Söndag/ vintertidKom alla ihåg att ställa om klockan tills idag då? Det gjorde faktiskt jag.. hehe. Är dock ändå trött fast man tjänade en timme idag. Jag klev upp mitt i natten med min extrema ryggvärk.. och inga tabletter hjälpte. Så jag satt igång med ett 2 timmar långt rygg tränings pass med mina exertubes och jag gjorde även "plankan" som är bra för ländryggen och magen.. och efter två timmar var värken borta. Ni tänket kanske "ja efter två timmar ja.. så den träningen gav väl inget".. men jooo. Även fast det tog två timmar att få bort den så var det träningen som gjorde det. I vanliga fall tar det minst 24 timmar att få bort värken och då med hjälp av x antal tabletter av alvedon 665mg och diklofenak 50mg. Enda sättet att ha fått snabbare lindring tidigare det är att åka in till akuten och få en morfins spruta intramuskulöst!! Så jag är så glad över mina tränings gummiband. En bra investering enligt mig!;)
---

Idag åt vi Amerikanska pannkakor och lönnsirap till lunch.. skit gött. Tycker ungarna också (utom Lisa-Marie).. men dom föredrar att ha jordgubbs sylt till. Kan förstå det för lönnsirap har en liten annorlunda (men god) smak! Vill verklgen till USA så man kan äta äkta frukost pannkakor på ett riktigt frukost ställe!=)
---

Saga har haft feber igen nu ihelgen, det började igår kväll och fortsatte idag. Så kan bli så att jag är hemma och VABBAR imorrn.. men vi får se då hur hon mår. Är jag hemma så är det jag som får Halloween sminka tjejerna. Dom skall nämligen gå Halloween imorrn.. på RIKTIGA Halloween dagen!! Skall man apa efter Irland och USA och dom andra engelsk språkiga länderna så kan man väl för 17 göra det på rätt dag också.. tycker jag!! Blir dock ingen tillverkning av någon Jack O' Lantern för dom hade inga pumpor här nere på ICA.
---

Vann inget på lotto igår.. hade visst glömt förlänga spelet.. men onsdag och lördag till veckan blir det till att spela!;)

Ha en fortsatt bra söndag!!

//TheresaTräningsgummibandJag har investerat i tränings gummiband, för att träna ryggen och axlarna och har tränat både igår och idag. Och jag måste säga att det känns faktiskt. Av utseendet att dömma på dessa gummiband så tror man inte att det är mkt till träning, men uj uj uj. Märker att mina axlar är svaga!!=O Jag Köpte den typen av gummiband med handtag som kallas exertube.. bild som nedan:Rekkomenderas verkligen.. man kan göra så många olika övningar att det känns som att ha ett mini gym hemma.!;)

// TheresaSöndagIdag är det ssta dagen på helgen.. det är sönfag!;) Städar och tvättar idag. Imorrn är det jobb som vanligt, eftersom barnen är friska. Skall strax ner på affären och handla lite, blir köttfärssås och spaghetti till middag.
--

Jag vann förresten 20:- på lotto igår, 20:- närmare 10 miljoner!;P

Lovade ju att lägga upp bilder på mna nya brillor, men har inte haft tid att ta några blder, men skall göra det så snart som möjligt, på hedersord!:)

saga har gått på potan och wee weeat helt självmant idag.. duktig kicka!! Däremot har vi haft lite problems med Mathilda som nmer inte alls vill vara utan blöja. Det lutar åt att saga blir potttränad först!

Nepp dax att hänga tvätt!

Kramen.

/ TheresaNya brillorHar nu varit och hämtat mina nya glasögon, och jag är hel nöjd.. dom är superfina.  Men så vart man pank igen då.. 7000:- blidde det för glasögonen. Ja det är då inte billigt att ha dålig syn. Dom måste ju special slipas för att inte vara så extremt tjocka och tunga. Lägger upp ett par bilder senare.
---

Vi passade på att handla mat på Coop i Ljusdal när vi lix var där. Och i kväll blire hemgjord pizza med annanas och feta ost.. yum yum!;P

Martin har åkt iväg till Hamra för att hämta Annabel som ju sovit hos Emelie i natt. Sedan är det fullt ös här hemma igen!
---

Milla är någor bättre nu, ingen feber men fortfarande väldigt snuvig.. men tillbaka till sitt gamla busiga och retsamma jag!;)

Over n' out!!

