SöndagSnart är helgen över, denna söndag har vi städat som vanligt.. känns lite viktigare idag eftersom svärfar kommer ner ibörjan på veckan.

Just nu är Annabel och Lisa-Marie hos Rickard, men vi måste snart hämta dem för vi skall äta.. idag blir det korvstroganoff m. ris.. Yuuummmyyyy!!

Imorrn har jag tagit ledigt på morgonen/förmiddagen för jag skall till tandis.. och även hämta upp mitt körkort som nu äntligen är klart. Skickade ju in mitt Engelska körkort i typ januari för att få det inbytt mot ett svenskt och nu är äntligen alla kontroller osv. klara så nu har dom skickat mig med svenska körkort. Känns inte längre oroligt att köra bil.. nu när jag har körkortet att visa upp.. om jag blir stoppad i en polis kontroll! :)

Trevlig söndag!!

~TheresaÄntligen helgNu är helgen äntligen här... känns såååå skönt även fast jag vabbade två dagar och inte haft så många arbets dagar, men jag är så trött och känner mig hängig och tror jag börjat bli sjuk jag med!! Det snöade förresten i Sveg idag.. snö yra var det när vi skulle åka hem!! :-O Lite titdigt tycker jag faktiskt att det är.. med snö i september alltså.. men den lär nog smälta bort...

Imorgon skall jag och tjejerna.. dom två stora alltså.. åka till Hudiksvall och kika lite i affärer, jag har sett en fin plommon färgad tunika på Kappahl som jag själv skulle villja ha!! Men vi får se vad som händer. Måste även in på optikern i Ljusdal och hämta ett av Bellas glasögon par som varit inne på reparation!!

Men nu skall jag strax titta på Idol!

Men ni får ha en bra fredags kväll.. med fredags mys!!

~TheresaVAB Dag 2Är hemma idag också eftersom småttingarna var griniga igår.. ville inte äta sova osv. utan dom var missnöjda med allt. Men idag verkar dom må bättre, äter busar och gör hyss i vanlig ordning så då vet man att dom mår bra, så imorrn blir det dagis och jobb för mig som vanligt!

Jag har dock passat på att dammsuga och städa nu på förmiddagen, hann dock inte med övervåningen innan det var dax för dom små att sova middag. Saga talade själv om att hon ville sova.. på ett lite mer speciellt sätt.. Hur? Jo hon hämtade Donkis en gul mjukisdjur åsna (hennes favorit) sedan styrde hon fram en stol till spjälsängen och klättrade upp på den och sedan över räcket på spjälsängen och ner och la sig själv.. drog täcket över sig och somnade!! :)

Tjejerna slutar 13.50 idag och då skall vi ner och handla.. har dock ingen aning om vad jag skall hitta på till middag ikväll!!

BTW Bon Jovis nya singel 'What Do You Got'? är skit bra.. ba' så ni vet!! ;)

~TheresaKyckling o ris + beaDet blir stekt kyckling filé, ris och bearnaise sås till middag ikväll.. *Mumms*.. dock inte den äkta bea såsen utan pulver påsar som man vispar ut i vatten.. men det funkar det också. Kycklingen är i ugnen för efterstekning och riset sjuder på spisen.. så snart när sambon och dom äldre flickorna kommer hem så blir det till att spise!!

Annabel och Lisa är hemma hos Rickard och leker, Rickards mamma åkte med M till jobbet idag så han hämtar ungarna samtidigt som han lämnar av henne!=)

Ha en go o gla' måndag kväll!!

~TheresaTradera
Nu sitter jag här pigg.. not... och bevakar en till auktion på Tradera.. gällande vinterskor stl23.. alltså till Mathilda.. också helt oanvända.. man kan fynda riktigt bra på tradera må jag säga..

Vi skall till Hudik till helgen.. och då skall vi handla lite kläder åt mig, Lisa-Marie och Annabel.. och då är det bra att man hittar lite fynd åt dom små på tradera så att man kommer lite billigare undan!=)

Jag brukar få dille på Tradera lite periodvis!

