Gahhhhhh
Naktdelen med att vi går mot sommar och ljusare tider är ju då att det är ljust även på natten och min minsting Saga har inte riktigt förstått att det inte alltid är morgon och dax att stiga upp när det blitt ljust ute.. som inatt.. vaknade hon strax före två.. oj vad hon kommer vara pigg på dagis.. och jag pigg på jobbet. Turligt nog slutar jag 12.00 för jag skall till tandläkaren.. men det är 11mil från Sveg till min tandläkare!!

Det hjälper ju kanske inte hennes sömn så mycket att vi inte har persienner eller rullgardiner i vårt sovrum! :0)

Ha en bra tisdag!!

~Theresa
Bearspotting
Idag, på vägen hem ifrån Sveg så såg vi en björn springa efter vägen.. inte första 'mötet' med en björn för min del men det är lika häftigt varje gång man ser en stor ståtlig björn luffsa fram i verkligheten!

Middagen är lagad o äten och barnen nattade. Har också hunnit med att starta en tvättmaskin, men till min förtvivlan så har jag just upptäkt att maskinen läker vatten i massor.. mer än förra gången då det förmodligen var stopp i avloppet.. jag tror inte att det är samma fel nu eftersom vattnet inte verkar komma ifrån avloppet. Skulle bara fattas att tvättmaskinen går sönder också.. då har vi varken tvättmaskin eller torktummlare!! *SUCK*

Nepp nu skall jag se på Norska Hollywoodfruar!

~Theresa

Fd ChefJag var bort på Berglunds igår (vårt post ombud) för att returnera ett par felleveranser från Ellos och Haléns och när jag kommer innanför dörrarna så står Mattias Wiberg där.. den chef jag hade (och inte tyckte om) på Monetar pensionsförvaltning 2006-2007.. av alla personer så träffar man på honom.. i LOOS!! Jösses.. det trodde jag inte....

Förra veckans jobb (Torsdag-fredag) gick bra.. att ta samtal.. men jag är nervös som fasen och har ångest idag över att gå till jobbet imorrn, även fast det inte är nått farligt.. men som sagt så har ju jag en grav form av telefon fobi!! Men jag tycker det är kul också.. faktiskt!=)

Neppnu skall jag fortsätta tvätta.. och hänga tvätt, men det är ont om plats att hänga på.. blir mycket nu när man är utan torktummlare.

TheresaHmmmmmmmmmmmmJag va tbx på jobbet igår och tog mina första samtal... hela 30 styckna!:) Dock så var jag illa tillmods hela kvällen igår för det kändes som att jag gjort något galet... Jag klarade av alla samtal som innebar bokningar helt själv, plus en ombokning. Behövde ingen hjälp alls med detta från våra floorwalkers, många andra behövde det och jag är en sådan person som aldrig är bäst i klassen och i o med att andra (som jag anser är bättre än mig) behövde hjälp så känns det som att jag måste ha gjort nått fel. Nu inbillar jag mig nog bara men kan inte låta bli att tänka att nått är fel, eller så är det bara personen som ringde och var elak som ville boka om sin biljett till en avgång som gick igår o det var mindre än 40 min kvar till avgång o det fanns inga platser lediga i samma klass utan bara dyra i business  och det fanns inte tid att boka om biljetten till en helt ny klass o skriva ut en ny biljett till det behövs minst en timma.. men denna person tyckte det skulle gå ändå "Jag har väl ringt SAS, eller"? Var det personen sa på ett icke snällt sätt.. då fick jag ta hjälp av en Floorwalker som satte personen på plats o lyckades lugna honom. Men det kan ju som sagt vara det samtalet som gör att jag känner mig olustig som att nått är fel och att hela dagen är ett misslyckande fast så inte är fallet!

Nepp dax att göra iordning hela familjen o sedan åka o jobba. Blir kvar i Sveg efter jobbet, vi skall gå ut o äta m våra Supervisors o SASarna (våra floorwalkers).

