Dagen D närmar sig med stormsteg!!Snart är det lördag.. dagen då Annabel och Lisa-Marie skall få hål i öronen!! Jag ringde till Parfymshopen imorse och frågade om dom hade tid imorrn och det hade dom och det gjorde allt så mycket verkligare för Lisa.. hon började gråta och sa att hon inte vågade för att det kanske skulle göra ont.. så jag fick skicka Martin på Apoteket och köpa emla salva så jag kan bedva hennes örsnibbar imorrn innan vi far hemifrån. Nått sånt hade inte vi när vi tog hål i öronen.. om vi inte gjorde det hemma själva med nål då vill säga!;)

Jag får väl uppdatera imorrn om det vart några hål i öronen!! :P

Kramen!

/ TheresaVad skulle du göra om du vann på Lotto?Ja det ärväl säkert en fråga som många ställt sig? Och många drömmer om att vinna på lotto och bli ekonomiskt oberoende. Just nu ligger Drömvinsten på 132 miljoner kronor och Lisa-Marie har tvingat mig att spela på lotto dragningen imorgon och onsdag nästa vecka. Ja och inte är det för att hon som många vill resa, ha nya saker osv. Nej hon vill att mamma vinner Jackpot på ltto så att vi kan åka ner och hjälpa dom svätande barnen på Afrikas horn!! Hon är bara för go.. av alla saker ett barn kan önska sig så vill hon ha pengar så hon kan hjälpa andra barn som har det svårt!! Så däför spear jag på lotto i dom två kommande draningarna. Så håll tummarna nu!!
--

Lisa är förövrigt sjuk. Vi fick åka hem ifrån jobbet igår för hon hade 39º feber.. stackarn!!

Nepp dax att göra lite nytta.

/Theresa
Inga hålAnnabel hade inga hål.. som tur är. Dock så var hon lite besviken för hon ville borra.. tokstollan!!:) Fick hem en dålig Lisa-Marie från skolan när jag lämnade av Bellan. Lisa hade blåskatarr igen.. ganska vanligt förekommande nuför tiden.. hon och jag ränner på toan stup ikvarten med samma besvär!!

Just nu sitter dom och spelar Wii och Saga och Mathilda ligge skavfötters i soffan och sover. Appropå soffa så har jag just insett av vi behöver en ny sådan.. denna soffa är sååå fläckig efter dom små och tyget har nötts ut helt!! *SUCK*

/TheresaMåndagÄr ledig idag för Bellabrud skall till tandläkaren. Och jag skall lämna in bågarna till optikern.. för nu har jag beslutat mig vilka jag skall ta.. med hjälp av mamma och enhälligt röstat av familjen. Det blir ett par vogue bågar.. samma märke jag har nu men annan design!=) Sätter upp en bild sen när jag fått glasögonen. Blir dock ett dyrt kalas.. bågarna kostar 1498:- och glasen 4800:-!!:( Men se måste man ju..

Nepp nu måste jag ringa skolan och meddela att Bella är borta på morgonen.

KRAM!!

//TheresaHmmm..Funderar också på botox.. bra eller dåligt?

;)

/TheresaAtt välja bågarJag måste ha nya glasögon och håller just nu på att försöka välja ett par nya bågar.. och det är JÄTTE svårt. Jag har fastnat för fyra olika bågar.. och har ingen aning om vilka jag skall välja.. favoriten är ettpar helt guldfärgade metall bågar.. men dom sticker ut ganska mycket och jag vet därför inte om dom är min stil. Men dom är skit snygga och kostar därefter.. 2010:-!! :O Jag har tills imorrn att bestämma mig!!
---

Mkt har hänt under veckan.. så fort Emelie åkt i söndags.. däckade Annabel i 40º feber.. sedan däckde Martin.. och på måndagen blev Lisa hem skickad från skolan för hon hade tydligen fått löss!! Som tur är har vi fått bort dem och ingen av oss andra fick löss.

Jag har också lovat Annabel och Lisa-Marie att ta hål iöronen.. på lördag nästa vecka. Kravet är att dom slutar med lördags godis!!

Nepp matlagnings dags!!

