Äntligen helg!Nu är det helg.. finally! Och Valborg.. faktiskt. Så vad händer idag? Jo städning på hög nivå. För barnen verkar ha dragit in en hel sandlåda!(?) Vi skall även till Ljusdal och handla mat.. ev. kolla på skor åt Annabel. sedan är det middag och ev. majbrasa ikväll. Vi funderar även på att inviga grillen och göra en BBQ ikväll!! Tjejerna vill också att vi monterar upp studsmattan, men vi får se hur mycket vi hinner idag.

I veckan fick jag också reda på när jag får semester och jag fick mitt första val som är 4-29 Juli!! Så då får vi hoppas att juli strålar av sol och värme.. men int allt för varmt.. huvudsaken att det inte regnar och man måste frysa hela semestern!

Nu; Städning!!

/TheresaAkutenJag tuppade av när jag var hos frisören igår och fick åka till akuten.. där man fick vänta i flera timmar som vanligt. Och när det väl var min tur så hittade dom inget fel på mig.. förrutom febern. Sänkan var bra, blod tryck var bra och inga bakterier i urinet. Dock så tyckte han det var konstigt att jag var "tryck kännslig" som han kallade det för. Han tryckte med fingrarna på olika ställen bak i ryggen, runt nacke och nyckelben och på vaderna och jag sa Ajje för minsta lilla.. men så har jag varit så länge att jag inte mnns när det började. Men kort och gått blir jag hemma sjuk idag också. Jag har dock upptäckt en annan konstig sak.. jag har en konstig om knöl, nästan som en bula, på höger sida på bakhuvudet.. och det gör ont om man tar på den.. jag har inte slagit huvudet så det är inte en sån bula, så det vete sjutton vad det kan vara. Kanske skall gå till en läkare för en grundlig hälsokontroll.. men det har jag väl aldrig sagt förrut?

Nepp nu vila sedan påsk pynta!!

//TheresaOförklarlig feberJag blir hemma idag för jag har hög feber utan nnan förkylnings symtom. Doch så har jag en massa andra oförklarliga symtomer som börjde redan i helgen. Då fick jag jätte ont i fötterna och ena fotsulan svällde upp och blev vättske fylld. på söndag när jag vaknade så hade jag svin ont i vaderna och kunde knappt gå. Kändes som jag hård tränt på gym med en benpress fast jag bara sovit. Den smärtan höll i sig under måndagen så efter jobbet for jag på apoteket och köpte nån form av silikon inlägg till skorna för att avlasta trycket på fötterna.. jag trodde kanske att det skulle hjälpa. Det vart skönare att gå men hjälpte inte mot smärtan. I går morse hade smärtan spridigt sig från vaderna upp efter baksidan av benen till svanken.. kändes som mens verk fast tio gånger värre. Det var en plåga att sitta i bilen och åka till jobbet och sedan sitta på jobbet. Smärtan forsatte att vandra uppåt från svanken uppefter ryggraden till nacken och sedan fick jag värdens huvudvärk. På eftermiddagen började jag frysa.. men trodde det bara var kallt på jobbet för alla andra klagade på det.

Väl hemma på kvällen tog jag tempen och hade då r9,5 grders feber. Kunde knappt stå och laga mat så Martin fick ta över när han kom ifrån dagis med barnen. Febern sjönk lite efter jag tagit en alvedon. och jg gick och lde mig direkt efter Navy CIS.. får ju inte missa den!;) under natten steg tempen igen närmre 40ºC och jg hr typ legt och svettas och frysit hela natten.. tempen har gått ner lite nu efter ettpar alvedon men den är fortfarande närmare 39º, det lustiga är att iövrigt så är jag inte förkyld.. ingen hosta eller snuva eller ont i halsen! Har absolut ingen aning om vad detta kan vara alls. Normalt när jag blir sjuk så känner jag på mig det innan för jag får just snuva, hosta och ont i halsen flera dagar innan jag får feber.. om jag nu får feber vilket jag nästan aldrig får när jag är förkyld. Så det här med attt helt plötsligt få feber utan anledning är helt nytt för mig!

Nepp nu skall jag ringa jobbet och sjuk anmäla mig!

