KlädnoppareHäromdagen beställde jag en klädnoppare över internet från en välkänd internet elektronik kedja. Hämtade ut paketet idag.. där i låg 12 st kläd noppare.. 12 för en 1!!! Extremt generöst må jag säha men vad skall jag med 12 till? Bara en fråga!! Jag beställde en locktång också så n skall här övas på att locka!=)
---

Nu är det helg iallafall och skönt är väl det för jag är såååå trött. Äter ju så starka värtabletter... kan dock inte vänta tills jag fått komma på ryggröntken.. hoppas innerligt att dom hittar nått där som går att fixa till så att man slipper ha ont!!
---

Nepp nu skall jag kila i säng, trevlig kväll allesamman!!

//TheresaFinallyÄntligen efter flera år av ryggbesvär och nattliga besök till akuten och morfin så har jag tagit mig i hampan och varit till läkaren!! Vad blev resultatet av det? Jo ett till recept på Citodon.. men också en remiss till röken för att röntka ryggen!=) Så vi får väl hoppas att det ger resultat. Jag har så mkt problem med kroppen att jag inte tog upp allt denna gång i rädsla av att doktorn skulle tro att jag är en hypokondriak!!;) Men nästa gång för jag tala om att jag knappt kan gå pga. värk i fötterna och vaderna och att mina fötter sväller upp!!
--

Annabel och Lisa-Marie är fortfarande uppe hos mormor och moster Kattis. Men dom kommer ev. hem till veckan. Men som jag förstår på dom så vill dom inte komma hem.. dom trivs bra där uppe i Höga kusten.. men vem gör inte det. Jag har också börjat längta hem...

Nepp nu blire soff läge.

Trevlig kväll!!

//TheresaLördagSitter här i Nordingrå hos mamma jag har sovit här hela veckan och Mathilda och Saga har sovit här sedan igår. Dom tyckte det var JÄTTE spännande att få sova hos mormor för första gången i sina små liv. Morsan har ju sådant litet hus så det var bara för Mig och mina fyra döttrar att tränga i hop oss i morsans soffa och på madrasser på golvet!=)) Men det gick det också, för en natt i alla fall.
--

Idag åker vi hem till Loos eftersom Martin och jag börjar jobba på måndag... *SUCK*!! Annabel och Lisa-Marie skall få stanna i ett par veckor och dom har åkt till Skulefestivalen med mormor. Så Nu sitter jag här som sagt och väntar på att Martin skall hämta oss.. VILL INTE börja jobba.. har ju typ inte varit nån sommar alls!:/

Hare så gött!!

// TheresaSista veckanNu är vi inne på den tredje och sista semester veckan.. vi börjar jobba på måndag den 16 juli!!=/ Vi valde att ta ut enbart tre veckor denna sommar och spara en till höstlovet, jul eller ev. en utlands semester. Dock så börjar man ångra att man inte tog ut alla 4 veckor i år eftersom hela sommaren typ har regnat bort, vi har bara haft tre-fyra soliga och riktigt varma sommar dagar. Dock så har vi hunnit med en hel del i sommar.. Den 25/6 vår första semester dag så överraskade vi Annabel och Lisa-Marie med en tåg resa till Stockholm och Gröna Lund och Skansen. Hela tågresan så trodde tjejerna att vi skulle åka tåg till Ö-vik men att vi måste åka till Sthlm för att byta tåg och åka till Ö-vik (Hehe.. LÄTT LURAD!!) När vi klivit av spårvagnen vid Gröna Lund utbrister tjejerna: -Går tåget till Ö-vik härifrån?? Men döööh Näe Ni skall få en heldag på Grönan och Skansen (i regnet)!! Det blev tjut av glädje sedan sprang dom in och åkte järnet nästan hela dagen innan vi beslöt oss för att gå och kika på Skansen akvariet.. vad är det man brukar säga.." Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder!";-) Sedan tog vi tåget hemåt mot Ljusdal kl 21.00.. som dock vart en timma försenad så vi kom inte hem till Loos förrän kl.03.00 på natten!!

Sedan så i torsdags så for vi till Junsele djurpark och tittade på vita tigrar mm.!!=)

Vi har sovit hos svärföräldrarna nästan hela semestern men i natt sov jag och de stora tjejerna hos morsan.. och skall även sova här i natt. Dock lite senare i veckan skall Milla och Saga få sova här också eftersom dom vart så förkrossade i går när dom insåg att dom inte fick sova kvar hos momilou också utan måste åka tbx till farmor och farfar. Dom har aldrig fått sova hos mormor eftersom huset är på tok för litet men för en natt så skall vi tränga i hop oss på madrasser på golvet och i en bäddsoffa så kan dom också få sova lite hos mormor!=)

Ha en fortsatt trevlig kväll!!

//TheresaRSS 2.0