FredagÄr hemma idag också, jag mår lite bättre och hade tänkt åka till jobbet. Men imorse när jag väkte Saga (hon sov i vår säng med oss inatt) så kändes hon varm, så vi tog tempen på henne och hon hade 39.44ºC.. och därför stannade jag hemma idag. Saga har sovit mest hela dagen och sover fortfarande. Jag har tittat till henne med jämna mellan rum, för att försäkra mig om att hon fortfarande andas och går att väcka!=/ Lite nervöst är det när dom små har så hög feber.

Ikväll blir det wåfflor till middag!:P

/ TheresaHemma igenJag är sjuk igen, efter att ha varit hemma hela förra veckan. Vad är det nu då undrar ni säkert. Jo jag har urinvägs infektion, värre än vanligt. Bränner och svider som tusan när jag kissar.. inte nog med det, men det bränner i hela underlivet, hela tiden.. som om det brinner där nere. Fattar Nada, har inte haft det så här besvärligt förrut. Och inga prover kan jag lämna på vårdcentralen heller för jag har mens!:(

Martin är på väg till Hudik, han var till läkaren i Färila på morgonen för han ser en massa svarta bubblor i synfältet. Trodde först att såna här glaskroppar lossnat, men i Färila vart dom osäker på omdet var det eller näthinne avlossning så han lev skickad till ögon mottagningen i Hudik.

/TheresaDen Dagen...Den dagen jag vinner jackpotten på lotto.. si så där en 120 miljoner kronor så skall jag köpa en hästgård i Härnösand.. för 4,5 miljoner. Men risken är stor att när den dagen kommer.. om den dagen kommer.. så är denna fina gård jag sett.. med stall som har plats för fyra hästar såld.. Men det är ju inte förbjudet att drömma.. eller hur?;)
---

Vill också passa på att gratta min Lisa-Marie som fyller 9 år idag. Gattis Lisa.. Hipp hipp HURRA!!! Hon har fått en del pressenter.. men favoriten var nog den rosa mobilen som hon fick av moster Kattis och Morbror Mikael!=) Av mig fick hon bla. guld örhängen, en klocka, kläder och ett Monopol spel. Och ikväll efter maten blire tårta.. choklad tårta har mitt lilla choklad monster beställt!;)

Till middag idag blir det Tomte gröt.. också beställt av födelsedags barnet mitt!=D
---

Jag har föresten varit hemma hela veckan.. sjuk om det är nån som undrar varför jag bloggar nu. Det hela började med att jag haft hosta i två veckor.. men så i helgen som var så fick jag feber och bihåle inflammation.. kändes som huvudet skulle explodera. Så jag beslutade mig för att vara hemma på måndagen.. men under måndagen fick jag en annan symtom.. nått vajsing med örat.. varje gång som jag hostade så durrade det till i örat och jag vart vimmelkantig och höll på att tuppa av.. så då vart det att jag blev hemma på tisdagen också. Men jag tänkte jobba på onsdagen.. men då natten mot onsdagen så kom min hemska ryggvärk (som jag tidigare nämt) på besök så då var jag vaken hela den ntten och stod i duschen med het vatten. Så då blev jag hemma på onsdagen också.. och är fortfarande helt utmattad efter det att jag inte kom ur sängen imorse.. så jag är hemma idag också. Funderar på att jobba imorrn trots att problemet med örat kvar står.. men får se hur jag mår imorrn!=)

// Theresa6 NovemberSöndag igen då, och helgen är snart över. Tycker att helgerna går så fort att man inte hinner göra något.. förrutom att handla i Ljusdal, vilket jag gjorde igår.

Tråkväder är det också... dimma och ren. Ifjol vid denna tiden var det typ -15ºc och snö storm.. och den snön kom och stannade. Verkar inte bli så mkt snö i år om man tittar på hur det ser ut nu, men man vet ju aldrig.. kan ju bli världens snö oväder i december!=)

Skall städa idag hade jag tänkt.. annars vete 17 vad vi skall hitta på!

/TheresaRSS 2.0