LördagIdag har här tvättats.. och Martin och dom tre äldre döttrarna har varit till Ljusdal och handlat. Jag och Saga var kvar hemma och hängde tvätt och plockade lite. Och så spelade vi lite Super mario (På Sagas begäran naturligtvis;)) Och vi kramades också och gosade.. det brukar Saga vilja.. ganska ofta. Hon är väldigt kramig av sig.

Till middag blev det pastagratäng.. allas favorit här i huset så det var mycket uppskattat. Nu har Saga och Mathilda gått i säng. Martin och Annabel spelar lite Wii. Men dom stora tjejerna skall strax i säng också för imorrn så åker dom och Martin till Furuvik med kören. Så det blir bara jag och minstingarna hemma imorrn.. på Morsdag av alla dagar!:( Menmen.. huvudsaken är ju att stor tjejena får en rolig dag, med karuseller och Zoo!

Nepp dax att hänga sista tvätten!!

/ TheresaVulkan utbrott..igen!!Jupp då var det dax igen då, med vulkan utbrott alltså. När vi nästan var färdig utbildade för att jobba för SAS i fjol så vart det världens vulkan utbrott.. och världens flyg kaos.. med inställda flyg och folk som vart strandade på olika destinationer världen över, i ovisshet om när dom kunde flyga hem. Efter några veckor fick vi tvärt hoppa in på telefonerna och hjälpa SAS med telefon kön för dom var så ner ringda.. plus att det vart strejk på det. Så vi som var första grppen in på SAS fick lära oss den hårda vägen så att säga! Och nu har Islands vulkaner satt igång igen.. i lördags bröt det ut.. men än är det inte så farligt, bara flyg till/från island är inställda. Och folk verkar i största allmänhet inte vara så oroliga. Jag gruvade mig för att gå till jobbet för jag trodde vi skulle vara nerringda och ha världens kö.. men så var inte fallet. Vi har inte haft någon kö alls.. och bara enstaka personer har ringt in angående askan.

Jag hoppas dock att det inte blir värre.. för då kanske inte Bon Jovi kan ta sig hitåt i juni och jag inte får en chans att åka till Helsingfors och se dom. Så vi får alla hålla tummarna!!

Nepp.. nu är det dags för djursjukhuset!!

/ TheresaGranskningÖppnade posten från i fredags idag.. och det ser visst ut som att jag blir granskad iår igen pga. rese avdragen jag gjort i deklarationen. Jag blir granskad varje år fast jag drar av samma sak. Jag är visst en sån där människa som dom inte tycker om!!=O Meeen jag får fixa allt dom behöver så snabbt som möjligt så att jag får pengarna innan midsommar iår också!! Såååå typiskt! Men jag har skrivit i detalj allt dom ville veta nu är det bara kopiorna på soppa räkningarn jag måste fixa!!

Nepp dax att natta barn!!

/TheresaTvätta, tvätta och tvättaMjo.. det är tvättdag idag!;) Vi lär väl ska städa också tror jag. Solen skiner idag så det känns ju inte allt för roligt att hålla på med dessa måsten idag!!

Vi har fixat iordning uteburen åt Totte också så nu får han vara ute i det fina vårvädret och njuta han med. Vi håller på att kolla runt på blocket efter uteburar som vi kan ha i stugan i sommar så att vi kan ta honom med oss upp. Har hittat två i Sundsvall för 300 respektive 500:-. Känns dock lite tidig att köpa dem nu och dom lär väl aldrig finnas kvar i juli när vi åker upp. Vi måste också ta med oss tre katter och en kattbebis.. blir full buss i år!=)
--

Vi har också börjat tänka om ang. chartern nästa år, vi funderar nu på Marocko eller Tunisien, men undar om det är bra resmål för barn i Bella och Lisas ålder.. nån med erfarenhet?

Nepp dax att hänga tvätt!!