/TheresaHelgenIgår kl. 8.00 ringde Annabels kompis Herman och frågade om hon ville följa med till Svegs badhus och bada. Och det ville hon ju så klart! Lisa-Marie vart lite putt och ville då baka istället så det fick hon.. hon bakade snoddas ala Lisa-Marie style.. lägger upp foton senare!

Vi hade tänkt åka in till Ljusdal och handla men i och med att Martin måste byta till sommar däcken på bussen och även brännsle filtret så dröjde det ett tag innan vi kunde fara. Vi kom inte iväg förrän kl 17.30.. och då var Annabel inte hemma ännu. Jag skrev en lapp vart vi åkt (hade dock förberett henne innan hon for på morgonen att var vi inte hemma så hade vi åkt till Ljusdal och handla, men att vi lämnar en nyckel ute).. skrev även ner våra tel nr på lappen, men jag vet att hon kan mitt mobil nr utan till. Vid 19.00 tiden ringde hon och hade kommit hem.. men frågade om hon fick sova hos Herman. Så jag har typ inte sett henne sedan igår morse! Pga. att allt blev så sent med handling och allt så for vi på Sibylla i Ljusdal och åt en burgare. Vi var hemma igen vid 21.00 tiden och dom små åkte i säng nästan på en gång. Sedan satt vi vid köksbordet och spelade Jakten På Den Försvunna Diamanten med Lisa-Marie fram till 23.00 då var det dags för henne att sova!

Idag skall här städas för vi skall få besök av Lisa och Alva som är här i Loos. Dom kom igår och sover hos Anette i veckan, det är väl påsklov söder ut!

Nepp dax för kaffe!!

/TheresaVABVid lunch tid ringde dom från skolan och sa att Lisa-Marie mådde jätte dåligt. Så det var bara för mig att packa ihop och lämna Martin och Anda i sveg och åka hem. Jag fick dock tanka bussen och packa in alla i den och åka tillbaka ill Sveg och hämta dom vid 17.00 tiden.

Jag är hemma idag också för Lisa är fortfarande inte riktigt kry. Fas jag har inget emot att vara hemma just nu, jag hatar att vara utanför huset när jag har mens!

Nepp nu skall jag leka med dockor på Mathildas order! ;-P

/ TheresaBlääääDå var det dags igen då.. för lingon veckan alltså. Började idag på jobbet och jag hade inga bindor eller nått med mig. Så en timme efter att jag börjat fick jag lomma skamset till min chef Tomas och fråga om jag fick tillåtelse att åka ner på ICA och köpa bindor... piiinsamt!! men jag fick åka!=)

Men är så less på detta så jag måste skaffa p-piller.. sådana där man kan äta hela tiden och aldrig har mens. Men nu är det så många år sedan jag åt p-piller så jag har ingen aning om vart man vänder sig.. kanske till en barnmorska? Det är väl en bra början iallafall!=)

Nepp nu skall här nattas barn och sedan blir det en koppkaffe och soffläge!=)

/TheresaÄntligen fredag!!!!För en gångsskull är jag över lycklig över att det är helg! Jag har precis kommit hem efter en extremt jobbig dag på jobbet. Dagen började naturligtvis med att SAS flight sk983 till New York var inställt och SAS hade inga lediga flyg idag alls till USA.. så det fanns inget vi på Sales & support kunde hjälpa till med.. enda laternativet var med Air France eller Lufthansa och det är bara flygplatsen som får boka om till det.. vad tror ni händer då? Jo det blir strömavbrott på Arlanda Terminal 5.. tror ni då dom an boka om resenärerna? Nehejj då.. totalt kaos idag från början till slut!!

Men tror ni att det hel slutar där? Nosiriibob.. två minter innan jag slutar ringer en ilsken man in. hans flyg från Oslo till Arlanda är inställt på söndag och han har blivit ombokad till det sista flyget på söndag kl 21.20.. och det är ju för sent för han skall flyga vidare vid 19.40 tiden. Han vill med 17.05 flyget.. och då visade det sig att han hade en Euobonus biljett.. och 17.05 flyget är inte ett bonus flyg. Blir han glad eller? Han kräver att jag skall fixa fram platser på det planet.. jag ringer runt till en massa avdelningar men vet att det är dödsdömt. Jag ringer tillbaka till kunden med det tråkiga beskedet.. och får världens utskällning. Det hela resulterar i att jag jobbar 0min övetid och i slutändan fått kunden att boka om till 15.55 flyget och sedan även sålt onom ekonomi extra biljetter för 10.000:- på flyget som går 17.05.. bara fall att! kanske finns det en försäljare i mig iallafall!=)

Tjejerna (Bella och Lisa) sover hos en kompis idag.. så det är bara Martin, jag och dom små ikväll så vi köpte kycklingrullar på knuten i Sveg och har mummsat på det till middag.