~TheresaFortfarande dålig
Jag är hemma idag också, mår bättre men är inte helt hundra ännu. jag är dock feber fri så imorgon blir det att åka till jobbet har jag bestämt mig för.. jag vill ju börja ta samtal också.. dåck så är jag så himmla täpt i näsan så det lär nog inte vara det lättaste att prata med folk, men jag måste ju börja nu medans vi fortfarande har floorwalkers som hjälp!

Nu så har Mathilda o Saga vaknat så det är dax att plocka upp dem!

~Theresa
Sjuk :(
Jag blir hemma sjuk idag.. så typiskt när vi började ta samtal igår. Jag hann dock bara ta ett samtal innan feber yran började.. ja jag var sjuk redan då 39,9ºC för att vara exact men jag hade ingen möjlihet att ta mig hem eftersom Martin och jag samåker.. vill ju inte att han skall drabbas och måsta ta ledigt bara för att köra hem mig.. men idag blir jag hemma.. något lägre feber.. runt 38,80.. men jag är ändå inte pigg nog att ta mig till jobbet och ta samtal.. även om jag vill.. det är ju nu vi lär oss och har hjälp av 10 floorwalkers från SAS.. men jag kan åka in i morgon istället då är jag nog piggare. Men vet ni vad jag har dåligt samvete som vanligt för att jag är hemma även fast mina chefer sa att jag skulle vara hemma idag och vila upp mig..

Men nu längtar jag tillbaka till mina samtal..mitt samtal var ju inte nån bokning (tur var kanske det i mitt tillstånd hade jag nog skickat dem till helt fel stad/land) utan bara lite info.. skall bli kul, men nervöst att riktigt sitta och ta samtal efter samtal imorgon eller på torsdag.. allt beror ju på hur jag mår imorgon!:)

Nu skall jag skicka Bella och Lisa till skolan och sedan skall jag lägga mig ner o sova!!

~Theresa
Oh tan típicoHär går allt skit bra med allt maskinellt... o No! I helgen gick tork tummlaren sönder.. yepp ni läste rätt!! Och igår när jag kom hem ifrån jobbet (åkte med Anda) så upptäckte jag att Galanten, min kära röda raket nu tillslut dragit sin sista suck!! Jaaa.. vi har kollat batteriet, inget fel på det. Och imöra behöver vi två bilar för jag skll vara hos tandläkaren kl. 18.30 och åker direkt från Sveg och Martin måste åka direkt hem för att hämta dom små på dagis och dom stora på kyrkan.. dom sjunger på en bibel utdelnings gudstjänst! Vet inte hur vi skall få ihop detta.. M är ute och skruvar nu för att få igång den.. men sedan tänker vi sälja den.. har en spekulant på skrothögen och vi säljer den för 3000:-.. bara vi får igång den tills imöra. Vi behöver ju en pendlingsbil o har hittat en för 9000:- och skall ev. få låna pengarna av sambons bror och betala tillbaka när vi sålt lexusen.. som ju också är till salu.. för dom pengarna skall vi köpa en buss och även betala tillbaka till svågern om vi nu lånar pengar beroende på om bilen vi sett finns kvar eller inte...Idag hade vi slut provet på jobbet, hoppas att jag klarade det.. behöver 80% för att få godtjänt.. man får göra om det om man flunkar!

Imorgon lär det bli att fltta in datorer osv. för att koppla upp os för på måndag börjar allvaret!! I'm soo nervous!! :( Men det går nog bra!:)

Nu the mentalist! :))

~Theresa

Frukost på sängenIdag blev vi väckt på morgonkvisten av Annabel och Lisa-Marie. Dom hade med sig frukost åt M och mig.. inte varje dag som man får frukost på sängen inte. Dom hade ävlats och gjort grillade mackor åt oss, med ost och skinka serverat med ett glas mjölk!! Vilka go fisar man har! :) Martin vart så förvånad att han trodde det var morsdag och att han glömt brt det.. det tog honom halva morgonen/förmiddagen att inse att det är sista söndagen i maj som det är morsdag!:)Igår var det vårfest här i Loos.. den årliga vårfesten alltså som ägerrum i gympasalen på skolan.. tjejerna o kören dom är med i uppträdde.. dom var jätte duktiga! Dock så kostade det 100:-/pers i inträde inkl. fika. Martin och jag hade fullt upp att hålla rätt på våra små odågor Mathilda och Saga.. dom var precis över allt!:o) Men så är det med dom små!!;PJust nu är M i Ljusdal och handlar och jag håller på att förbereda för städningen. Det vart ju ingen handling igår eftersom vi var på vårfesten so höll på i x antal timmar.

