FalirakiNu har vi bestämt oss för det resemål vi skall spara till. och det är Faliraki på Rhodos.. dit var jag, syrran, brorsan och mamma med ungdomskören typ -96.. nånting sånt.. och det var sååå fint där. Enda nu är väl att jag vill ha ett lite fräschare hotell än vad vi hade då!=)
---

Idag är det Långfredag och Martin är ledig men jag jobbar 9-17, jag jobbar på måndag också 10-19.. man tjänar ju lite extra pengar i allafall.

Jag har ju glömt beraätta också att Annabel vann ICA's marabou tävling och vann ett Megastort påsk ägg fyllt med en massa marabou choklad så som bl.a en twist påse och en Aladin choklad ask.. och mycket mer!! =)
---

Nepp nu får jag önska er en Glad Påsk och bege mig mot Sveg!!

Kram

// TheresaEarth HourIgår stöttade vi Earth Hour, vi gör det varje år. Vi släckte alla lampor och all elektronik och satt vid köksbordet och spelade Monopol men tända stearinljus.. detta är som en tradition när det är Earth Hour.. alltså inte bara att vi spelar monopol.. förra året spelade vi kort. =)
---

Idag skall Lisa-Marie sjunga i kyrkan kl.11.00, det är nån musikal dom skall framföra.. så jag måste snart in i duschen... fast jag är ju inte så pigg på att vara i kyrkan för jag är jätte förkyld.
---

Det är ju också 1:a april idag.. skämt dagen.. april fools day.. ja kärt barn har många namn. Jag har dock klarat mig från att bli lurad.. än så länge.. men det är ju bara tidigt på morgonen än så länge så saker och ting kan ju ändras!!

KRAM!!

/TheresaRSS 2.0