Fortfarande hemma..


 
Vabbar fortfarande, så hela veckan har det blivit för mig. Och pga, det så har jag extremt dåligt samvete, sitter och tänker att domär nog inte sjuk nu så jag skulle kunnat åka och jobba osv. det ger mig dåligt samvete. Visserligen så har dom inte feber längre, men dom är ändå inte 100% kry eftersom dom sover fortfarande. Mathilda och Saga brukar inte sov så här länge, varken på vardagar eller helger. Dom är ju så sjukt morgon pigga i vanliga fall att denna avvikelse innebär att dom inte mår riktigt bra ännu. Men jag får som sagt dåligt samvete att jag är hemma fast dom inte har feber.. men man kan väl vara sjuk utan att ha feber.. eller?
---

Annabel och Lisa-Marie längtar dock tills imorgon då det är ridskola igen och dom får inviga sina nya ridbyxor.. skall bli kul.

Det är fullspäckat schema imorrn, förutom ridnigen så skall jag klippa mig så det gäller att rejsa tbx till Ljusdal efter ridningen så att jag hinner i tid!=)

Nepp nu skall här kokas lite thé!!

Kramis!!

/Theresa
 


VAB fortsatt


 
Jag är fortfarande hemma och vabbar.. dom små är inte 100% kry+ att det verkar som att Saga har någon form av ögoninflammation. Jag hade dock hoppats att få åka till jobbet idag eftersom att Annabel och Lisa-Marie skall praoa idag, jag hade lovat Annabel att hon skulle slippa fritids idag och pröva att vara hemma själv pga. praon. Och Lisa-Marie som skall praoa på Sykes hos Martin hade jag lovat att hon skulle få komma in till SAS och se hur mamma jobbar. Men nu vart det inte så heller så båda två är väl lite besvikna. Men vad kan man göra?.. är dom små sjuk så är dom. Är väl rätt tur att jag är hemma för själv har jag varit vaken sedan 2 inatt med min hemska ryggvärk ( med anledning av att Saga envisats med att sova i vår säng inatt ) även fast jag tagit 3 citodon och stått i duschen med het vatten så släppte inte värken förrän nu vid 6.30 tiden.

Nepp skall ta och vila lite innan småttlingarna vaknar!

/Theresa
 


VAB


 
Har vabbat sedan igår pga. att Mathilda hade 39 graders feber igår morse. Ho är lite bättre idag men vi är hemma ändå eftersom jag har en regel att dom skall ha en feberfri dag hemma innan dom får gå tillbka till dagis. Hon är dock inte så glad eftersom 5 åringarna på dagis skulle iväg till badhuset idag, så jag har lovat att vi skall till Svegs badhus på söndag, det går inte pålördag eftersom det är ridning i Delsbo då. Appropå ridning så fick Bella och Lisa sin efterlängtade ridbyxor igår!:)
---

I lördags fyllde Lisa-Marie 10 år och fick jätte mkt nya fina kläder.. både av mig, mormor och farmor.. ovanligt mycket kläder.. typ en helt ny garderob! =) Men det är bra det för hon har inte så mycket fräscha kläder!=)

Nepp nu skall jag göra lite nytta!
 
/ Theresa
 


Fredag


 
Igår höll jag på att hjälpa en kund med ett ärende, ganska komplicerat (får inte gå in i detaljer pga. sekretessen) men saker drog ut på tiden och vi skulle höras igen idag. Jag sa till henne att det är bättre att hon ringer in själv än att jag skulle ringa upp henne ifall jag skule vara sjuk eller nått och hin inte vet något och sitter och väntar på mitt samtal en hel dag utan att jag ringer. Och vad händer? Vaknar idag vid 4.30 tiden med min sedvanliga ryggvärk.. den hemska. Det vart till att ta fulla dagsdosen citodon 3 tabletter alltså. Men när värken inte passerat när det var dax att åka till jobbet så var det bara att konstatera att jag blir hemma idag. Sen efter 3 citodon ( som är som mofin ) är det nog inte så smart att gå och jobba eftersom jag blir rätt påverkad av dem och pratar sluddrigt!! Skulle aldrig yttrat mig till denna kund för då kanske jag varit fullt frisk att gå till jobbet idag! :/
Men det är iallafall fredag idag så jag har helgen att vila upp mig på.. nästan. Skall dock till Delsbo på ridskola imorgon.

