Dagens Intellektuella Samtal med SagaSaga har kommit i en fas där hon frågar om varför hela tiden. Efter att Saga med många tappra försök försökt få Mathilda att skratta utan at lyckas så löd pratstunden som följde:

Saga: Varför vill inte Mathilda skratta?
Jag: Därför hon är trött.
Saga: Men varför vill hon inte skratta?
Jag: Därför att hon är trött.
Saga: Men varför?
Jag: Hon orkar inte eftersom hon ÄR trött!
Saga: Ja... men varför då?
Jag: Sluta fråga så mycket!
Saga:... Varför då?

Ehhh... jo..

En evighetsmaskin som börjar göra mig grå hårig!! =O

/ TheresaVABÄr hemma med sjuka barn idag, Mathilda har ont imagen och vill inte äta och Saga har hosta. Tänkte det kan vara magsjuka på G eftersom Annabel hade det i helgen och Martin fick åka hem ifrån jobbet igår med masjuka! Men än har inte Saga eller Milla kräkts men dom är sig inte riktit lik!
---

Iövrigt så regnar det här idag.. men hellre det än snö måste jag säga.. blir dock blött och kallt att gå en prommis i detta väder, men förhoppningsvis är det inte lika regnit då jag skall gå!!

Kram

// TheresaSnö?!?Jahapp.. det är 5:e maj.. och det SNÖAR!! Ser mer ut som vinter nu än vad det gjort under hela vintern.. svårt att fatta att det typ är sommarlov om en månad!! Menmen.. det var väl tyå väntat.. straffet för att man bor där man bor lixom!! ;)
---

Annabel och Lisa-Marie har övernattat i prästgården vid kyrkan med kyrkis.. så Martin har åkt och hämtat dem nu. Dom skulle grilla (hur det nu gick när det var snöstorm i går) och vi hade köpt american style JÄTTE Marsmallows på coop i Ljusdal.. ganska häftigt faktiskt.. tycker jag att man kan köpa amerikansk mat på coop i Ljusdal!=)
---

Jag har även börjat träna på allvar och motionera, lång prommisar osv. Tänkte att det skulle hjälpa att få bort ryggvärken. Jag har tränat hårt med min exertube.. kört rodd osv.. och även gjort plankan och rygg böj.. plus att jag gått 9 km varje dag. Och jag har sådan träningsvärk just nu att det till o med känns som jag har träningsvärk i njurarna.. om det nu är möjligt!! =O

Nepp nu skall här tvättas!!

// Theresa
RSS 2.0