FredagÄr hemma även idag.. lika bra att Saga får vila upp sig hela veckan.. Idag är det dock en del annat att göra eftersom Bellabrud fyller 11 år imorrn. Vi skall baka tårta ikväll.. och hon önskar att äta lasagne imorgon kväll till födelsedags middag. Vi får dock besök imorrn också, Moster Kattis och mormor kommer, kanske också Erik.. men vi vet inte säkert ännu.
--

Idag har jag inte samma ryggont som igår, rätt konstigt må jag säga eftersom både Saga och Mathilda trängt in sig mellan Martin och mig så man fått sova som ett S ungefär, balanserandes på säng kanten!;P

Kram

~TheresaFortsatt VABÄr hemma idag också pga Sagas vattkoppor, hon verkar dock mycket piggare.. ja alltså förrutom att hon fortfarande är alldeles prickig så verkar hon må skit bra!! ;D. Men jag tror dock att jag blir hemma hela veckan. Dock så har denna dag varit jobbig för mig också.. vaknade vid 4 tiden ock hade så vansinnigt ont i ryggen.. ja den där hemska värken som jag brukar få.. och den har på gått till nu i princip.. så det har varit jätte jobbigt att försöka hålla pli på bustrållen samtidigt som man haft så fruktansvärt ont i ryggen!!

Jag tror jag blir hemm hela veckan, nu är det ju bara en dag kvar men har inte bestämt ännu.. det bereor ju på om alla Sagas koppor torkat eller inte.!!
---

JA oh sist men int minst så vill j jag inte vara sämre än resten av svenska folket och säga "Grattis Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel till Er lilla Sessa!!"

Nepp snart är Bella hemma och då skall jag smita ner till affären!!=)

/TheresaVattkopporMartin var hemma hela förra veckan med Annabel och Lisa-Marie eftersom dom fått vattkoppor. I fredags var det Lill Sagas tur.. hon verkade dock pigg ända tills i söndags då hon hade hög feber.. och blåsor på majoriteten av kroppen.. men dom som besvärade henne mest är dom hon har i underlivet.. stackars liten!=( Ialla fall så är jag hemma med henne denna vecka. Mathilda har dock klarat sig än så länge.. konstigt nog!!

I dag är det fettisdagen så jag skall be Martin springa på Kondis efter jobbet och köpa lite semlor till oss.. här skiner dock solen i övrigt.. det är ett sånt härlgt vinter väder att man önskar man kunde åka slalom och vara i backen!=)

Nepp nu skall jag göra lite nytta!!

/TheresaIsproppVaknade nu på morgonen och fick en smärre shock.. kunde nt koka kaffe för här finns inget vatten.. det har visst frusit.. så nu håller Martin på att värma rören men hjälp av en kupévärmare. Men känns inget kul att inte kunna discha eller tvättakläder eller att koka kaffe!=/ Men förhoppnings vis ordnar det sig snart.. får lukta illa och ha abstinens efter kaffe så länge!=D

Kramen!!

/TheresaRSS 2.0