*Nu erom hemma!!*

Mathilda och Martin kom hem inatt!! Mathilda var jätte trött men väldigt glad att få vara hemma igen!! Hon har inget gips mer men en plast skena som är avtagbar.. hon har den utanpå kläderna.. så benen är fast i samma position som när hon hade gipset, men fördelen nu är att man kan ta av den när man byter blöja och rengöra henne mycket lättare.. och nu eftersom man her på henne blöjan före skenan så har hon normalstora blöjor ingen.. så inget mer leckage och gammal urin luckt!! Jo och sedan kan vi bada henne igen.. men måste se till att benen är utåt i samma position när hon siter i badet. Skenan skall hon ha dygnet runt nu i en månad och sedan bara natte tid!

Mathilda hade dock jätte mycket sår där gipset suttit, på sådana ställen man inte kommit åt att rengöra så hon har väldigt ont just nu, men vi smörjer in henne med en special salva vars namn börjar på I.. det är allt jag kommer ihåg! =D

Idag skall jag spendera dagen till att packa åt mig och små tjejerna för imorrn åker vi upp till stugan.. i Överred i Kramfors kommun, för att hälsa på pappa och besöka resten av familjen o vänner..

Grattis pappa som fyller 70 år idag!

*Inget gips mer?!*

Pratade just med Martin.. läkarna tyckte att allt såg bra och stabilt ut så dom har tagit bort gipset!! Det är knappt som man kan fatta att det är sant, för hon har haft gips sedan i januari!! Dock så kommer hon att få någon typ av skena som dom skulle prova ut under dagen. Jag vet inte vad det är för typ av skena eller om det blir lättare med en sådan än gips, men ibörjan skall hon ha skenan dygnet runt och sedan bara nattetid!! Men dom skulle också röntga Mathilda bara för att dubbel kolla så att allt verkligen ser ok ut så att det inte blir några misstag!! Längtar tills min lilla "gips fria" gullunge kommer hem.. när det blir vet jag inte ännu!!

*Tbx Igen*

Nu är det ett bra tag sedan jag skrev här i bloggen.. men jag har haft så mycket att göra dom senaste månaderna att jag inte haft tid över för att blogga något!!

Här är det ensamt just nu, det är bara jag och Saga hemma (och kaninen Totte och katten Lilla My): Martin och Mathilda for ner till Uppsala igår för Mathildas månads gips byte. Förhoppningsvis är det 8:e och sista bytet.. om allt ser bra ut blir hon av med ipset för gått i augusti lagom till hennes 2 års dag!! Men dom hade en intressant resa ner.. efter e4.an tittade Martin i backspegeln och då såg han Mathilda.. inte konstigt tänker ni.. men har man en bakåt vänd bilbarnstol med högrygg bakom förar sätet så ser man inte barnet som sitter i stolen. Nej då.. Mathilda hade lyckats spänna lös sig själv och var ute och kröp ibaksätet.. med hela gips paketet och allt!! Heheee vilken busunge!! =)

Annabel och Lisa-Marie är uppe hos farmor och farfar denna vecka och går i sommar simskola.. farbror Melker (inge saltkråkan skämt nu!) hämtade dom i lördags på väg upp från Ronneby där han bor. Har inte sett mina flickor så mycket under sommar lover.. för förra veckan var dom på sommar kollo.. är dom kom hem var det bara att tvätta för brinda livet för att skicka iväg dem till Norrböle där farmor o farfar bor!!

Det var egentligen jag som skulle köra upp dem dit och stanna i pappas stuga under veckan men kunde inte eftersom Mathilda fick tid för gips byte denna vecka.. synd för pappa fyller 70 imorgon!! =( men Mathilda kommer ju först! Jag åker dock upp imorgon eller lördag beroende på när Mathilda och Martin får åka hem från Uppsala. Lite nervigt är det dock att köra dit upp för denna gång måste jag ha släpvagn (har aldrig kört med släp förut)! Jag har nämligen köpt ett stort nyrenoverat massivt furubord (180x86cm) i Sundsvall som jag skall åka och hämta på väg upp.. men det går nog bra, bara jag slipper backa!!

Ha en bra dag!!

RSS 2.0