Köpa häst...


 
Vi har på allvar börjat fundera på att skaffa häst.. varför? Jo dels för att här nere där vi bor så måste vi typ åka 12 mil för att komma till en ridskola som har lördags öppet.. plus att dom är så dyr så samman lagt med ridskole kostnad plus pendlings kostnad så blir det mycket billigare att ha egen häst än att skicka ungarna på ridskola och dom är ju galna i hästar och drömmer om att få rida. Här omking där vi bor finns det mycket häst människor så stall plats är inga problem..det finns även instruktörer här i närheten men då måste man ha egen häst.. Om vi skaffar häst blir det en Irish Cob/Tinker/Gypsy Vanner, ja kärt barn har många namn, men ni ser en bild här nere på denna underbara ras!!=)

 
Ha en trevlig lördags kväll!!
 
// Theresa


Lördag och Städdag


 
Då var vi framme vid lördagen då. Har haft städdag i dag, en väl behövd sådan. Dock inte helt smärtfritt. När Annabel och Lisa-Marie höll på att moppa uppe så välte kattungen ut hela hinken med vatten.. vi torkade upp allt, men efter ett tag så upptäckte vi att det läkt genom golv springorna uppe så att det började droppa genom taket på nedervåningen!! Fort som attan torka vi upp och jag hämtade hårtorken och ställde mig på en stol för att blåsa varmluft på ställena där det droppade vatten. Men det dröjde inte länge förrän hårfönen blixtrade till och slutade funka!! :-( Då sprang jag ut till bilarna och hämtade kupé värmarna till lill skorven och bussen. Jag ställde x antal stolar på höjden och ställde en kupé värmare på högkant upp mot taket där det läckte och en ställde vi på övervåningen där det runnit mest vatten, Annabel och Lisa hade skruvat bort golvlisterna och trösklarna för att underlätta lite. Men nu äntligen så är det tort och lister och trösklar är tillbaka skruvade.. och städningen är avklarad.
----

Nu sitter vi här hemma och väntar på Martin som är på väg hem ifrån Östersund, han landade där vid 11.15 tiden!=)

Nepp nu skall jag ta en kopp kaffe och softa lite!!

/Theresa
 


Fredag


 
Idag är det fredag och vi skall till SVeg vid 12.00 tiden då Annabel och Lisa-Marie slutar skolan, vi skall dit för att skaffa pass åt dem.
--
Sedan efter vi gjort det så skall vi handla lite gottigotti till mys kvällen vi skall ha i kväll.. vi skall se en ny film jag köpt också som heter "Skönheten och Monstret i Paris".
--
Tjejerna fick nya stövlar igår och trots att det är strålande sol idag så gick dom med stövlarna på till skolan.. tokstollarna!!;P

Dax att göra sig iordning!!

//Theresa
 


Komp dag


 
Idag är jag komp ledig eftersom att dagis är stängt för planeringsdag, Så idag har Mathilda och Saga fått gå till frissan och klippt sig. dom har söta pager.. bilder kommer senare!=) Imorrn är dagiset stängt också och då skall vi till plisen och ansöka om pass till Anabel och Lisa som skall följa med moster Kattis till Spanien i februari!=)

Jag är också för den delen gräsänka denna vecka för Martin är i Amsterdam på utbildning, han komer hem på lördag.

Nepp kaffe dax!!

Kramen

//Theresa
 


RSS 2.0