/ TheresaEtt År YngreIdag fyller lilla jag år, blir ett år yngre!! Wohooo!;) Men det blir inget firande idag, vi tar allt nästa helg när Saga fyller 3 år. Lika bra det eftersom Annabel sover hos Emelie i Hamra i natt. Och blir så mkt med tårta två helger i rad.
--

Är fortfarande hemma, Milla hade fortfarande feber imorse 38ºC, men hon är nu feber fri.. och nästan lika busig som förrut.. dock är hon inte sig själv helt och hållet ännu.. men förhoppningsvis blir hon helt återställd i helgen så att jag kan börja jobba på måndag.. jag har varit hemma i en och enhalv vecka så det lär svida på lönen nästa månad.. jag var ju först hemma med Lisa-Marie i förra veckan tre dagar och hela denna vecka med Mathilda.

Men imorn är det jag som vinner på Lotto!;P Skall förresten hämta mina nya briller imöra.. *längtar*:))

Nu skall jag börja med middagen, ikväll blire tacos!

Måste också passa på att gratta Tico Torres som också fyller år idag, 58 år blir han!! Happy Birthday, Tico!!

/ Theresa

Status uppdateringMathildas feber har stigit igen, nu är hon uppe i 40ºC!! Stackarn.. hon mår inte bra alls. jag som trodde allt var på väg att vända när hon bara hade 38,72 på morgonen.. men icke!! Hon har fått en supp alvedon och lite coca cola så vi får väl se vad som händer. Hon har dock tid hos tandläkaren på fredag men det ser ut som om vi måste ändra tiden igen!!
---

Fick också ett SMS ifrån optikern, mina glasögon är färdig för avhämtning. Men kan inte hämta dem förän på lördag eftersom att jag skall ta det på Martins glasögon konto så han måste skriva under på papprena. Om jag inte vinner på lotto ikväll!;P

/TheresaFortfarande hemmaMathilda är fortfarande dålig så jag är fortsatt hemma.. hennes morgon temp var 38,72ºC. och hon är jätte täppt i näsan. Hon sov i våran säng i natt.. och hon snarkade värre än 10 fulla karlar. Det lät ungefär som om vi hade en traktor i sovrummet.. en traktor med trasig förgasare!! Jag har ALDRIG varit med om dyligt!!

Igår hade hon föresten så hög feber (40,03ºc) att hon gick i sömnen.. också en ny upplevelse för mig. Man har ju hört så mycket om att man inte skall väcka dom som går i sömnen.. så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Men tillslut lyfte jag upp henne och lade ner henne i min säng och hon fortsatte sova några timmar till. Just nu ligger hon och sover i soffan.. och snarkar, jag är förundrade över att Saga (som ligger skavfötters med Milla i soffan) inte vaknar av "oväsendet"!!!
---

I kväll är det dags igen, för lotto alltså. Förra gången vart det ingen vinst så vi får hoppas på mer tur idag. Jag spelar med samma rader som förra gången men har lagt till ett par extra rader också! Så ikväll är det JAG som vinner!! Wohooo!! Men vadå.. man kan ju alltid drömma, eller hur?!;P Men allvarligt vann jag X antal miljoner på Lotto så det första jag skulle göra (efter att ha hjälpt dom behövande på Afrikas Horn på Lisas begäran) är att köpa en lyxig villa i en fin förort till New York! Ja hallå, som jag sa.. man kan ju alltid drömma.. suck!!
---

Nepp nu är det slut på drömmandet, Annabel och Lisa-Marie är snart hemma från skolan så måste ta och förbereda för mellis x 4!!

Har'e!!

/TheresaHemma idag ocksåMathilda hade 40,02ºC feber igår och sov inne hos oss hela natten så jag är hemma idag också. Hon verkar dock något piggare nu på förmiddagen... men skenet kan ju bedra. Jag skall ta hennes temp om en stund och se vad den ligger på.

Här görs inte så mycket annat än att jag tar reda på småttingarna och snyter snoriga näsor, the joy of sick kids!;)

Nepp nu vill dom ha välling!!

/TheresaAugust 7, 4.15Lyssnar på August 7, 4.15.. från Jon Bon Jovis Solo album Destination Anywhere och tycker att texten är så gripande.

"August 7, 4:15"

[This song is dedicated to the memory of Katherine Korzilius.]
[Sometimes God calls His angels ... too soon.]

Ah...
It was another day
Perfect Texas afternoon
Mother and two children play
The way they always do
As they raced home from the mailbox
A mother and her son
Against a little girl of six years old
The independent one

Ah...
The deputies went door to door through all the neighborhood
They said I got some news to tell you folks
I'm afraid it ain't so good
Somehow something happened
Someone got away
Someone got the answers for what happened here today
Oh no, oh no, oh no no no no

Tell me it was just a dream - August 7, 4:15
God closed His eyes and the world got mean - August 7, 4:15

Now the people from the papers
And the local TV news tried to find the reason
Cop dogs sniffed around for clues
Someone shouted "Hit and run"
The coroner cried "Foul"
Her blue dress was what she wore
The day they laid her body down
Oh no, oh no, oh no no no no

Tell me it was just a dream - August 7, 4:15
God closed His eyes and the world got mean - August 7, 4:15
No...

