OnsdagJag är hemma idag för jaf hade sååå himla ont i ryggen när jag vaknade. Det har nästan precis gått över.. efter timmar i duschen med HET vatten och nästan ett helt paket alvedon. Jag har varit hemma hela veckan iofs. för vård av barn, men har sååå dåligt samvete.
---

Kan iövrigt inte fatta att det är juni nu, har inte alls varit nå sommar väder.. hoppas dock det blir ändring på det om en och en halv veka när vår semester börjar!! Speciellt den 25/6 när vi skall åka tåg till Stockholm och gå på Gröna Lund!=)
---

Nepp nu skall jag ta och göra lite nytta innan ryggvärken kommer åter!=/

//TheresaJuni= Sommar?Svårt att tro att det skal vara sommar nu, skärskilt eftersom att det snöade här och i Sveg i går!=/ Hoppas dock att värmen hinner komma innan vi har semester v.26 i 3 veckor. Vi sparade en vecka, kan vara bra att ha om vi skall vara ledig krin jul eller skall åka utomlands eller liknande.

Har dock planerat in en Grönalunds tripp som en överraskning åt Annabel och Lisa-Marie. Vi åker tåg ner och upp samma dag, den 25:e juni.
---

Igår hade Annabel prao på vårat jobb så hon var med oss i Sveg hela dagen. Igentligen skulle prao eleverna sluta 12.20, för det gör dom på fredagar.. men lite svårt för Annabel eftersom hon var 8 mil hemifrån!=)
---

Idag blir det en snabb äd till Hudik för mig ch stor tjejerna. Varför? Jo det är examen den 7.e juni och dom examens kläder jag beställt har inte kommit så vi har inte hunnit prova dem så detta är sista schansen att handla sådana kläder för oss eftersom jag jobbar hela nästa vecka!!

Kramen!!

~TheresaRSS 2.0