Snart helg
Nu är det snart helg (igen) YAY... tusan oxå vad tiden går fort det är ju snart augusti också. I helgen så blir det det vanliga handlandet och städandet. På söndag var det meningen att tjejerna skulle till Vincent på kalas men nu är det ändrade planer.. dom skall upp och hälsa på moster i Idbyn, så jag kör hela långa vägen upp med dom och sedan hela vägen tbx! Jag kan ju tala om att dom inte vart det minsta besviken över att dom skulle missa kalaset... nu springer dom omkring som yra höns istället och längtar till söndag!:) Måste dock komma ihåg och meddela dagis det också och ringa återbud till kalaset. Skönt för mig attslippa handla pressent också.. jag har så svårt att komma på vad man skall köpa till en pojke, och ju äldre dom blir ju svårare är det! :)

Nepp dax att göra sig iordning för jobbet!!

Puss o Kram!

~Theresa xxx
Allt tbx till det vanliga
Det känns som att sommaren är över nu, samons semester är över.. min semester vecka är över och barnens semester (3 veckor med mormor) är över och dom är tbx på dagis/fritids och vi jobbar.. allt som vanligt alltså. Skall bli skönt nästa år när jag har riktig semester.. jag hoppas dock att jag och sambon får semester samtidigt. Men jag planerar dock in en Bon jovi konsert nästa år och är även små sugen på en tripp till New York.. yepp alldeles riktigt. Men det är förutsatt att jag har arnvakt åt ynglen mina.. ca. 14 timmar på flyg för dom är nog inte det roligaste eller bästa.. får väl planera in nån charter (om man hade pengar) eller så en mini tripp till Stockholm och Grönalund.. Annabel och Lisa-Marie älskar ju sånt!!

Nepp nu skall här snart lagas mat och jag skall fortsätta att drömma om New york!! :)

~Theresa
Grästrimmer
Jag var till Ljusdal igår och köpte mig en grästrimmer, vi har inte haft en sådan förrut.. men nu har vi så vi kan snygga till i slänterna där gräsklipparen inte kommer åt. Jag testkörde den igår och den funkade finfint.. men jag avbröt min trimmande när jag i ljupgräset skrämde fram en massa mega stora SKALBAGGAR.. jag har inte sett desslike förrur. Jag var rädd att jag skulle komma åt dem med trimmern så att dom skulle sprätta upp i luften och landa på mig.. ja alla som känner mig vet att jag har extrem fobi för kryp.. speciellt spindlar.. men nummer två är skalbaggar!! Men idag regnar det så jag kan inte röja nått med trimmern idag SUCK!! Hehe.. är ju inte bra att man har så tråkigt när resten av familjen är borta att man måste köpa sig en trimmer och sedan är ledsen att vädret är för dåligt för att använda den!!! =O Nepp jag får ta och städa lite inne istället!! :)

~Theresa
Lunarstorm
Såg av en slump att Lunarstorm skall stängas ner.. inte för att jag använder det längre, men nu måste man skynda sig att spara ner alla foton man har där i galleriet.. är lite osäker på om jag har dom fotona kvar eller inte så nu skall här sparas! Måste säga att jag inte är förvånad att sajten upphör.. sist jag loggade in var det bara 66 medlemmar inloggade.. när jag vart medlem för typ 7 år sedan så var det ju 100000-tals inloggade.. ja alla har väl vuxit upp och konverterat till Facebook!;)

~Theresa
Återfunna kissar
Jag har hittat kattungarna igen, så nu behöver jag inte oroa mig för arga barn längre! =) Dom var/är fortfarande i källaren, men dom har hittat ett göm/sov ställe i grov tvättmaskinen vi har nere.. den är ej i bruk måste jag till lägga.. dom kryper in i en öppen lucka i botten på maskinen och sedan ligger dom där inne och leker kurragömma!=)

Idag är det torsdag och första juli.. jösses vad det går fort, man hinner knappt blinka så kommer sommaren vara över och nästan ingen sol och värme har vi haft.. måndag och tisdag denna vecka. Men igår regnade det och idag är det mulet och blåsigt ute.. hoppas värmen kommer åter så att man får lite sommar kännsla iallafall!

Nepp nu skall jag göra mig iordning för att åka till jobbet!

Kramen

~Theresa
RSS 2.0