*Asfaltsläggning*

Vägarbete pågår här i vår lilla by.. vi får ny asfalt alldeles utanför där vi bor. Dom började vid 7.00 tiden imorse!! Vet inte vad som hänt med vägverket, man brukar ju alltid klaga på vägar speciellt ute i  "urskogen", men i år pågår det vägarbete, asfaltsläggning över hela Sverige på samma gång. Det enda vi gjorde när vi skulle åka till Norge (För Bon Jovi spelningen) var att stå i kö för det var väg arbete!!

Jag hade inte ett speciellt fint uppvaknande idag.. vaknade av att jag mådde illa och var tvungen att springa till toan för att spy!! Illamående tillhör ju graviditeten, men brukar ofta komma tidigt och sluta vid  6 månader. Men för mig har det börjat vid 6 månader!! Jag visste att denna graviditet var för bra för att vara sann eftersom jag inte känt av några besvär över huvudtaget.. med dom andra tre mådde jag illa och kräktes 24 timmar om dygnet från 1:a graviditets veckan tills förlossningen... och under dom graviditeterna hade jag ont och foglossning utan dess like. Men har inte haft några besvär med denna graviditet som sagt förrän nu.. och då kommer besvären med besked.. har ALDRIG mått så illa förrut!! =(

Lilla My, en av våra katter har fått ungar idag. Hörde pip ifrån Mathildas sovrum.. och mycket riktigt där inne låg Lilla My och födde kattungar i ligg insattsen till Mathildas vagn!!! *Typiskt!* För er som undrar så har vi tre katter och en hund! =D Känns lite besvärligt att få kattungar nu så här mitt i flytten och allt!!

Nepp nu kallar Mathilda på mamma.. välling dax!! ;-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0