Kramkram

/Theresa
 


Strumpan..


 
Vår minsting katt Strumpan har gjort illa tassen.. sarjat trampdynorna plus kluvit en tå.. har varit med henne hos vetrinärenoch dom har rengjort och skrapat såret. Under narkos mitt under ingreppet så började strumpan att spinna.. har ALDRIG hänt förr sa veterinären! Nu har hon ett stort rött bandage om foten och även en tratt om huvudet!! Skall på återbesök imorgon innan tandläkar besöket!
 
 
Not a very happy kitticat!! :/


/ Theresa
 


Söndag


 
Idag kommer mina goingar hem.. Annabel och Lisa-Marie alltså!! LÄNGTAR.. men dom lär nog inte längta hem utan vill nog stanna kvar där uppe och det har jag full förståelse för, jag längtar också "hem".. Ö-vik är fortfarande hem för mig.
---
Satt och googlade lite på system kameror och har fått ett sug på att köpa en, på alla nätsajter jag kikat så verkar SIBA (smyg reklam!) ha lägst pris, dock så vet jag ju inte om den kameran är något att ha ca. 2.900:- kostade den, en Nikon. Bra märke iallafall. Får fråga syrran som nog kan en del om det.


Nikon D3000

Nepp nu skall här fixas frukost!
 
/Theresa
 


Julkännslor


 
Idag vid middagen fick jag plötsligt julkännslor, kanske har med denna mörka och ruggiga årstiden att göra.. vad vet jag.. MEEEN jag tände ljus i mina favorit ljushållare!=)
 
 
Fina va?
 
Pöss och Kram!!
 
/Theresa
 


Lördag


 
Idag är det lördag och storhandling på G. Vi skall åka till Ljusdal och handla på COOP. Dom har så bra återbäring med COOP Medmera kortet så jag handlar nästan alltid där. Dessutom så har jag gått med i en tävling som dom har på sin hemsida om ett presentkort på 50.000:- på Fritidsresor. Det enda man behövde göra var att svara på några jätte enkla frågor och handla för minns 1500:- på coop mellan 22/10-11/11 och dra sitt Medmera kort. Så vi får hoppas att JAG vinner.. för en resa till varmare breddgrader skulle inte vara helt fel nu i höstmörkret.

Skall satsa ett par rader på lotto också så vi får hoppas jag vinner X antal miljoner i kväll också.. då behövs inget rese presentkort! ;)

I början på veckan så snöade det som sjutton här och vi fick jätte mycket snö och därmed fick jag sånna julkänslor, men nu har det mesta regnat och töat bort så nu är allt mörkt och grått igen!:/ Hoppas det kommer mer snö innan jul!!

Nepp nu skall jag skriva en inhandlingslista!!

/Theresa
 


Hudik


 
Idag har jag varit till Hudiksvall med Mathilda för ett återbesök på ögonmottagningen.. ett återbesök bara för att se hur det går med hennes glasögon. Vi skall dit igen till våren någon gång.

Appropå våren vet Ni vad Ni gör 24 maj 2013? Själv rockar jag och sambon loss till Bon Jovi på Stockholm stadion!!

 
Farmor och farfar är barnvakt, fast dom vet inte om det ännu!;)
 
Nepp nu är Martin på väg hem så jag skall ta och börja med maten, det blir köttbullar och mos till middag. Jag har svårt att göra rätt mängd mat just nu för Annabel och Lisa-Marie är hos mormor, allt blir fel lixom!! :D
 
Trevlig kväll!
 
// Theresa
 


RSS 2.0