Annat dilemma
Glömde ju berätta att mitt VISA kort är giltigt t.o.m idag.. men banken har glömt skicka ut ett nytt till mig.. ringde igår och frågade, dom skulle genast skicka ut ett.. men det kan dröja så länge som till måndag innan jag får det. Så idag gäller det att stor handla och ta ut kontanter, för annars är det kris från imorrn eftersom sambon inte är hemma!! Jösses.. what a life!:O

~TheresaKattungar
Kan tre kattungar bara gå upp i rök och försvinna? Lilla My fick tre ungar för ett par månader sedan och dom sover osv. i källaren så att dom inte skall bli manglade av Mathilda och Saga.. i går morse när jag släppte ner Lilla My i källaren innan jag for till jobbet så var kattungarna där.. när jag kom hem jamade Lilla My att hon ville ut så jag släppte upp henne.. då var inte kattungarna i trappen och busade som dom brukade.. men just då tänkte jag inte så mycket på det, dom hade väl somnat i en hög nånstans.. jag såg dom inte heller när jag var ner och tittade till pannan.

Nu på morgonen när jag (som vanligt) öppnade ytter dörren för att släppa in Lilla My så var hon inte utanför huset.. och det i källaren hördes inte ett pip från kattungarna.. så jag har varit ner och tittat runt hela källaren men där finns INGA kattungar.. dom är bara borta.. kan det vara möjligt? Kan Lilla My ha ätit upp dem medans jag var på jobbet igår? Näe då skulle väl det finnas spår av det i källaren.. eller? Men det konstiga är ju att Lilla My inte är utanför huset. Hon är ju ute nu om nätterna igen när ungarna är så stora och äter riktig mat.. men hon vill ändå in till dem på morgonen.. men inte idag!! Vad säger man till barnen nu då.. "Mamma har tappat bort katterna"! Det låter ju inte klokt!! Vart tusan kan dom har tatt vägen.. nå förslag?

~Theresa
Ensam Hemma
Sambon och barnen är uppöver i Ö-viks trakten eftersom M har semester, själv har jag inte direkt nån semester iår eftersom jag inte hunnit jobba in nån. Det är ju så med nytt arbete och allt.. jag var dock upp i midsommar och kom hem söndag kväll. Jag har också sökt ledigt nästa vecka, man får ju låna 10 semester dagar som man måste betala tillbaka om man slutar innom 5 år tror jag det är. Vet dock inte om jag får ledigt ännu.

Jag var extremt morron pigg idag, är duschad och klar och har redan hunnit tvätta två maskiner som jag skall ut och hänga. Solen skiner och det är varmt ute och kläderna torkar bäst då. Måste dock komma ihåg att dra ut soptunnan innan jag åker till jobbet så att vi int missar denna gången också.. vi gjorde ju det förra gången så våra sopor är inte tömda på fyra veckor.. och det börjar bli fullt vill jag lova!:)

Nepp nu skall jag fortsätta med mina sysslor och sedan åka till jobbet!

~Theresa
Sommar?
Här har det inte varit nått direkt sommar väder alls hittils denna sommar.. stackars M som har semester. Jag är inte lka leedsen längre att jag inte har nån semester i år.. kommer dock låna 10 semester dagar från jobbet.. 3 nästa vecka då det är familje läger i tre dagar och sedan en vecka i juli runt pappsens födelsedag och sedan sparar jag 3 närmare jul ifall jag behöver va ledig då.. beroende när jlafton infaller och hur det är med mellandagarna och ev. om jag behöver va ledig innan jul för alla förberedelser!

Jobbet går bra och jag tycker att det är skit roligt.. men av att boka alla dessa resor så blir man lite sugen på att boka en resa till fjärran själv. Jag vill dock åka till US of A och dit är det ju lite dyrare.. men beroende på när man vill åka så kan man faktiskt hitta extremt billiga resor dit också.. ett tips är ju SAS lågpris kalender som finns på sas.se.. där kan man bla åka för 4-5000:- tur o retur till USA!!

Nepp nu skall jag strax ge mig av till jobbet.. det ösregnar ute.. jippiiiii!!! =O

Krammelli kramm!!

~Theresa
Övertid
Jag fick jobba övertid igår, ända till kl. 21.10.. anledningen? Jo, pilotförbundet utlyste ju en strejk som SAS piloterna skulle delta i.. en sympati strejk eller nått. Så alla flyg för igår kväll och nu på morgonen/förmiddagen ställdes in.. och då gick ju telefonerna varma tror det var uppemot 100pers som stod i telefon kö konstant.. så vi jobbade oss blodiga med att boka om biljetter, boka av biljetter åt dom vi inte hittade lämpliga flyg åt o skicka iväg dom för återbetalning.. .. efter vi slitit med detta får vi reda på att dom skjutit upp strejeken en vecka! Qué?? Så då fick vi börja upplysa kunderna om det och dom som blivit utslängda från dom flyg som först var inställda och nu åter insatta fick vi lov att boka in på nytt på dom flygen och bara hoppas att det fanns platser kvar åt alla! Ett totalt kaos var det igår... men roligt också för man lärde sig mycket i stressen av hur man gör osv.. och inte gör!;) Tycker detta jobbet är skit kul, trots stressen och min telefån fobi!:)

Imorgon är det skol avslutning kl 18.00 i Loos kyrka och jag har..paralellt med jobbet haft fullt upp att hitta examens kläder och skor åt tjejerna.. men nu är jag nog klar med det.. men har insett att jag glömt mig själv.. men jag har nog nå gammla paltor i garderoben som jag kan slänga på mig!;)

Ha en super duper da.. I know I will!;)

~Theresa
FullspäckatJag har inte haft tid att blogga på senaste tiden eftersom att jag/vi haft ett ganska fullspäckat schema. Under veckorna så jobbar jag ju.. jobbet är skit kul måste jag säga!! Och dom senaste helgerna har vi haft en hel del aktiviteter för oss.. helgen som var (5juni) var jag till Furuvik med Annabel och Lisa-Marie och deras kör. Vi besökte alltså Djurparken och Nöjesfältet där. Vi åkte buss och bussen gick kl. 7.30 ifrån Los och vi var inte hemma förrän vid 19.00 tiden på kvällen. Helgen innan det var jag, Martin och alla barnen ner till Orsa Björnpark och tittade på alla björnar och sibiriska tigrar... vi var nog mest faschinerade av tigrarna som var meeeega stora och isbjörnarna.

Idag är det jobb som vanligt.. dock så börjar jag lite senare för jag skall iväg en sväng till tandläkaren i Ljusdal! :)

Nu skall jag väcka ungarna och sambon!

~Theresa
RSS 2.0