// TheresaAjjeeIgår var jag hos naprapaten i Sveg.. och det var det mest smärtsamma jag varit med om. Hon vart ganska så shockad att jag hade så ont, vilket är helt onormalt för nån i min ålder. Hon kunde inte massera mig, eller gnugga på min rygg någonstans utan att det gjorde ont.. det kändes som att hon tryckte in knivar i huden på mig. Att göra dom här berömda knäckningarna var det inte på tal om pga. smärtan.. så jag fick massage eller gnugning som hon kallade det för det är nog lite hårdare än massage. Efteråt kändes det faktiskt bra ändå, fast det gjorde så ont under själva behandlingen. Men idag har jag svin ont speciellt i huden!!=O

Hon gav mig tips att dricka mycket vatten (jag dricker aldrig vatten, bara kaffe) och gå mycket promenader.. tex.under lunch timmen för att få i gång blod cirkulationen, vilket kan minska smärtan i ryggen så ska jag komma tilbaka till henne om ett par månader för en till behandling.
---

Idag skall jag och mina stora döttrar till Hudik och köpa examens kläder. Vi åker vid 7-7.30 tiden. Vi åker alltid lite i tidigaste laget så att vi kommer dit 30 min innan affärerna öppnar så att jag får "min" parkering, jag parkerar alltid på samma plats (jag vet jag är konstig) uppe på kappahls tak, bredvid p-automaten.. det är en sådan plats att man bara behöve köra framåt när man skall hem utan att backa osv. Hatar större städer där det är mycket bilar och trängsel i trafiken.. många kör ju som galningar!!

Nepp nu är det kaffe dax!!

/TheresaNaprapatJag har äntligen fått ändan ur vagnen och bokat tid hos en naprapat (Catti Proos) i Sveg. Jag skall dit idag och vi får hålla tummarna att hon kan bota min rygg.. som är en fullständig katastrof!! Jag är lite nervös för jag har aldrig varit hos en naprapat eller kiropraktor, men jag meddelar sedan hur det gick!!

Uppsägningarna har börjat på Sykes, pga. att dom har förlorat Samsung kontot. Jag vet några som blivit uppsagda.. men ingen på SAS ännu och inte sambon heller. Får man inte veta nått idag så sitter man säker så att säga.

Igår for vi hem en timma tidigare från jobbet för dom ringde från fritids för Lisa hade feber. Det blir Martin som är hemma idag för jag skall till naprapaten.. plus att han är sjuk också och hade nog varit hemma ändå.

Imorgon åker jag och Annabel och Lisa till Hudiksvall för att köpa examens kläder. Jag måste också köpa lite nya kläder till Mathilda och Saga bla. så behöver dom lite fler byxor och sommar kläder.

Nepp nu måste jag göra mig iordning!!

// TheresaNy dag, nya möjligheterGoood morning folks! Nu är det tisdag morgon och jag är ny duschad och pigg.. eller kanske inte pigg men ny duschad iallafall!=)

Inatt hoppade Mathilda ner hos oss i vår säng och ligger där fortfarande och sover.. efter att ha busat en lten stund i natt. Idag är det jobb som vanligt, hoppas att det är lika lugnt idag som igår, inte speciell många som ringde, utan man kunde vila emellan samtalen.. ganska skön fakiskt!! =)

Nu är det knapp fyra veckor kvar till Bon jovi är i Finland.. längtar!! Dagen innan jag åker så är det avsluning på skolan, så nu i helgen skall vi till Hudik och köpa examens kläder!=)

Nepp nu är det dags att klä sig och väcka resten av familjen.

//TheresaSöndagSnart är helgen över.. den har gått så fort denna gången tycker jag.. och inget vettigt har hänt. Dock så har Mathilda kissat på toan.. inte på pottan utan på toaletten!=) Hon börjar bli en stor flicka nu.. dock så är hon fortfarande beronde av blöjor till stor del!!

