Helgen som snart är över



Ja då var denna helg snart över också.. Vi har väl inte haft för oss så himmla mkt. I fredags- sista april var vi till Hamra på majbrasan.. vart något stressigt eftersom Martin och jag kom direkt ifrån jobbet.. upp på dagis/fritids o hämtade barnen och for direkt til Hamra.. ca 2 mil från Loos.. men där var det rätt dött, vi stannade bara ett par timmar och for sedan tillbaka till Loos på Hembygdsgården (Gammel Tomten) på majbrasan där och där var det mer drag.. men vi stannade bara en liten stund för Annabel var inte så kry.

Igår lördag så sov Annabel mest hela morgonen och förmiddagen, Lisa-Marie och Martin for till Ljusdal och handlade.. där var affärerna öppna trots att det var 1:a maj.. sedan vart det våffler till middag.. och äpplepaj (smulpaj) till efterrätt... mumms!;P



Häromdagen när vi km hem ifrån jobbet så fick vi oss en liten överraskning.. Lilla My (katten) hade fått tre små mise bebisar!:) Så sööööööta.. läger upp bilder på dem längre fram då dom är lite större.. då man ser hur söta dom är!:)



Och jag har äntligen hittat ett par finare skor jag kan ha.. stövletter med klack.. jag har så breda fötter och hög fotrygg så normalt kan jag inte ha sådana skor.. tan för mig blir det mest gympa dojor.. men nu efter flera månaders letande.. beställande.. provande och tillbaka skickande så har jag äntligen hittat stövletter jag kan ha.. från Ellos.. så jag är super glad!!


Fina va?

Blir inte så mycket bloggande nu när jag jobbar men skall försöka uppdatera er snart igen!!

~Theresa




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0