Nepp nu skall jag plocka upp småttingarna som vaknat efter middagsluren!

Kramelikram

~Theresa


MåndagHello and morning everyone!!;P Måndag wohoooo... not!! Jag börjar kl.13.00 idag eftersom jag tagit ledigt fram tills dess för jag har ett par ärenden inne i Ljusdal.. när jag är färdig där så blire en låååång resa (11.2 mil) till Sveg!

Fick reda på igår att Jocke, Lisa o Alva skall lytta härifrån i juli/augusti! Jag vet att dom haft funderingar på det i några månader, men inget har varit nå fast bestämt.. men nu har dom slagit till och säljer huset och köper nytt o flyttar ända ner till småland.. Jockes hemtrakter. Känns konstigt att dom enda vi umgås med och dom enda som var anledningen till att fi flyttade till Loos från första början skall flytta.. vet inte riktigt vad jag skall känna ännu!!

En hastig tanke for genom mitt huvve igår efter beskedet att då kanske det är lika bra att Martin och jag säljer och flyttar upp till ö-viks trakten igen.. men sedan så slog jag bort den tankn.. för jag har ju precis fått jobb och jobb växer ju inte på trän'.. och att flytta när man har fyra barn och hus är inte 'bara'.. först måste man hitta ett nytt job där uppe inan man säger upp sig på det jobb man har.. sedan måste man hitta en köpare på huset och en ny bostad på det nya stället.. och för att det skall klaffa så måste ju allt ske ugifär samtidigt.. och dessutom har barnen sina kompisar osv. här och Mathilda har sin favorit dagis fröken Vanja.. och det är en anledning till varför vi inte kan flytta. och jag trivs här i mitt hus i Loos också.. så nog klarar jag mig fast jocke o Lisa flyttar... jag är ju van att vara en enstöring!;)

Nepp nu skall jag fixa iordning mig och åka in till Ljusdal!!

Pöss o kram!

~TheresaHelgen som snart är överJa då var denna helg snart över också.. Vi har väl inte haft för oss så himmla mkt. I fredags- sista april var vi till Hamra på majbrasan.. vart något stressigt eftersom Martin och jag kom direkt ifrån jobbet.. upp på dagis/fritids o hämtade barnen och for direkt til Hamra.. ca 2 mil från Loos.. men där var det rätt dött, vi stannade bara ett par timmar och for sedan tillbaka till Loos på Hembygdsgården (Gammel Tomten) på majbrasan där och där var det mer drag.. men vi stannade bara en liten stund för Annabel var inte så kry.

Igår lördag så sov Annabel mest hela morgonen och förmiddagen, Lisa-Marie och Martin for till Ljusdal och handlade.. där var affärerna öppna trots att det var 1:a maj.. sedan vart det våffler till middag.. och äpplepaj (smulpaj) till efterrätt... mumms!;PHäromdagen när vi km hem ifrån jobbet så fick vi oss en liten överraskning.. Lilla My (katten) hade fått tre små mise bebisar!:) Så sööööööta.. läger upp bilder på dem längre fram då dom är lite större.. då man ser hur söta dom är!:)Och jag har äntligen hittat ett par finare skor jag kan ha.. stövletter med klack.. jag har så breda fötter och hög fotrygg så normalt kan jag inte ha sådana skor.. tan för mig blir det mest gympa dojor.. men nu efter flera månaders letande.. beställande.. provande och tillbaka skickande så har jag äntligen hittat stövletter jag kan ha.. från Ellos.. så jag är super glad!!


Fina va?

Blir inte så mycket bloggande nu när jag jobbar men skall försöka uppdatera er snart igen!!

~Theresa
RSS 2.0