Bok Tips

Köpte denna bok på ICA i Sveg!! Måste säga att den var skit bra och jag läste ut den på några dagar. Jag rekomenderar den till alla deckar älskare. Jag skall även läsa "Nirvana Projektet" som är del två i triologin. Och återkommer med åsikt om den när den är inköpt och läst!! "Vredens Tid" får iallafall 5+ av 5 möjliga!! :)

/TheresaÄntligenNu har vi en ny häll.. och fin är den.. men framför allt så funkar den!!;) Grannen som år elektriker kom och drog sladden åt den så att den kopplades på rätt faser så att säga!! Och igår invigde vi den med att göra tacos.. mumma!!;)

Igår var jag, Annabel och LIsa-Marie till Hudik och handlade födelsedags pressenter åt Mathilda som fyller år den 27:e augusti!!

Idag skall här tvättas och städas hade jag tänkt.. tjaaa en vanlig söndag alltså!! :D

Have a nice day!!

/Theresa
Söndag och kaosHär är det totalt kaos denna söndag, Annabel och Lisa-Marie är på tvärsan och Mathilda och Saga är mer vild än tam!!! Jisses.. jag behöver en semester LÅNGT bort!! En Enkel resa till New York skulle inte sitta helt fel!;)

Idag görs de vanliga helg sysslorna.. tvätta, städa osv. Och digga Bon Jovi förstås.. Martin skall även plocka in och stapla ved i vebon.. inget min rygg klarar av tyvärr!! Middag skall det också bli.. kanske, lite beroende på hr lång tid det tar att starta hällen.. om den nu startar. Man kanske skall springa ner på ICA och köpa Gorby's peroger, bara ifall att!! :-)

Imorrn är det jobb igen.. dock bara för mig. Martin skall till Hudik m. Mathilda för en öronkoll. Den 24/8 skall jag dit med henne till Logopeden för ett andra försök.

Nepp nu kaffe dax och sedan fram med dammsugaren!

/Theresa5000 kr fattigareEfter att ha utkämpat strider med min spis i x antal månader så har den slutligen vunnit. Idag så fick vi investera i en ny glaskeramik häll för 5000:-!! Det blidde en Bosch denna gången så vi får väl hoppas den funkar mycket bättre än denna Whirlpool som vi haft problem med från första början. Dock så hade dm den inte hemma så vi får den inte förrän på tisdag.. dock så jobbar vi ju hela veckan och lär inte kunna hämta den förrän på lördag nästa vecka. men i framtiden så hoppas jag kunna laga mat lite enklare och snabbare..

Nepp nu skall jag ta mig en köpp kaffe och softa en stund framför tv:n!!

/TheresaMjahaaa...Som förutspått så får jag inte igång spisen idag heller.. najs.. NOT! Det är då tur att jag gjorde chillin igår iallafall så jag bara behöver värma den och koka riset som tar ca 10 min.. så om Martin får igång hällen när han kommer hem så behöver vi ju inte vänta på middagen så jätte länge.

Som ni kanske fattar har jag VABat idag också.. tänkte hon skulle få en extra dag att vila upp sig på.. dock så måste ju bar också vara hemma 72 timmar efter dom kräktes sist. Men imorgon blir det åter till dagis och jobbet. Men imorrn är det ju Fredag!! Wohoooo!!

Dax att slåss med spisen igen.. någon timma!! :-O

/ThErEsASabla skit!Måste ha en ny spishäll!! Den vi har nu kan man knappt starta. Det är sånna här "touch" knappar. Men start knappen på våran häll har man fått använda hela sin kroppsvikt för att starta. Men idag gick inte det heller. Jag hade tänkt göra Chili con carne till middag, men i 2,5 timme försökte jag få igång spisen, svetten rann hade blåsor på tummarna och ont i underarmarna ända upp till armbågarna och jag skakade i hela kroppen efter alla krafter jag använt.. utan att spisen reagerat!! :( Till slut fick jag ringa Martin och be han springa in på Pizzerian i Sveg och köpa kyckling rullar.. för här gick det inte att laga mat.

Men jag hade ju tinat upp 1kg köttfärs som det vore synd att bara låta bli förstört. Så när M kom hem så försökte han också få igång spnise och vid kl. 20.00 fick han i gång den.. så då ställde jag mig vid spisen ock tillagade chillin.. så imorrn blire chilli con carne till middag.. men lär väl ta 3-4 timmar innan man får igång spisen då också för att värma upp chillin och koka ris!! :/ Såg dock att Elgiganten har hällar för 1695:- Men det var ett sådant där konstigt märke som man aldrig hört talas om.. och då lär man väl få liknande problem.. om inte värre. Våran spis är ändock en whirlpool.. och har varit så här nästan ända från början.. egentligen skulle man ha reklamerat den redan då.. lätt att vara efterklok!! *SUCK*

//TheresaVABHar varit hemma för vård av barn idag, dom ringde ifrån dagis igår för Saga hade 39,7ºc ifeber och hn hade kräkts. Så det var bara för M och jag att kasta oss i bilen och åka hem, kl var då 15.00.

Jag har aldrig sett Saga så hängig förrut. Hon kräktes ett antal gånger under kvällen och natten också. Dock så verkar hon må bättre idag, men lika bra att vara hemma ändå.

Melker (Martins näst yngsta bror) kom på besök igåt kväll också.. med sin tjej. Dom tog tåget från Jönköping till Ljusdal så Martin for in och hämtade dom där kl.22.00. Dom kom hit för att hämta Melkers Volvo som han lämnade här när han hämtade lexusen i vintras.. som han köpte av oss alltså.

Dom sov över här också och for nu på förmidagen.

Ikväll blir det chili con carne till middag.. det var en evighet sea vi åt det sist!!:)

//TheresaSöndagSnart så är denna helg över också.. inget vettigt har man fått gjort heller.. varför? Jo har så ont i ryggen att jag inte kan räta ut ryggen riktigt.. och när jag skall vända mig om måste jag stega runt som en stel robbot så att både över och under kroppen vänds samtidigt.. är väl detta som kallas ryggskott? Men allt sitter i svanken denna gång!!!

Just nu sitter jag och diggar på spotify.. Bon Jovi är det som gäller.. som vanligt!;) Skall snart börja med middagen.. idag blir det kokt torsk i Dillsås.. alla stora och smås favorit rätt!! :)

Martin håller på att stapla ved.. vi har fått X antal kubik leverarad under veckan.. tyvärr är jag inte i skick att hjälpa till.. "synd"!!;)

//TheresaSlut på semestern!Nu är semestern slut och idag så börjar både Martin och jag jobba igen! *Suck* Känns jätte drygt, tänk om man glömt allting? Jobbigt och stiga upp så tidigt också! Men allt skall nog gå bra...
--

Det har dock varit en konstig sommar.. bl.a så tappade vi tre katter och lyckades bara återfinna en.. min älskade Zimba.. Lilla My och Esther är fortfarande borta!!:(

Nepp nu måste jag fixa iordning allt!!

//TheresaRSS 2.0