Det har inte varit nått dunder vädeer alls denna helg, mest regn och rusk så ingen grillning var det, det får vi spara till nästa helg.. om vädret tillåter. Då skall jag och Annabel och Lisa-Marie till Hudik och köpa examens kläder! Måste även köpa lite nytt åt dom små bla. sommar kläder.

Nepp nu skall jag ta mig lite fil!!

/TheresaRygg ont!!Har haft en dålig rygg natt igen, vaknade vid 2 tiden och had jätte ont, sådan där smärta som strålar fram på magen. Gick upp och ställde mig i duschen med het vatten men det hjälpte inte. Så jag tog två 625g alvedon sedan väckte jag Martin så han fick smörja in ryggen med Voltaren, efter ett tag avtog smärtan, men försvann inte helt. Men jag lyckades somna om ialla fall, sist jag kollade på klockan var hon 3.15. men när jag steg upp nu på morgonen var smärtan tillbaka.. så nu har jag tagit två alvedon igen och skall be Martin smörja in min rygg igen så får vi hoppas att jag inte har så ont iryggen på jobbet!

Det ser ut att bli en varm dag idag också... igår var det så  vamt vid middags tid att vi satt ute och åt!=)

/TheresaSommar värme!Nu är sommaren inte långt bort, det är 23ºC varmt i skuggan och man måste ha takfläktarna på hemma. Synd bara att det är måndag och inte helg så man får mysa lite mer. men jag är inte direkt nån solslukare, tål inte värme så bra, inte solen heller för den delen, jag blir bara röd som en kräfta. Däremot kan jag sitta i skuggan och njuta!=)

Igår var det inte fullt lika varmt som idag, men varmt nog.. och vi var ute på gården och lekte från kl 11-17.00. Saga och Mathilda var så upptagna att om inte hade tid att sova middag!=O Vi vår städade också och rensade ute på bron och Martin tvättade av vårat gamla köks bor som vi skall ha som altanbord tillsvidare..tills vi får råd att köpa riktiga ute möbler. Kanske inviger vi grillen till helgen? ;-)

Idag är Annabel på utflykt med skolan, bara treorna, dom har åkt till Tallåsen i Ljusdal för att besöka ett tryckeri så imorse gjorde hon sin matsäck. Hon gjorde den alldeles själv.. hon börjar bli stora tjejen nu!

Nepp, dags att fortsätta!!

/TheresaLördagNu är det helg, igen. Lisa-Marie och Annabel har en kompis som sovit över här inatt. Men för mig var gårdagen e pina för jag hade så ont i ryggen att jag trodde jag skulle behöva åka till akuten, men efter många om och men lyckades jag somna och vaknade strax innan sju nu på morgonen. Jag har lite midre ont idag, men det känns som att det är lugnet före stormen!!

Idag blir det nog bara en lugn dag hemma, för ryggens skull. Men jag måste göra lite nytta som att tvätta och städa. Handla också kanske skulle behövas?

Nu så är det kaffe dax!!

/ TheresaVABJag är hemma med sjuka barn idag. Tur är väl det för jag börjar bli lite krasslig själv känner jag, och jag vaknade med JÄTTE ont i ryggen igen.. och medicinen som jag fick av akutläkaren är slut. Dom är tydligen recept belagda för att få mer måste jag till en läkare. Jag trodde det bara var extra stark alvedon eller nått, men när jag kollade upp namnet så var det medicin som man ger till reumatiker när dom har extrem värk.. inte undra på att dom sa att jag bara fick ta en åt gången!! =O

Här snöar det idag.. härligt.... NOT!! Dom stora är i skolan och slutar kl 12.20 och dom små är hemma med mig för det är dom två som inte är så kry!

Sedan så måste jag säga grattis till Sara Gidlund som blivit mamma till en pojke Alwin! Sara och jag gick i samma klass i låg, mellan och högstadiet. Hon bor nu i Holland och är Raketforskare.. ja det är sant! Grattis grattis Sara!!

Nepp nu måste jag göra lite nytta när jag lix är hemma!

/TheresaRSS 2.0