I know tonight that there's an angel up on Heaven's highest hill
And no one there can hurt you baby, no one ever will
Somewhere someone's conscience is like a burning bed
The flames are all around you
How you gonna sleep again ?
Oh no, oh no, oh no no no no

Tell me it was just a dream - August 7, 4:15
God closed His eyes and the world got mean - August 7, 4:15

Tell me it was just a dream - August 7, 4:15
God closed His eyes and the world got mean - August 7, 4:15

/TheresaStackars lilla MathildaMilla är jätte febrig och vill mest sova.. när hon är vaken så vill hon bara äta fil för hon har ont i halsen!!:( Jag har fått vara upp till hennes rum flera gånger för att se om hon lever.. och nu har febern stigit så jag har gett henne en Alvedon supp och vågar inte låta henne sova ensam uppe, utan hon får ligga här nere i vardags rummet på soffan så att vi kan hålla ett öga på henne. Förhoppningsvis går febern ner nu när hon fått lite alvedon. Saga mår avsevärt bättre idag och är feber fri än så länge.. och försöker ta hand om sin stora syster Milla på bästa sätt genom att stryka henne på huvudet och säga "Milla lilla gumman, leveru?" Milla: "Ja" Saga: "Äru säker?" :) Tror knappast nån av dom två vet vad lever och dör innebär ännu!:)

Efter att ha varit hemma för VAB sedan i onsdags eftermiddag i förra veckan så har jag insett hur mycket jag saknar att vara hemma mamma.. om man bara kunde vinna några miljoner så.... *Suck*

/TheresaMathilda sjukNu har Milla feber också, 38,8ºC. Så jag får nog vara hemma nästa vecka också. Lisa var sjuk från onsdags i förra veckan.. men är nu frisk. Idag fick Saga feber högsta toppen var 40,25ºC. Min chef lär väl inte bli så överlycklig, men vad gör man??
--

I övrigt så har vi stor städat HELA huset, i varenda vrå idag. Vi har nämligen förklarat krig mot bananflugor som invaderat vårat hus. Vi tror oss ha hittat källan till invasionen. Småttingarna hade stuvat in en banan i en kartong och tryckt in kartongen under soffan.. där bananen ruttnat till en kläggig sörja.. det yrde banan flugor när vi drog fram kartongen. Så nu har vi dammsugat och skurat och haft några omgångar med radar.. så nu bör dom vara utrotade!! Wohooo!!
--

Nu är barnen badade och rena och skall bli nattade.. sedan blire tv soffan!!

/ TheresaSaga sjuk igenJa då har Saga feber igen.. hon var ju typ sjuk för ett par veckor sedan. Lisa-Marie blev ju febrig i onsdags och hon hade också varit sjuk ett par veckor innan det. Fattar inte var all denna sjukdom kommer ifrån?? Mathilda verkar lite förkyld också.. hon har hosta ch snuva och blödde näsblod nu på morgonen. Vi får väl se om det blir VAB igen imorrn.. men denna gången för Saga.
---

Vann förresten inget på Lotto denna gången, men det kommer fler tåg, vi spelar ju på onsdag också!;)

Nehepp nu skall här städas och skrubbas!!

Over n' Out!!

/ TheresaPiercingsJahopp då har tjejerna hål i öronen då. Emla salvan hade tydligen bara verkat på ett öra, utan att vi visste om det och det var tur att expediten råkade ta det örat först.. för då gjorde det inte ont.. dock så såg man på Lisa att det gjorde ont i öra nr 2. Annabel hade dock ingen beövnings salva alls.. men man såg att det gjrde ont på henne men hon gjorde båda öronen utan att tveka.. men jag fick lite skäll av henne.. jag hade ju sagt att det inte gjorde ont alls.. och att ta spruta gjorde ondare.. men där hade jag tydligen fel.. och fick höra ett ord eller tå om det. Men jag kunde ju inte gärna säga att det gjör skit ont att ta hål i öronen.. dels så minns jag faktiskt inte eftersom det är väl minst 20 år sedan jag tog hål i mna och sedan skulle dom ju aldrig våga om dom vet att det gör jätte ont!! Men nu är det gjort och dom är hel nöjda!! Nu måste vi bara hålla efter och rengöra så att det inte blir någon infektion.. dom skall ju gå med dom här plupparna i 6 veckor!! Dom spenderar dock sin lediga tid och ltar örhängen dom vill ha att byta till när det är dags att byta!!
---

Vi spelade på Lotto 1 &2 idag.. men vet inte om vi vunnit nått än för vi fattar inte hur man rättar!! :O

Nepp nu skall vi bänka oss i TV soffan!

//TheresaRSS 2.0