Hurtig värre..



Imorse promenerade jag med Mathilda och Saga till dagis, dom åkte vagn alltså.. jag gick. sedan när jag lämnat dem på dagis så gick jag direkt på en lång 9km promenad (Jag gick inte hem mellan dagis lämningen och promenaden).. när jag kom hem så duschade jag (och gjorde en intensiv hårinpackning).. det är varm vår sol ute och då blir det svettigt om man motionerar med skoter jackan på!;) Sedan vid 13.50 tiden promenixade jag till skolan för att möta Annabel och Lisa som slutade då och sedan promenerade jag vidare upp till dagis och hämtade Mathilda och Saga.. efter det promenerade jag till affären och köpte bacon och för att slutligen promenera hem.. hurtiga 'lilla' jag!

Jag har också tänkt promenera 6 kilometers rundan ikväll.. efter Navy CIS.. men vi får se hur det blir med den planeringen! Jag brukar ju få problem med ischiasen när jag promenerat för mycket så vi får se hur ryggen mår ikväll!

Mathilda och Saga sover nu.. dom sov inte så mycket på dagis idag så dom var helt slut när dom kom hem! Annabel och Lisa-Marie är ute och leker med ett par kompisar.. hos deras (kompisarnas) farmor o farfar som bor ettpar hus längre ner på gatan!

Nepp nu är det kaffedax, men först en dos ipren och en dos alvedon mot tandvärken!

~Theresa



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0