olje målning!! Dom tycker att det är Jätte kul och har varit fullt upptagna med att måla sedan dom kom hem i onsdags!=)

Nepp dags för lite "Diamanten"

/TheresaOnsdag v.1Idag kommer Annabel och Lisa-Marie hem... eller snarare i kväll. Lite tidigare än väntat men Melker ville komma ner och stanna nån dag för att kolla över sin bil och flyta över alla grejer till ny bilen, min Lexus alltså. Har dock inga ägarbytes papper, men skall bestlla idag så får jag skicka ner dom till honom senare.

Dom senaste två dagarna har jag bokat en himmla massa resor, främst till USA.. all over USA. Till och med biljetter i 1:a klass, men United Airlines.. SAS själva har inte !st Class, utan bara Business.. så detta var rätt så exklusiva biljetter.. rätt dyra. Blir så avis på alla som reser! :(

Nepp Off to work!!

See Ya!

// TheresaHelt slutÄr hur slut som helst idag.. hörde inte ens när alarmet på mobben gick eller så har jag inget minne av det. Jag vaknade dock i rätt OK tid.. 6.20 vaknade jag av att Simba ville gosa, bra att ha katt ibland!:)

Skall strax iväg och jobba.. jobbar 9-19 idag, hoppas det är lika lugnt idag som det var igår. Igår kinde man ju "vila" mellan samtalen utan att pausa telefonen, ingen kö alls på typ hela dagen!!

Ha en bra söndag

Kramen

/ TheresaÅrets Första InläggDå var man inne på 2011 första dag då, och jag skall iväg och jobba alldeles strax- Jobbar 9-17 idag.. hoppas jag iallafall, så var schemat lagt för tvåveckor sedan.. så länge sedan är det jag var på jobbet, jag hade ju VAB julveckan för trebarn var sjuk.. sedan hade jga ju tagit ledigt från julafton t.o.m igår, så jag hoppas att dom inte ändrat mitt schema under min frånvaro.. vore öite snopet i sånna fall.. men sånt måste man väl meddela hoppas jag.

Mathilda var dock uppe vid 12 slaget!=O Hon hade inte sovit middag alls igår och gick isäng (helt utmattad kl.1915) 45 min tidigare än vanligt, sedan vaknade hon två timmar senare pigg som en mört, precis som att hon bara sovit middag och då gick det inte alls att få henne att sova!!=O

Vad hände mera igår? Jo Simba klättrade till toppen av julgranen.. så den är inte så fin som den var vid jul!! Sedan har vi upptäkt att Simba gillar TV spel, skärskillt Super Mario Bros!! =P

Nepp Off to work!!

Happy New 2011

// TheresaRSS 2.0