AjjeeIgår var jag hos naprapaten i Sveg.. och det var det mest smärtsamma jag varit med om. Hon vart ganska så shockad att jag hade så ont, vilket är helt onormalt för nån i min ålder. Hon kunde inte massera mig, eller gnugga på min rygg någonstans utan att det gjorde ont.. det kändes som att hon tryckte in knivar i huden på mig. Att göra dom här berömda knäckningarna var det inte på tal om pga. smärtan.. så jag fick massage eller gnugning som hon kallade det för det är nog lite hårdare än massage. Efteråt kändes det faktiskt bra ändå, fast det gjorde så ont under själva behandlingen. Men idag har jag svin ont speciellt i huden!!=O

Hon gav mig tips att dricka mycket vatten (jag dricker aldrig vatten, bara kaffe) och gå mycket promenader.. tex.under lunch timmen för att få i gång blod cirkulationen, vilket kan minska smärtan i ryggen så ska jag komma tilbaka till henne om ett par månader för en till behandling.
---

Idag skall jag och mina stora döttrar till Hudik och köpa examens kläder. Vi åker vid 7-7.30 tiden. Vi åker alltid lite i tidigaste laget så att vi kommer dit 30 min innan affärerna öppnar så att jag får "min" parkering, jag parkerar alltid på samma plats (jag vet jag är konstig) uppe på kappahls tak, bredvid p-automaten.. det är en sådan plats att man bara behöve köra framåt när man skall hem utan att backa osv. Hatar större städer där det är mycket bilar och trängsel i trafiken.. många kör ju som galningar!!

Nepp nu är det kaffe dax!!

/TheresaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0