~Theresa
Hmmmmm....
Ja valet gick ju inte som man ville eller hoppades.. och plötsligt minns jag varför jag emmigrerade till England och lämnade Sverige bakom mig första gången... Känner ett sug igen att sticka min väg utomlands för just nu så skämms jag mer än någonsin av att vara Svensk... Hela Sverige har gått utför och det är inget land längre utan ett "Hell Hole"... och jag vantrivs som bara den!!

Har dock inte blivit mycket sömn inatt... båda småttingarna har vaknat om vart annat och ett tag skulle båda ligga i våran säng vilket gjorde det helt omöjligt att sova.. så nu har jag vvarit uppe några timmar och äntligen verkar Mathilda ha somnat men själv finner jag det omöjligt att lägga mig nu..

Måste ringa till jobbet sedan och tala om att jag blir hemma för vård av barn, sedan måste jag ringa dagis och tala om att alla flickor blir hemma och sedan måste jag ringa återbud till BVC.. vi har ju tid för 2 och 3 års kontrollerna på morgonen, men så som Mathilda och Saga är så mår dom bättre av att vara hemma idag!!!

Skall även betala mina Tradera vinster idag.. vann två vinteroveraller där igår.. en åt Mathilda och en åt Saga.. den ena var helt ny fortfarande med lapparna kvar...

Nepp mera kaffe!!

~Theresa
Ännu mer sjukligt
Saga har fortfarande feber runt 38ºC och fortfarande vaken och grinig.. men Mathilda är nu också sjuk, hon hade 39,91ºC sist jag mätte och hon fick en alvedon supp och somnade för nån timma sedan.

Martin har varit till Ljusdal och tankat och precis kommit hem så nu får jag lite avlastning och kan hänga tvätt och göra lite annat pyssel!!

Natti natti!!

~Theresa
RöstatJa då har man gjort sin svenska plikt och röstat då... jag är egentligen en icke röstare men kände att nu var man tvungen.. allt för att inte Sverige demokraterna skall komma in i riksdagen.
Helgen har varit lugn.. rätt så iallafall. Saga hade 40º feber i går och är fortfarande febrig idag.. så imorrn blir det till att VAB:a.
Nu städar vi och sedan blire matlagning...
~TheresaLite film
Vi har sett lite film i helgen också.. på fredag kväll såg vi Percy Jacksson och Åskvggen.. den var skit bra.. bästa film jag sett på länge!! Och igår kväll såg vi Grown ups.. den var mindre bra.. eller som Martin sa.. den Var så kass att den var bra.. Qué?? Den var så långdragen och tråkig.. förstod lixom inte direkt poängen med den filmen!!

~Theresa
Haft en busy week
förra södagen for jag upp till Övik med fyra kollegor och min chef Ronnie, ett hastigt beslut som fattades på frdagen innan. Vi skulle på en tre dagars vidare utbilding på SAS kontoret som finns i Ö-vik. Det var en ganska intensiv kurs i Eurobonus och dom fem dom tyckte var mognast fick åka.. och jag var en av dem!! Vi bodde på hotell, Statt närmare bestämt.. Kändes dock konstigt att så hastigt och lustigt åka ifrån familjen.. men vi hade skit kul. Vi kom hem på onsdag kväll.. och på torsdagen var vi tbx på jobbet och vi vart satt på Eurobonus linan.. bara vi fem som varit på utbildning. Kändes rätt nervöst ibörjan att ta dom samtalen.. men det gick bra både på torsdag och fredag.

Nu är denna helgen snart över också.. igår var vi till Ljusdal och handlade och idag har vi städat. Annars har det inte hänt så mycket här på siståne.. mest jobb och sånt, därav att jag inte bloggat på LÄNGE!!!

Jo fick min nya tvättmaskin och torktummlare förra lördagen också!!=)

Nu är det baddax av ungarna!!

Kramen

~Theresa


RSS 2.0