Nu kaffe sedan nattning av dom små.. och TV soffan!

/TheresaTandis..igenJag skall till tandläkaren nu på morgonen så jag har tagit ledigt hela dagen. Nu skall han åtgärda mina framtänder som den förra tandläkaren gjorde så dåligt. så det är ett gratis jobb.. som tur är eftersom min karens hos försäkringskassan gick ut 18 mars.. så nu är jag tillbaka till fullpris igen. Om jag spenderar lika mkt iår på tandvård som jag gjorde ifjol får jag karens på nytt, men förhoppningsvis behövs inte det!

Ikväll är det lilla Vasaloppet på dagis kl 19.00 så vi alla skall dit. Dock så har inte mina småttingar skidor, men det gör nog inget för det går nog knappt att åka skidor där nu för det har töat alldeles för mkt och snön som är kvar är alldeles för mjuk. Men vi får iallafal korv m. bröd och saft!=D

Nepp nu skall jag hoppa in i duschen och sedan är jag off to the dentist!=)

//TheresaNice surpriseFick en fin.. dock genant överraskning på posten idag!  Jag fick ett postgiro från vattenbolaget en utbetalning på 1669:- till mig anledning? Jo jag har betalat februaris räkning både i februari och i mars!=o). Måste ha fått tillfällit hjärnsläpp. det är ju inte alla som betalar in extra till vattenbolag eller nåt anna bolag heller för den delen.. om dom inte absolu måste då vill säga! Hur dum känner jag mi på en skala?! Nu måste jag stanna på statoil i Sveg på vägen hem imorrn och hämta ut det!!

Nu skall här barn nattas!!

/TheresaÄntligen kväll!Nu är det kväll och sllt "stök" är nästan över. Martin håller på att bada dom små och sedan skall dom i säng. Annabel och Lisa har duschat dom skall dock inte lägga sig 20.00 idag för nån klass kompis har tutat i dom at dom bara måste se på "Stockholm-Båstad" på 4:an!(?) Har inte hört talas om det förrut men det är väl nån svensk skit serie som vanlig!!

Middagen gick också hem hos alla barnen och Martin dom åt med mkt god aptit, och Saga sa mmmm och mums i typ var och varannan tugga!!=)

Nu skall här slappas med en kopp kaffe (eller två)!!

Trevlig kväll!

/TheresaSöndagHär städas och tvättas det idag.. boring va?? Men en helt vanlig söndag för oss.. tyvärr. Måste ner till affären en snabbis också innan dom stänger behöver riven ost, tomater äpplen och lök för vi skall göra ugnsbakadfalukorv idag/kväll! Mumms!!

Martin är nere i garaged och mekar med bilen (bussen).. och jag diggar Bon Jovi och röjer i huset!=) Småttingarna sover middag så jag kan inte dammsuga ännu.. Annabel och Lisa-Marie är hos en kompis och leker!

Nepp nu måste jag fortsätta med stöket här hemma!!

Pöss

/TheresaSmartphoneJag är snart ägare av en smartphone men touch skärm... och jag som aldrig tyckt om sådana telefoner!! Dom ringde från telia.. det var dags att förlänga abonnemanget.. och då fick man en sån telefon.. dock av märket Asus (?) eller liknande. Jag har aldrig hört talas om det förr..så det blir spännande.. Men det känns som att det blir en reserv telefon åt min sambo!=)

Är hemma idag, Martin har spytt hela natten så jag måste ta hand om barnen.. Lisa-Marie är hemma från skolan med blåskatarr (igen).. tur är väl att jag var garderad med tranbärs juice redan åt mig själv så det har hon fått hinka i sig hela morgonen.

Själv håller jag på att tvätta och städa.. men är så vansinnigt trött idag. Jag gick ju upp tidigt och gjorde mig iordning för att åka på jobbet.. men nu vart det inte så.

Nepp dax att fortsätta!

// TheresaRSS 2.0