//Theresa

The SleepoverEmelies övernattning hos oss från fredag till lördag utökades till en till natt så hon är fortfarande här. Igår följde dom med mig till Ljusdal för jag skulle handla.. plus att jag hade en syn undersökning kl 13.30. Jag lånade hem 4 båga som jag då hos optikern tyckte var fina men nu inte alls tycker passar mig över huvudtaget. Så jag får åka dit på lördag nästa vecka och lämna tillbaka dem och låna nya.. har dom inga bågar jag gillar så får jag helt enkelt byta optiker!

Nästa helg skall jag även till Hudik och handla pressenter åt Saga som fyller år i oktober.

Nepp nu skall jag göra lite nytta!!

//TheresaSjukJag har varit sjuk sedan förra veckan.. med feber till och från. Men idag var jag tvungen att ringa in sjuk eftersom jag är hes och knappt har någon röst. Men jag vet inte hur bra kommunikation dom har där på jobbet. Jag ringde in kl.7:00 och sa att jag var hemma sjuk. Kl 8:20 ringer en annan chef och undrar vart jag är någonstans!? Men men sånt är livet. Blir dock inte så mkt vila eftersom dom små är hemma och härjar som aldrig förr!!

Måste dock städalite idag för imorrn skall Annabels bästis Emelie sova här. Jag har fått en inhandlins lista om vad jag behöver inhandla.. och den består av Chips, ostkrokar, pop corn, godis, ost bollar och dricka.. varför är jag inte förvånad!!?

Mathilda gick föresten på toaletten helt själv en av dagarna i förra veckan. Hon sa "Jag måste kissa" sedan gick hon till toan. tog av sig blöjan satte sig på toan och kissade faktiskt.
Detta är konversationen som följer:

Jag: - Men, Mathilda vad duktig du är!
Milla:- Ja..(ler stort)
Jag: - Är du en stor flicka nu som kan gå på toa?
Milla: - Näe.. JAG liten!! Svarar hon med händerna i sidan och sur uppsyn!!

Jahapp då har mamma blivit idiot förklarad!!

//TheresaBen För Ben & PansarhjärtaLovade ju att återkomma när jag läst Ben för Ben av Carol O'Connell.. men jag har hunnit med att läsa Pansarhjärta av Jo Nesbø också. Båda var bra.. lite besviken på Ben för Ben.. trodde den var mer skrämmande än den var.. men hade en annorlunda twist och får 3+ av 5 möjliga. Pansarhjärta var dock 640 sidor av ren spänning.. och jag läste ut den på två dagar.. läste varje ledig minut och även medans jag lagade mat. Det var Annabel som lånade den på skolbiblioteket åt mig för hon vet om att jag gillar den norske författaren. Dock så är alla mord extremt blodiga så det är ju inget att läsa för den mörkrädda typen (läs:  MIG!). Den får 6+ av 5 möjliga!;)3+6+


/TheresaNytt boktipsI helgen läste jag Snömannen av den Norske författaren Jo Nesbø. Den handlar kortfattat om en psykiskt störd mördare som mördar mammor som varit otrogna mot sina karlar och fått barn med älskaren.. men låssas att barnet är den äkta makens. Han mördar alltid när första snön kommit och hans signum är att han alltid bygger en snögubbe på det ställe han kidnappar kvinnorna, där av namnet Snömannen. Den var så spännande att jag inte kunde lägga ifrån mig den förrä den var utläst!!
Denna boken får också 5+ av fem möjliga.. och jag måste inskaffa fler böcker av denna författare. Nu har jag börjat på en bok som heter Ben För Ben, av en annan författare. Återkommer om den när jag läst färdigt.

// TheresaNirvanaprojektetNu har jag läst andra delen i Stefan Tegenfalks kriminal triologi Nirvanaprojektet. Och jag måste säga att den var lika spännande som första delen Vredens Tid.. och jag kunde inte lägga ifrån mig den förrän jag läst ut den!!
Denna får också 5+ av fem möjliga. Nu är det bara att vänta på att den tredje och sista delen Den Felande Länken släpps nu i september!=)

/TheresaRSS 2.0