Jobb söndagJobbar idag.. börjar kl 10.00 och slutar 19.00. *SUCK* Menmen, det skall nog gå bra det också.. jag var ledig i fredags istället. Det tråkiga är väl att jag lär väl aldrig hinna hem till Bones!:/

Vi har förresten fortfarande julgranen uppe.. men den är ju plast så logist sett kan den ju stå kvar till nästa jul. Annabel föresog att vi skulle hänga påskägg och fjädrar i den till påsk!=)

Kan ju också berätta att jag nu varit helt utan nicotin tugummi sedan två månader tillbaka. Går rätt OK än så länge.. fast den person som sa att man har abstinens i en vecka vet inte vad han/hon pratar om-- jag har fortfarande abstinens.. men det går kanske över någon dag det med!!:)

Nepp nu måste jag göra mig i ordning så att jag ser respektabel ut för en dag på jobbet!

Kramen!!

/Theresa
TrötterJag är så trött idag, har nämligen haft ont i ryggen sedan igår morse.. och inatt var det riktigt besvärligt.. stod i duschen kl 4.00 imorse och duschade ryggen i het vatten.. så nu är jag jätte trött. Har dock fortfarande ont, och det är första gången som jag haft denna hemska ryggvärk så länge!=( Har bestämt mig för att ringa Herr Doktor i morrn!!
---

Sedan skall jag börja jobba söndagar någon gång ibland.. anledningen är att alla andra har börjat klaga över att vissa (jag) bara jobbar mån-fre 8-17!! Vilka skithögar va? Dom sökte jobbet och viste klart och tydligt vilka arbetstider som jobbet innebar.. ändå sökte dom och tog jobbet. Jag vart uppringd när detta konto startade och tillfrågad om jag skulle vara intresserad.. arbetstiderna var 8-17 mån-fre. OK sa jag, eftersom att sambon jobbade dom tiderna inom samma företag så kunde jag bara arbeta dom tiderna för vi har bara en bil att pendla med. Shocken kom under sommaren 2010, när dom sa att det skulle bli skift gång.. kvällar och helger. Då sa jag att det går inte för min del.. och då fick jag jobba kvar på 8-17 skiftet eftersom att det var pga. de arbetstiderna som jag tagit jobbet. Sedan kommer sådana här snorvalpar och förstör för andra fast dom tagit ett jobb som dom visste vilka arbetstider det jobbet innebar. Inte klokt alltså!! Får dock inte vara för många söndagar i rad för min del för jag har för ont i ryggen för att köra bil så jag lär väl bli sjukskriven istället!!

// TheresaTack För Den Goda MatenAnnabel och Lisa-Marie avskyr makaroner och korv, så jag undviker att laga det i den mån det går. Dock i onsdags lagade jag det , men gjorde en sallad som jag hade blandat med en sallads dressing (knorr dressings mix).. och jag har aldrig sett dom äta makaroner och korv med sådan aptit.. allt pga. denna sallad!! =O) Och igår när jag kom hem från jobbet hade Annabel gjort ett tack kort på fritids där det stod " Tack För Den Goda Maten!". =)

Är ledig idag förresten eftersom att det är Trettondagen!.

Pöss och Kram

/ TheresaEhmmmJag har just insett en sak.. och det är att Metallica faktiskt är ganska bra.. men schhh don't tell anyone!!;)

När jag var yngre.. typ 10 år eller så så minns jag att brorsan ibland lyssnade på Metallica.. och man såg dom lite nu och då på MTV ( då MTV var MTV ) och jag var livrädd för sångaren i Metallica.. James Hetfield. Men så såg jag en bild på honom häromdagen.. en relativt nytagen bild och jag utbrister "Men.. han är ju inte alls skräckinjagande.. han ser ju mer ut som en kramgo nalle björn!!" Uj vilken ond blick jag fick av sambon.. sedan sa han "säg aldrig så om du är i närheten av die hard Metallica fans..hmm är visst en döds synd att kalla kungen av trash metal för kramgo nalle björn!! :0)

James då:


James nu aka. Kramgo nalle!;):
Fast nu i den ålder jag är i nu tycker jag han såg ut som en kramgo nalle då också.. för 25-30 år sedan!!

/TheresaGott Nytt ÅrJa då var vi inne på 2012 första dag!! Igår åt och drack vi gott ( Monels frestelse, prinskorv, köttbullar, rödbetssallad, julmust och öl). Det var bara jag, Martin och småttingrna. Annabel och Lisa-Marie är fortfarande hos mormor. Dom små orkade inte vara vaken till 12 slaget utan somnade vit 21.30 tiden nån gång! =)


Jaja, jag får väl önska eder alla ett Gått Slut och ett Gått Nytt År. Några nyårs löften? Ja jag har ju redan slutat röka (3 år sedan)och även slutat med nicotin tugumminen för 3 veckor sedan så mitt nyårs löfte denna nyår får bli inget godis och promenader varjedag för jag skall gå ner 20 kg innan sommaren!;)

Kram

/ TheresaRSS 2.0