Ridningen


 
Igår var vi till Delsbo igen för tjejernas ridning. Det var kallt med ändå värt det. Annabel och Lisa-Marie fick sadla och tränsa själv, vilket dom klarade galant! Annabel red helt själv men jag gick bredvid och Lisa-Marie hade en stallvärdinna som ledde henne. I slutet av rid lektionen skulle det travas. Annabel sa att hon ville/kunde själv, så jag gick in till mitten av ridbanan och när det var hennes tur så drev hon på Evita (som hästen hon red heter) och första varvet gick helt perfekt. Alla gjorde en volt tillbaka och bytte varv och det var dags för trav igen. Annabel kunde själv så jag gick åt sidan och hon drev på Evita.. lite för hår denna gången så det blev galopp istället för trav, Annabel vart lite shockad först och tappade stigbyglarna.. men trots detta.. första gången hon ridit själv och galopperat så fick hon inte panik utan hon satta sig rakt upp tog tyglarna och sa prrrrrr och fick stopp på Evita helt själv! :) Då var jag en stolt mamma!! Ju mer dom rider desto mer inser jag att vi bör skaffa häst.. hur vi nu skall ha råd med det!!
--
Idag blir det inte så mycket gjort mer än lite tvättning och städning och senare ikväll skall jag rulla och steka köttbullar!!

~Theresa
 


Because We Can


 
I veckan släppte Bon Jovi en ny låt som heter Because We Can, och den är så bra och catchy.. som sätter sig på hjärnan på en gång!=)
---
Är hemma idag eftersom att Saga har ögonfluss och inte får vara på dagis eftersom det är så smittsamt. Lisa-Marie verkar också ha ögonfluss, men imorgon så jobbar jag och Martin är hemma.
---
Nepp nu skall jag gå ner till affären och handla lite!!

~Theresa
 


Årets första inlägg


 
Jag har inte hunnit skriva något ännu detta år, men nu så. Jag har börjat jobba igen efter julledigheten, och det kändes väl si så där. Insåg under ledigheten hur kul det är att vara hemma mamma och önskar man hade möjlighet att vara det, men icke då. Måste nästan vinna lotto för att kunna lyxa till med sådant!! Jag gillar mitt jobb också, men hade som sagt föredragit att vara hemma mamma! :)
---
Annabel och Lisa-Marie är fortfarande hos mormor och kommer hem på tisdag eftersom skolan börjar på torsdag. Saknar dom faktiskt! :)
---
Imorgon är jag ledig eftersom dagis har planeringsdag, tänkte då att småttingarna och jag skulle ta och städa lite, dock inte städa bort julen, jag vill ha julfint ett litet tag till! :D
---
Idag snöar det så Martin, jag, Milla och Saga har varit ute och skottat ett par timmar och även tagit in ett par lass ved. Lite senare skall jag göra köttbullar inför veckan, blir billigare och godare att göra egna köttbullar än att köpa färdig gjorda!

Nepp nu är det dags att börja med middagen.

Kramen!

/Theresa
 


RSS 2.0