Hemma igenJa nu är jag hemma igen. Och vad säger man konserten i Helsingfors var helt Otrolig trots ösregn!

Dagen den 17/6-11 började med att jag tog mig till Olympia Stadion, inte så långt från hotellet. Där jag jag fram till Rebekka som hade hand om kölistan och visade upp mitt Fan club medlemsskap och bekräftelsen på att jag köpt min biljett genom fanklubben. Och sedan fick jag skriva mitt namn på listan för Diamond Cirkle och fick ett nummer på min hand, nummer 55! Sedan satt vi där på backen tillsammans och köade, lite nu och då tillkom det fans i kön som också köpt biljetter via fanclubben och dom fick ett nummer och satte sig på sin plats i kön. varje gång det tillkom fans så gjordes ett nummer upprop för att kontrollera att alla var där.. dom gick också rnt ock kontrollerade att ingen med ett höre nummer att hoppat fram i kön. doch var det en ung tjej med nummer 70 eller nått sådant alltid "råkade" hamna långt fram i kön, som dom sedan kickade längst bak i kön på 115 personer! Dom sa redan innan att bråkar man för mycket eller försöker fuska så kommer dom att åka längstbak, och denna person var den enda som bråkade, eller så vart hon bestraffade för att hon hade en Justin Bieber t-shirt på sig! ;D

Men iallafall så satt vi där och köade i gassande sol, jag är glad att jag hade en långärmad på mig.. skulle dock haft en keps också för jag har blivit solbränd uppe i hårbotten och aniktet.. även smalbenen för jag hade sådana där caåri tights på mig.

Vid 13.00 tiden kom fan klubben dit och satte upp tältet och vid 14.00 fick vi köa upp för att få våra biljetter. Sedan lijnade vi upp oss igen.. och köa några timmar till. Under nästan hela köandet hörde vi Bon Jovis sound check.. vilket var ganska coolt!;)

!6.00 släppte dom in oss med dimond cirkle biljetter genom säkerhets kontrollen där vi blev visiterade och väskor kollades igenom.. sedan fick vi sitta ner och vänta igen.. och dom gick runt och kollade allas våra nummer så att ingen fuskade. Kl. 16.45 släpptes vi tillslut in i stadion.. före dom med golden cirkle biljetter och före dom med "vanliga" biljetter.. och jag hamnade längst fram igen.. whohoo!!! ;) men sedan vart det till att sitta ner och vänta återigen förr alla andra 40000 skulle j in och ta sina platser och sådant tar ju sin lilla tid. Vid 18.00 kom första förbandet på.. något finskt band jag inte hört talas o. men då hade vi köat en heldag och ingen orkade stå upp och diga utan satt ner och pysslade med annat.. likaså blev det när andra bandet The Breakers kom på scenen. Alla ville spara på krafterna till Bon Jovi. Så vid 19.00 blev det dax..dm bärut Jons mick och vad händer då..jo solen går i moln och det börjar ös regna.. inte så lite heller på nåra minuter var vi genom blöta och alla som sminkat sig såg ut som tvättbjörnar!! Men inte stoppar det bandet utan dom kommer ut och rockar loss ändå.. Dt end Jons säger är "Well, I can't believe I'm having a shower with 40000 of my closest friends". Men så händer det.. en halvtimme in i showen.. till min favvolåt på senaste skivan "Love is The only rule" så halkar Jon till och gör illa sitt vänstra knä. och han skriker till av smärta.. man kan se hur ont han har det.. trots det fortsätter han genom hela låten.. hoppandes på ett ben.. Och han förtsätter och ge oss en tre timmar lång show.. med ett ben och ett mick stativ som krycka.. Det enda han sa halv vägs in i showen var " They use to shoot horses for less than this, can some one please shoot me, I need to be put down.. naah I'm just kidding, I've got another leg so I don't need this one"! What a man!! Hur många artister finns det som skulle genomföra en konsert (med öppet tak) i ösregn.. med ett skadat ben.. och hoppa runt på ett ben i tre timmar och sedan göra den bästa konserten nånsin? Dom flesta ställer in.. men inte Bon Jovi!! Och jag fick allting..hela olyckan på film.. det regnade så mycket så jag fick inte så mycket bra bilder så jag beslutade mig för att filma lite istället!

Nästa gång har jag beslutat mig för att åka och se dom i New York.. om det blir en nästa gång.. för efter denna turné så tar dom en paus i minst 2 år för att hålla på med egna projekt.. men om dom beslutar sig för fler album och mer turneer.. så blir det New York.. men får börja spara redan nu för det kostar nog skjortan.. plus att då får jag inte åka själv utan Martin insisterar på att följa med!! New york är ju en stor och farlig stad!;)

Lägger upp några bilder och filmen senare!!

Pöss!!

/ TheresaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0